.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

полудявам вече по този начин

imam slednoto problemche:imam priqtel ot 9 meseca,uj se obichame.No az sum si vliubena v drug ot 3 godini.Poluchi se lek gaf i mai hodq i s dvamata v momenta...Kolkoto i da se opitvam da izbera..ne moga.Znam,che shte kajete..kurva nz si kakvo...ama i na men mi ne e nikak lesno!Molq vi pomognete! Po nqkakuv nachin obicham i dvamata...i kato resha da zareja nqkoi ot tqh...poveche ot 3-4 ne moga da izkaram bez nego!?Shte poludeq veche taka...

Този към който си по-привързана или ддз...Ти трябва да си решиш.Ние не ги познаваме, не познаваме и теб и аз лично не мога да ти дам кой знае какъв съвет...

Град
    При 2-та милиона
    Ряскай и двамата ще си на аванта

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    хах тва нещо немога да си го обясна прецени сама с кой ще ти е по добре но зарежи единия щот правиш цигански номера

по слушай сърцето си...
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Цитирай Първоначално написано от happy end
    по слушай сърцето си...

da PO SLUSHAI ...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    na nqkoi moga da mu s4upq glavata ako kaje 4e si k***a, tova 4e obi4a6 dve mom4eta ne uzna4ava 4e si k...a, po temata i na men mi se s slu4valo da xodq s momi4e ot predi godina i dva meseca xodixme sravnitelno malko 2 meseca... no PREKALENO mnogo mislq za neq seki den si mislq i neznam i az kakvo izpitvam o6te k1m neq .. kakto i da e spored men trqbva da zabravi6 minaloto si i da jivei6 v nastoq6teto.. neznam
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    na nqkoi moga da mu s4upq glavata ako kaje 4e si k***a, tova 4e obi4a6 dve mom4eta ne uzna4ava 4e si k...a, po temata i na men mi se s slu4valo da xodq s momi4e ot predi godina i dva meseca xodixme sravnitelno malko 2 meseca... no PREKALENO mnogo mislq za neq seki den si mislq i neznam i az kakvo izpitvam o6te k1m neq .. kakto i da e spored men trqbva da zabravi6 minaloto si i da jivei6 v nastoq6teto.. neznam
    ХАХАХАХХААААХАХХАХАХХАА, леко бе главочупач УАЬХуьахьауъьахъьахьааьга ьгаьгаь не ниМОО МАЙНЪ аеауьаъьъьуьаьхаьх.

А сега по темата. Не ги обичаш и двамата объркана си и така нататак. По-добре реши какво ще правиш, защото ще те премаже валяк в преносния смисъл. Искам да кажа, че единия ще разбере по някакъв начин за другия и накрая ще останеш без нито 1.

Да, гадно е да си раздвоена, но все пак накрая трябва да е 1. Както казаха, послушай сърцето си (демек с кой повече и непременно искаш да си и не можеш без него) И направи правилният избор, докато не можеш, стой с двамата (нещо ми става напоследък, давам побъркани съвети ) И все пак и за теб ще е най - добре да избереш едничък
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Един избери!

Животът е адът описан в Библията!

Re: полудявам вече по този начин

Цитирай Първоначално написано от devilhell
    imam slednoto problemche:imam priqtel ot 9 meseca,uj se obichame.No az sum si vliubena v drug ot 3 godini.Poluchi se lek gaf i mai hodq i s dvamata v momenta...Kolkoto i da se opitvam da izbera..ne moga.Znam,che shte kajete..k***a nz si kakvo...ama i na men mi ne e nikak lesno!Molq vi pomognete! Po nqkakuv nachin obicham i dvamata...i kato resha da zareja nqkoi ot tqh...poveche ot 3-4 ne moga da izkaram bez nego!?Shte poludeq veche taka...
    Запознай ги , може да си допаднат . иначе по темата трябва да избереш , защото ако разберат за това .. ги губиш и 2-мата
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Град
    Valhalla
    Гледай накрая от два стола да не останеш на земята.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от TheRunaway

Град
    Монтана
    Бъди сигурна в едно,ако не побързаш с избора си е много възможно да останеш без нито един от тях и да си променят сравнително много мнението за теб.Мисля,че не обичаш човека до себе си или по точно тоя,с който си от 9 месеца,щом от 3 години си влюбена в друг.Ако трябва да съм честна и на мен ми се е случвало,но винаги се обръщам напред и не поглеждам назад....Сама избери кой е по-важен за теб.

п.п. и все пак,ако бях на твое място бих избрала този,с който си от 9 месеца,защото замисли се не е ли малко късно тоя пич в продължение на 3 години да си трайка и изведнаж да те пожелае...не става baby.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Удрежи си вените и ги остави да станат гей двойка...

Ми избери си бе ако продължаваш така като разберат може да си останеш сама....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Или и на 2-та кура

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Или и на 2-та кура
    Това е ако и двамата иамт де

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на koalka
    Избери този, когото обичаш, лесно е...
    Не можеш да обичаш и двамата.Щом обичаш този от три години, тръгни с него.Най-важното при избора ти е с кой ще си по-щастлива.Но не ги лъжи, защото е гадно и наистина правиш к**венски номера.

Град
    Варна
    Ти влагаш ли някаква мисъл въобще? Как така е станал лек гаф? Харесваш и двамата - ами избери този, който държи повече на теб... Гледай само наистина от два стола да не седнеш на земята! Успех
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Град
    The Sky
    Ми спри замалко да се виждаш и с двамата, така ще разбереш кой повече ти липсва и към кого чувствата ти са по-силни....

Град
    При 2-та милиона
    Цитирай Първоначално написано от happy end
    по слушай сърцето си...
    И какво ще чуе ? Тудуп-Тудуп 70 удара в минута

Град
    BaPHa
    направи си табличка-предимства и недостатъци на еиния и на другия които е с пове4е предимства него земаи

Бой с двамата .. ако те зарежат си намери 3-ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си