- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- полудявам вече по този начин
imam slednoto problemche:imam priqtel ot 9 meseca,uj se obichame.No az sum si vliubena v drug ot 3 godini.Poluchi se lek gaf i mai hodq i s dvamata v momenta...Kolkoto i da se opitvam da izbera..ne moga.Znam,che shte kajete..kurva nz si kakvo...ama i na men mi ne e nikak lesno!Molq vi pomognete!Po nqkakuv nachin obicham i dvamata...i kato resha da zareja nqkoi ot tqh...poveche ot 3-4 ne moga da izkaram bez nego!?Shte poludeq veche taka...
Този към който си по-привързана или ддз...Ти трябва да си решиш.Ние не ги познаваме, не познаваме и теб и аз лично не мога да ти дам кой знае какъв съвет...
Ряскай и двамата ще си на аванта
хах тва нещо немога да си го обясна прецени сама с кой ще ти е по добре но зарежи единия щот правиш цигански номера
по слушай сърцето си...
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Първоначално написано от happy end
da PO SLUSHAI ...
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
na nqkoi moga da mu s4upq glavata ako kaje 4e si k***a, tova 4e obi4a6 dve mom4eta ne uzna4ava 4e si k...a, po temata i na men mi se s slu4valo da xodq s momi4e ot predi godina i dva meseca xodixme sravnitelno malko 2 meseca... no PREKALENO mnogo mislq za neq seki den si mislq i neznam i az kakvo izpitvam o6te k1m neq .. kakto i da e spored men trqbva da zabravi6 minaloto si i da jivei6 v nastoq6teto.. neznam![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ХАХАХАХХААААХАХХАХАХХАА, леко бе главочупач УАЬХуьахьауъьахъьахьааьга ьгаьгаь не ниМОО МАЙНЪ аеауьаъьъьуьаьхаьх.Първоначално написано от tqnko
А сега по темата. Не ги обичаш и двамата объркана си и така нататак. По-добре реши какво ще правиш, защото ще те премаже валяк в преносния смисъл. Искам да кажа, че единия ще разбере по някакъв начин за другия и накрая ще останеш без нито 1.
Да, гадно е да си раздвоена, но все пак накрая трябва да е 1. Както казаха, послушай сърцето си (демек с кой повече и непременно искаш да си и не можеш без него) И направи правилният избор, докато не можеш, стой с двамата
(нещо ми става напоследък, давам побъркани съвети
) И все пак и за теб ще е най - добре да избереш едничък
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Един избери!
Животът е адът описан в Библията!
Запознай ги , може да си допаднатПървоначално написано от devilhell
. иначе по темата трябва да избереш , защото ако разберат за това .. ги губиш и 2-мата
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Гледай накрая от два стола да не останеш на земята.![]()
Първоначално написано от TheRunaway
Бъди сигурна в едно,ако не побързаш с избора си е много възможно да останеш без нито един от тях и да си променят сравнително много мнението за теб.Мисля,че не обичаш човека до себе си или по точно тоя,с който си от 9 месеца,щом от 3 години си влюбена в друг.Ако трябва да съм честна и на мен ми се е случвало,но винаги се обръщам напред и не поглеждам назад....Сама избери кой е по-важен за теб.
п.п. и все пак,ако бях на твое място бих избрала този,с който си от 9 месеца,защото замисли се не е ли малко късно тоя пич в продължение на 3 години да си трайка и изведнаж да те пожелае...не става baby.
Удрежи си вените и ги остави да станат гей двойка...
Ми избери си бе ако продължаваш така като разберат може да си останеш сама....![]()
--------------------------------------------------------
Това е ако и двамата иамт деПървоначално написано от acidburn1
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Избери този, когото обичаш, лесно е...
Не можеш да обичаш и двамата.Щом обичаш този от три години, тръгни с него.Най-важното при избора ти е с кой ще си по-щастлива.Но не ги лъжи, защото е гадно и наистина правиш к**венски номера.
Ти влагаш ли някаква мисъл въобще? Как така е станал лек гаф? Харесваш и двамата - ами избери този, който държи повече на теб... Гледай само наистина от два стола да не седнеш на земята! Успех![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Ми спри замалко да се виждаш и с двамата, така ще разбереш кой повече ти липсва и към кого чувствата ти са по-силни....
И какво ще чуе ? Тудуп-Тудуп 70 удара в минутаПървоначално написано от happy end
направи си табличка-предимства и недостатъци на еиния и на другиякоито е с пове4е предимства него земаи
![]()
![]()
Бой с двамата .. ако те зарежат си намери 3-ти![]()