- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЗ КАКВО НИ ДЪРЖИ ?
Ми примерно... ДА ПОРАСТНЕШ?
напълно съм съгласна с мнението на коалка .. а и това че не си говорите мн по скаип както ти каза не значи че не се обичате .. абе не се впрягаи толкова![]()
Да не би да ти се е разсърдил за нещо .. и тфа че на 14 те е оставил да го чакаш .. хммм май не те обича..поговори с него
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
не сте ли 8 клас?Братовчедка ми е 9 клас и е на 15,даже след няколко месеца прави 16Първоначално написано от happy end
както и да е...за пръв път чувам това-ние не излиза ме по кафета не се вижда ме другаде освен в даскалото аз на живо се притеснявам и затова повече си пише ме
как може да те е срам да излезеш с гаджето си и да предпочиташ да си пишете?Така до никъде няма да стигнете,може би още не си готова за връзка
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Те ходят виртуално![]()
![]()
Първоначално написано от gandji
еми да,кво ще се срамува да излиза с него като може по скайпа да си пишат
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
+1Първоначално написано от koalka
да де на 16 сме и дваматаПървоначално написано от sexy_momi4e
сори...
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Що пък да не я обича ? Искал е да гледа мача ..Пък и тя катто му зададе такъв въпрос .. никога не ограничавай един човек от нещо , защото той все повече ще се стреми към него..
Искал е да гледа мач - окей , по късно ще си пишете![]()
дам точно така първите месеци ходех ме само виртуално,сега нещата са различни.но не излиза ме защото аз се притиснявам до някъде от него...Първоначално написано от sexy_momi4e
ужасно срамежливо момиче съм
той винаги ще обича футбола повече от някоя жена ,защото от малък гледа и тренира футбол
с предишното си гадже се раздели защото и казал че обича футбола повече от нея....и днес ми благодари ЧЕ СВЕ ОЩЕ СЪМ С НЕГО ВЪПРЕКИ ТОВА ,КОЕТО МИ КАЗА...![]()
ТОЙ И АЗ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ,НО НЕГО МАЙ ГО ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛА![]()
ПО ВАЖЕН МИ Е ТОЙ ,ЗАЩОТО Е ВЕЛИКО МОМЧЕ...
хора не мога да ви опиша колко мн бях щастлива днес !!!![]()
за пръв път с МОЯ ФР ИЗЛЯЗОХМЕ НА КИНО...![]()
![]()
![]()
нашите приятели решили да направят така ,че в един и същи ден да сме в едно и също кино в един и в същи час беше мн готино![]()
АЗ С МОЯ ФРИТЮРНИК ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА ИЗЛЯЗОХМЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА КИНО!!...Първоначално написано от happy end
![]()
![]()
![]()
Някъзе над киното ли живеете?
Откъде си толкова сигурна че живеем някъде? Че въобще съществуваме?
Вие от колко време сте заедно? Той доказвал ли ти е до сега,че държи на теб? А ти държиш ли на него?
Ако дълго време сте били заедно и той много кратно ти е доказвал,че има чувства към теб,то може би сега просто сте в труден момент и той се нуждае малко от лична свобода...
Не забравай,че за да ти се усмихне живота първо трябва ти да се усмихнеш... Успех!![]()
Бе нали аз ви създадох бе неблагодарници х)
По темата:
Аз знам! Мен още ме държи виното от вчера.
Само си пишете... а от колко време сте заедно?!Виртуално ли ходите...Първоначално написано от happy end
![]()
първите месеци ходих ме само витртуално,но вчера бях ме НА КИНО...![]()
![]()
ХОДИМ ИМАЧЕ ВСЕЧЕ ГОДИНА![]()
Мила не се засягай,но каква е тази връзка?Толкова много време заедно,а сега за пръв път ходите на кино заедно,и то не сте се оговорили ами там си някой ви помогнал.Не бях чувала до сега,за така странна връзка,и от наблюденията ми ти много го оичаш,но ти казах в предишната ти тема,че това твоето е детска любов и казваш,че умираш за него и така на татака,но един ден ще се смееш на тези неща.Първоначално написано от happy end
И как така си толкова срамежлива?На какво ви се крепи връзката,след като само в училище се срещате?И като знам колко е едно междучасие...
мила благодаря ти ,че взимаш отношение в всяка една моя тема мерси....Първоначално написано от hooliganka89
![]()
дам наистина наща връзка е страна
аз съм мн срамежлива ...има ли сме само 3 срещи ,на първата аз не отидох от притеснение,на 2 14 февлуари той не дойде ,и в понеделник ни беше 1 излизане заедно...![]()
ние повече се вижда ме в даскало.през часовете той седи зад мен,има време когато сме заедно..![]()
НАЙ- СТАНОТО Е ЧЕ ОЩЕ НЕ СЪМ МУ КАЗАЛА В ОЧИТЕ ОБИЧАМ ТЕ...
А ТОЙ МИ ГО КАЗВА ВСЕКИ ДЕН..![]()
Разбирам,че си срамежлива,но моето мнение е да се опитваш малко да се промениш,сигорна съм,че тогава връзката ви ще бъде много по-хубава.Първоначално написано от happy end
Е 1 година да се държиш като дърво е страшно глупаво...
И моля те, научи се да пишеш грамотно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много ясно че ще избере футбола още повече задавайки му такъв глупав въпрос. Какво ще се сравнява с биричка картофки с приятели пред телевизора ? Жените ? Хахах друг път. Жените са за удовлетворяване на сексуланите нужди и толкоз![]()
![]()