.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    Music-House

За всички които ще кандидатстват след 12-ти клас

Neka vseki da spodeli kude misli da kandidatstva.. zashto i kakvi prespektivi vijda vuv visheto uchebno zavedenie,koeto e izbral,zashtoto naistina polojenieto v momenta e paradoksalno...

Sred ikonomicheskite uchilishta za cqla Evropa,ikonomicheskiq universitet v Svishtov e pred UNSS,spored EU. Po-tochno e na 20 mqsto... a UNSS nqkade mnogo nazad
    Ot EU udobrenite VUS-ove v BG sa
    - NBU
    - Sofiiskiq
    - natfis

UNSS vuobshte go nqma ,a seki se buta tam i sred bulgarskiq student cari mnenieto,za tezi koito iskat da se zanimavat v ikonomicheskata deinost,che v UNSS e nai-dobre..
    Po elitnost
    NBU - 1-vo mqsto!!!
    Ne vi li se struva nenormalno....

Chuh za nqkakuf ikonomicheski universitet v Pravec,koito sled purvata godina ot nego oje da se premestish v Avstriq,nqkoi da znae neshto za nego..

Yves Larock - Rise Up
    Powderdust - Forget Time
    BassMania - You Know The Best Thin
    Global Deejays - Get Up
    Vessy - Touch

Град
    Music-House
    Da dopulnq poznat.. uchil v nqkakuv si VUS... ne znaen.. s izpiti.. da ne kazvam kakvi.. che i 8-mo klasnik shte gi naprai perfectno.. ot tam se prehvurlq v NBU i si dovurshva visheto v nai-elitniq...
    Sichko e takava kasha...
    Cqlata situaciq e tolkova zle,che nqmam dumi

Yves Larock - Rise Up
    Powderdust - Forget Time
    Global Deejays - Get Up
    Vessy - Touch

Мега фен Аватара на Blab
    НБУ въобще не го броя за ВУЗ, т'ва 'се едно Американския колеж да го имам за СОУ...

За мен:
    1.журналистика в СУ - медиапрофил "печат и агенционна журналистика"
    2.Не съм решила втората специалност, но:
    *архитектура - УАСГ най-вероятно...
    * счетоводство и контрол/финанси - УНСС - просто изпитът е елементарен тест, а и не се учи особено много...

Ще ми се да запиша театрознание в НАТФИЗ, просто защото ме влече и ще ми е безкрайно интересно.

Град
    Music-House
    NBU ne go broqt mnogo,no po poslednite danni e na purvo mqsto => nai-dobra diploma

UNSS lesno?
    Dneska bqh v UNSS za informaciq.. choveka ot mi kaza che s diploma po-malka ot 5.50 za momche ,za momiche e poveche.. i 6.00 da izkarash na priemniq izpit.. polovinata ne vlizali...

Yves Larock - Rise Up
    Powderdust - Forget Time
    Global Deejays - Get Up
    Vessy - Touch

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Music Is Life
    NBU ne go broqt mnogo,no po poslednite danni e na purvo mqsto => nai-dobra diploma

UNSS lesno?
    Dneska bqh v UNSS za informaciq.. choveka ot mi kaza che s diploma po-malka ot 5.50 za momche ,za momiche e poveche.. i 6.00 da izkarash na priemniq izpit.. polovinata ne vlizali...
    хех, и какво пречи да сме от другата половина тестчето е елементарно, да...дипломата..., да, притеснява ме, но какво от това...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    be_true

егати комбинацията от специалности си направила

аз....съм 12 клас...ще кандидатствам архитектура в УАСГ...мислила и обмисляла съм го много време, но реших да е това, въпреки ужасното напрежение дали ще вляза...такъв човек съм, че не мога да правя нещо, което не обичам, а това е може би идеалът ми за професия

може да пробвам ТУ или Лесотехнически специалностите с рисуване...може да ида на английски и математика в СУ и да си харесам някоя специалност...но дано не ми се налага
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    be_true

егати комбинацията от специалности си направила
    хах, не ми се смей, че ще има 5-5 по дупето
    Дам...всички така реагират, но това е:
    -От 3-ти клас математиката ми е развлечение, рисуването ми е страст...с чертане ще се справя.
    -А литературата и по-точно писането ми доставя неистово удоволствие...и смятам, че ми се отдава)
    -Театрознанието чудесно се връзва с писмената журналистика...., следвам примера на Любенов и едно успяло девойче.
    Таааа, странно е съчетанието, но не мога да оставя нито математиката, нито литературата....а рисуването.....и дума да не става :P

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    НБУ въобще не го броя за ВУЗ, т'ва 'се едно Американския колеж да го имам за СОУ...

За мен:
    * счетоводство и контрол/финанси - УНСС - просто изпитът е елементарен тест, а и не се учи особено много...

Ще ми се да запиша театрознание в НАТФИЗ, просто защото ме влече и ще ми е безкрайно интересно.
    Еее, супер, аз също мисля да кандидатствам журналистика в СУ, дано и двете ни приемат още от първия път! Интересно съвпадение е, че и аз изпитвам голямо влечение към театъра, много ми допада!
    Стискам ти палци и ти стискай за мен!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sherry

За мен:

Еее, супер, аз също мисля да кандидатствам журналистика в СУ, дано и двете ни приемат още от първия път! Интересно съвпадение е, че и аз изпитвам голямо влечение към театъра, много ми допада!
    Стискам ти палци и ти стискай за мен!
    ааааа стискам, стискам

Решила съм да кандидатствам в Софийския, Туризъм. Това ми е мечта отдавна, макар и много хора да са ми казвали, че не се влиза лесно. За УНСС съм чувала много противоречиви мнения, но все пак мисля да се пробвам и там.също Туризъм. Единственото, за което се колебая е ако не ме приемат Туризъм в СУ, дали да си избера някоя друга специалност в СУ, или да предпочета УНСС, но сърцето ми подсказва да е СУ...

be_true, комбинацията ти е убиец, само едно ще ти кажа- две дини под една мишница.... не става. Но не те познавам- може да си всестранно развита личност. Късмет ти желая alice sw, архитектурата е много амбизизна специалност, много учене и мерак ти трябва. На мен ми беше мечта, но не мога да рисувам, и се отказах. Математиката там е може би най-сериозната из цяла България! Късмет и на теб За НБУ- да не засегна някой, но с тези цени на семестрите, малко действително кадърни хора биха влезли там, дори и да имат желание. Не казвам, че влезлите вече там не са кадърни, но все пак.... за мен това си е ВУЗ, в който се влиза с пари! УНСС- познавам хора влезли финанси срещу "скромни суми", както и такива влезли със солидни знания и здраво учене. Те май каквито влязоха- такива и излязоха, или другояче казано- въпрос на манталитет. За мен СА-Свищов е класи над УНСС!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

За мен:

Ъъ... мислиш да пишеш 2 специалности в различни университети едновременно?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм...
    -криминалистика в Симеоново с БЕЛ,история,физкултура и психотест
    -физическа подготовка към БА и МВР в НСА с БЕЛ и физкултура...
    и другото са некфи крайни вариянти дето не ги щъ ...сиреч нещо не-толкова-тъпо с ист и бел:/
    искам във военноама мразя мат

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ще кандидатствам в СУ, ТУ и УНСС.
    Искам да влезна в УНСС малко си сменям желанията, първо исках застраховане, после Мио, после финанси, после счетоводство, но така или иначе то първите 2 години се учи едно.
    В СУ ще кандидатствам с математика и немски, но нямам конкретно желание. Получава плюс, че ми е на 10 минути от нас, а не е на майната си в Студентски... Други плюсове пред УНСС не виждам. Няколко човека се опитват да ме разубедят, обаче вече почти са на моето мнение ВСУ немска филология, политология, социологията въобще не са натоварени, също както е и в УНСС. На всякъде хоратата ти четат лекциите, ти пишеш и учиш колкото искаш. В УНСС си е законно да си платиш и да влезеш и си е направено класиране, което си е след 3-то. Винаги ще има хора, които си плащат и това мен хиче не ме бърка, хора с връзки има навякъде и някои като кажат, че заради хората с връзки, не са успяли да влезнат, направо ми става смешно. Учиш ли здраво и не се притесниш на изпита, ще си изкараш хубави оценки ище си влезнеш и да не е в първата специалност, то ще влезнеш...

Та отклоних се

В ТУ би ми било ужасно трудно, но ще кандидатствам като резервен вариант. Не ме е страх от ученето, а от това доколко ще ми е интересно и ще ми се отдава отвътре. И там не е трудно, просто трябва да ти се отдава

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

За мен:

Ъъ... мислиш да пишеш 2 специалности в различни университети едновременно?
    журналистиката може да се учи задочно..., ще видя..., но да, мисля

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не ми е познат механизъм, по който може да се запишеш в повече от един университет. Как смяташ да го направиш?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз ще кандидатствам с История и БЕЛ в СУ-искам право И евентуално за някаква икономическа специалност в някой друг ВУЗ - не е казано да е само УНСС. Мисля си и за това Висше Училище По Застраховане И Финанси-там може нещо финанси или счетоводство и контрол.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не ми е познат механизъм, по който може да се запишеш в повече от един университет. Как смяташ да го направиш?
    Има тази възможност,но е много по-трудно. Например в държавно и частно,задочно и не.

-------------------------------------------------------------------------
    Аз ще кандидатствам с история и български за СУ - психология и други специалности.
    И НБУ - визуални изкуства.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Цитирай Първоначално написано от secret^dream
    Аз ще кандидатствам с история и български за СУ - психология и други специалности.
    И НБУ - визуални изкуства.
    Хаха, почти same here.

Английски или математика (където имам по-висока оценка) в СУ, основно се боря за социология, вероятно ще пиша и психология и други.
    НБУ - визуални изкуства.

Като цяло се стремя към реклама, но ще видим какво ще стане. Мечтата ми е да се занимавам с рекламна фотография *момиченце пърха с две руси опашки*.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Решила съм да кандидатствам в Софийския, Туризъм. Това ми е мечта отдавна, макар и много хора да са ми казвали, че не се влиза лесно. За УНСС съм чувала много противоречиви мнения, но все пак мисля да се пробвам и там.също Туризъм. Единственото, за което се колебая е ако не ме приемат Туризъм в СУ, дали да си избера някоя друга специалност в СУ, или да предпочета УНСС, но сърцето ми подсказва да е СУ...
    Абсолютно по същия начин съм.
    За УНСС сигурно дипломата няма да ми стигне, но все пак ще опитам. Обаче повече клоня към СУ, туризъм От както бях на екскурзия в Египет и си говорих на дълго и на широко с нашата екскурзоводка, това ми е мечтата, страшно много искам да работя нещо, свързано с пътувания или поне уреждане на такива Все пак ако не ме приемат с Туризъм - английска филология
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ние не стига, че мислим еднакво, ами май сме и от един град...!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ние не стига, че мислим еднакво, ами май сме и от един град...!
    Сериозно ли си от Д-град? Няма те в онази тема със списъка кой от къде е :P
    Сега ако се окажем и от едно училище...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Аз ще кандидатствам с география и английски. Исках туризъм в СУ ама няма да ме огрее и се налага да вляза в ИУ (винса) във Варна и реших да са МИО там

a da vi pitam az iskam da u4a turizam s koi predmeti moga

koi predmeti moga da kandidatstvam shte mi obqsnite li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си