- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво се носят кецовете?
Имам един въпрос - с какво се носят кецовете? Имам впредвид с кое е най-добре - дънки,поли...
Благодаря предварително!![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
Аз да питам за чорапите: с кое е по-добре - с прашки или боди.![]()
Оо само с пола недей - грозна картинка е..
Прави краката уникално безформени
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
С крака?!?![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
ахаха.. мдам..
![]()
Робинята на Quench
боже боже боже...с дънки,аз 2,3 пъти и с пола съм носила зависи поне дали има г/д някъв контраст между тях и попринцип ги слагам с квото падне щото са стандартен цвят и няма проблем ^_^
с розови връзки!!!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хах...![]()
Еми, ако са от ония модели, които изглеждат мънички, не е лошо с пола. Другите е по-добре с дънки.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ебаваш ме налиПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
що реши ,че кецовете се носят от имота?![]()
Май някой се е комплексирал че е емотата са готини хора също(и те са като сички останали но са избрали различен път да бъдат различни!), а доколкото хоста на темата, кецове се носят само с по-широки дънки и неофицияални панталони, Тънките дънки трябва да се подбират много прецизно за да се носят с кецова(е ако неискаш да се изложиш де)!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
бал съм го у различието да ходиш с кецовеПървоначално написано от SoVieT
![]()
аз ходя с бел (силно казано) потник на петна и дупки и галоши :P
и се мисля за различен :>
като почнете да се влачите с тея яко грозни обувки... смях..![]()
не мисля, че най-подходящата обува за едно момиче е огромен кец, в който кракът и хлопа
Ама много сте сладки...
Аз съм лесна - сандалки, ботушки, чехлички, токчета, кецове - всичко нося с къса пола.
да не би да карате скейт, че се мъкнете с кецове? шот те са точно затова, като обувка за ходене много по-неудобни от маратонките ама нали тряа сме ЪРБАН... на невръстни емота съвети не даам, са спасява
ми тогава кво ти пука вените ли си реже, пишката ли си реже...?Първоначално написано от KoRnFlAkE
първо това което ти наричаш кец ....далеч не се доближава до истинския кецда не би да карате скейт, че се мъкнете с кецове? шот те са точно затова, като обувка за ходене много по-неудобни от маратонките ама нали тряа сме ЪРБАН... на невръстни емота съвети не даам, са спасява
и що ако не карам не мога да нося кец ли?
кой е казал ,че кеца е обувка за скейтъри?
имам един приятел на който му викаха "скейтъра с кубинки"![]()
тва: "аз съм скейтър щото нося кецове" е pozerhead![]()
Mii kecove az nosq s dynki oba4e ot tiq malko po-6irokite ina4e izglejda malko sme6no a s pola neznam ne sym probvala no mai nqma da e mnogo dobre![]()
малиииии, харесал съм си едни черни кекци копеле, ЦИРКА, копеле... 120 леа.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
логичноПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
we give it all.
о.О с палмови листа![]()
Най-хубаво е с крака май...Иначе както си решиш, ако не ти харесва и без крака ги носи
![]()
най-добре да си ги налупи на ръцете, да ги върже там, да им сложи по една розова и една лилава връзка и сед та гледайПървоначално написано от Sweety_Betty
поне малко разнообразие сред милионите заблудени, носещи кецове
![]()
Аз моите си ги нося на ушите, това прави ли ме различен?
we give it all.
и с пола и с дънки става аз ги нося мойте на ена дълга пола и стои супер ,ама ако говорим за дънки гледай да не са тесни ,цигара или там квото и да е, щот е супеееерр грозно![]()