.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен
    Град
    Венера
    Ми примерно... ДА ПОРАСТНЕШ?

напълно съм съгласна с мнението на коалка .. а и това че не си говорите мн по скаип както ти каза не значи че не се обичате .. абе не се впрягаи толкова

Да не би да ти се е разсърдил за нещо .. и тфа че на 14 те е оставил да го чакаш .. хммм май не те обича..поговори с него
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от happy end
    и двамата сме на 14г. 9 клас сме..
    не сте ли 8 клас?Братовчедка ми е 9 клас и е на 15,даже след няколко месеца прави 16 както и да е...за пръв път чувам това-ние не излиза ме по кафета не се вижда ме другаде освен в даскалото аз на живо се притеснявам и затова повече си пише ме как може да те е срам да излезеш с гаджето си и да предпочиташ да си пишете?Така до никъде няма да стигнете,може би още не си готова за връзка
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Те ходят виртуално

Цитирай Първоначално написано от gandji
    Те ходят виртуално
    еми да,кво ще се срамува да излиза с него като може по скайпа да си пишат
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нормално е да ти отговори "футбола" при положение, че задаваш толкова глупави въпроси - нормално е човек да се ядоса."кое обичаш повече - мен или футбола", голяма работа, че отива да гледа мач и няма да си пишете.Не е ли по-важно дали се виждате?
    За това трябва да поговорите, защо преди сте намирали време един за друг, а сега все сте заети.Когато обичаш някой търсиш всевъзможните начини да се виждаш с него, колкото се може повече, а вие...всичко друго, но не и да останете насаме.
    +1

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    и двамата сме на 14г. 9 клас сме..
    не сте ли 8 клас?Братовчедка ми е 9 клас и е на 15,даже след няколко месеца прави 16 както и да е...за пръв път чувам това-ние не излиза ме по кафета не се вижда ме другаде освен в даскалото аз на живо се притеснявам и затова повече си пише ме как може да те е срам да излезеш с гаджето си и да предпочиташ да си пишете?Така до никъде няма да стигнете,може би още не си готова за връзка
    да де на 16 сме и двамата сори...
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Град
    ..във един измислен свят..
    Що пък да не я обича ? Искал е да гледа мача .. Пък и тя катто му зададе такъв въпрос .. никога не ограничавай един човек от нещо , защото той все повече ще се стреми към него..
    Искал е да гледа мач - окей , по късно ще си пишете

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от gandji
    Те ходят виртуално
    еми да,кво ще се срамува да излиза с него като може по скайпа да си пишат
    дам точно така първите месеци ходех ме само виртуално,сега нещата са различни.но не излиза ме защото аз се притиснявам до някъде от него... ужасно срамежливо момиче съм
    той винаги ще обича футбола повече от някоя жена ,защото от малък гледа и тренира футбол
    с предишното си гадже се раздели защото и казал че обича футбола повече от нея....и днес ми благодари ЧЕ СВЕ ОЩЕ СЪМ С НЕГО ВЪПРЕКИ ТОВА ,КОЕТО МИ КАЗА...
    ТОЙ И АЗ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ,НО НЕГО МАЙ ГО ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛА
    ПО ВАЖЕН МИ Е ТОЙ ,ЗАЩОТО Е ВЕЛИКО МОМЧЕ...

хора не мога да ви опиша колко мн бях щастлива днес !!!
    за пръв път с МОЯ ФР ИЗЛЯЗОХМЕ НА КИНО...
    нашите приятели решили да направят така ,че в един и същи ден да сме в едно и също кино в един и в същи час беше мн готино

за пръв път с МОЯ ФР ИЗЛЯЗОХМЕ НА КИНО...
    АЗ С МОЯ ФРИТЮРНИК ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА ИЗЛЯЗОХМЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА КИНО!!...
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Някъзе над киното ли живеете?

Откъде си толкова сигурна че живеем някъде? Че въобще съществуваме?

~

Вие от колко време сте заедно? Той доказвал ли ти е до сега,че държи на теб? А ти държиш ли на него?

Ако дълго време сте били заедно и той много кратно ти е доказвал,че има чувства към теб,то може би сега просто сте в труден момент и той се нуждае малко от лична свобода...

Не забравай,че за да ти се усмихне живота първо трябва ти да се усмихнеш... Успех!

Бе нали аз ви създадох бе неблагодарници х)

По темата:

Аз знам! Мен още ме държи виното от вчера.

~

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    май вече сте си омръзнали според мене излезте на кафе и обсъдете въпроса
    ние не излиза ме по кафета не се вижда ме другаде освен в даскалото аз на живо се притеснявам и затова повече си пише ме
    Само си пишете... а от колко време сте заедно?!Виртуално ли ходите...

първите месеци ходих ме само витртуално,но вчера бях ме НА КИНО...
    ХОДИМ ИМАЧЕ ВСЕЧЕ ГОДИНА

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    ХОДИМ ИМАЧЕ ВСЕЧЕ ГОДИНА
    Мила не се засягай,но каква е тази връзка?Толкова много време заедно,а сега за пръв път ходите на кино заедно,и то не сте се оговорили ами там си някой ви помогнал.Не бях чувала до сега,за така странна връзка,и от наблюденията ми ти много го оичаш,но ти казах в предишната ти тема,че това твоето е детска любов и казваш,че умираш за него и така на татака,но един ден ще се смееш на тези неща.
    И как така си толкова срамежлива?На какво ви се крепи връзката,след като само в училище се срещате?И като знам колко е едно междучасие...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    ХОДИМ ИМАЧЕ ВСЕЧЕ ГОДИНА
    Мила не се засягай,но каква е тази връзка?Толкова много време заедно,а сега за пръв път ходите на кино заедно,и то не сте се оговорили ами там си някой ви помогнал.Не бях чувала до сега,за така странна връзка,и от наблюденията ми ти много го оичаш,но ти казах в предишната ти тема,че това твоето е детска любов и казваш,че умираш за него и така на татака,но един ден ще се смееш на тези неща.
    И как така си толкова срамежлива?На какво ви се крепи връзката,след като само в училище се срещате?И като знам колко е едно междучасие...
    мила благодаря ти ,че взимаш отношение в всяка една моя тема мерси....
    дам наистина наща връзка е страна
    аз съм мн срамежлива ...има ли сме само 3 срещи ,на първата аз не отидох от притеснение,на 2 14 февлуари той не дойде ,и в понеделник ни беше 1 излизане заедно...
    ние повече се вижда ме в даскало.през часовете той седи зад мен,има време когато сме заедно..
    НАЙ- СТАНОТО Е ЧЕ ОЩЕ НЕ СЪМ МУ КАЗАЛА В ОЧИТЕ ОБИЧАМ ТЕ...
    А ТОЙ МИ ГО КАЗВА ВСЕКИ ДЕН..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    ХОДИМ ИМАЧЕ ВСЕЧЕ ГОДИНА
    мила благодаря ти ,че взимаш отношение в всяка една моя тема мерси....
    дам наистина наща връзка е страна
    аз съм мн срамежлива ...има ли сме само 3 срещи ,на първата аз не отидох от притеснение,на 2 14 февлуари той не дойде ,и в понеделник ни беше 1 излизане заедно...
    ние повече се вижда ме в даскало.през часовете той седи зад мен,има време когато сме заедно..
    НАЙ- СТАНОТО Е ЧЕ ОЩЕ НЕ СЪМ МУ КАЗАЛА В ОЧИТЕ ОБИЧАМ ТЕ...
    А ТОЙ МИ ГО КАЗВА ВСЕКИ ДЕН..
    Разбирам,че си срамежлива,но моето мнение е да се опитваш малко да се промениш,сигорна съм,че тогава връзката ви ще бъде много по-хубава.

Е 1 година да се държиш като дърво е страшно глупаво...
    И моля те, научи се да пишеш грамотно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Много ясно че ще избере футбола още повече задавайки му такъв глупав въпрос. Какво ще се сравнява с биричка картофки с приятели пред телевизора ? Жените ? Хахах друг път. Жените са за удовлетворяване на сексуланите нужди и толкоз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си