.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Първокласник
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Да тогава слънцето ще изгасне, проедставящ ли си точно в 12часа 12мин и 12сек!!! И тогава всеки 12ти човек ще умре а другите 11 ще го гледат. После 12годишните дечица ще имат удоволствието да станат вампири и да изпият всичко живо дето е останало на тая земя. Но тогава ще се появи слънцето и всички вампири ще се превърнах в прах, а Земята ще бъде безлюдна...

Сигурна, не , убедена съм че така ще стане!
    Ей аз съм на 12

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Спокойно, за да дойде края на света трябва да има множество катаклизми породени от нещо, удар в метеор, или нов ледников период. Няма условия за промяна на климата, удар в метеор е изключен, но вижте за новия ледников период може да се спомене нещо.
    Единственото нещо, което ще стане през 2012 година е застудяването. Дали слънцето свети по силно или по слабо се определя от строго определени цикли - 11 годишни и 100 годишни.. Едновековният студ ще започне през 2012 година и до 50 година температурата на Земята ще спадне със няколко градуса, ще бъде от 1 до 3 драдуса по ниска от сегашната. Не е малко, защото промяната на температурата при глобалното затопляне е 0.6 градуса на 100 години.
    И все пак няма нужда от паника, имаме дебели дрехи, здрави, читави хора сме, ще издържим
    Е, как има хем затопляне, хем застудяване? Сигурно ми е тъп въпроса, ама не мога да си го обясня.
    Мхм и аз.
    е аз па мога :P сори че не ви помагам мн да разберете хаха

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    ebasi kefa vsichki shte puknem
    ти луд ли си как се радвш ама как вярвате че пък през 2012г 6те умрем

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Първокласник
    Да тогава слънцето ще изгасне, проедставящ ли си точно в 12часа 12мин и 12сек!!! И тогава всеки 12ти човек ще умре а другите 11 ще го гледат. После 12годишните дечица ще имат удоволствието да станат вампири и да изпият всичко живо дето е останало на тая земя. Но тогава ще се появи слънцето и всички вампири ще се превърнах в прах, а Земята ще бъде безлюдна...

Ей аз съм на 12
    Ако ти си на аватара си голямо сладурче

Град
    Троян :o)
    абе как въобще можете да се замисляте дали е вярно т''ва..
    шОkолuзupaнаааа

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Спокойно, за да дойде края на света трябва да има множество катаклизми породени от нещо, удар в метеор, или нов ледников период. Няма условия за промяна на климата, удар в метеор е изключен, но вижте за новия ледников период може да се спомене нещо.
    Единственото нещо, което ще стане през 2012 година е застудяването. Дали слънцето свети по силно или по слабо се определя от строго определени цикли - 11 годишни и 100 годишни.. Едновековният студ ще започне през 2012 година и до 50 година температурата на Земята ще спадне със няколко градуса, ще бъде от 1 до 3 драдуса по ниска от сегашната. Не е малко, защото промяната на температурата при глобалното затопляне е 0.6 градуса на 100 години.
    И все пак няма нужда от паника, имаме дебели дрехи, здрави, читави хора сме, ще издържим
    Е, как има хем затопляне, хем застудяване? Сигурно ми е тъп въпроса, ама не мога да си го обясня.
    Мхм и аз.
    Затоплянето може да доведе до застудяване. Нещата са свързани. Ако голямо количество лед от Гренландия се стопи и навлезе в Атлантика, това би могло да обърне или спре Гълфстрийма, който топли Европа.

Голям фен Аватара на sapphirr
    мдаа...и после и в Сибир ще ни се струва жега!

Guest
    Дано пуснат 3-4 нуке-а дотогава, винаги съм искал да видя ядрена зима

Po temata: I mene mn me e strah ot tez ne6t6a :S:S:S
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на machoka
    Скоро няма да дойде края на света, но не знам дали ще дочакам поне деня, в който ще се спре да се пускат подобни теми ))

Лека вечер желая за сегА )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си