.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ах, тези торбички

имам торбички под очите от доста време и ме мъчат, до сега четох разни рецепти с чай,лед краставици и т.н. можете ли да ми кажете кое ще е най-ефикасно ? на 14 години съм... а тези торбички... карат ме да се чувставам като 40-годишна жена
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    коректор,фон дио тен,пудра,тъмни цаиси тва е
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

ne iskam da gi kriq iskam da se mahnat, ako li ne to pone da stanat po malki
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    ne iskam da gi kriq iskam da se mahnat, ako li ne to pone da stanat po malki

Наспи се .

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

ami ne e ot nedospivane...

Супер фен
    Град
    Варна
    Свари чай от лайка,прецеди го и го изсипи във формички за лед...Като замръзнат ледчетата постави върху очите и ги остави да се разтопят...помога...Надявам се да има ефект!Успех!!!!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

mnogo ti blagodarq

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ох, аз как разчитах, че имаме чай от лайка и мислех тази сутрин да го пробвам... И току-що установих, че нямаме... Мислех като видя дали има ефект да ти кажа...
    Както и да е, утре ще пробвам с картофите /Сваряваш един картоф, правиш го на пюре, сипваш пюрето в марля и я слагаш върху очите./
    Пиши тук или на личен какво е станало с лайката, за да разбера дали действа. мамка му и прасе! контролно по математика днес...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си