- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обръщения към приятелите Ви ?
Здраейте проверих дали темата я няма , но тъй като не намерих нищо реших да я напиша.Кой са най-странните обръщения,които сте чували да се обръщат една към друга приятелки?как се обръщате към своите и кои са най- забавните и запомнящи се случки,които сте преживели с приятели ?![]()
~` Az Se PrOmEnQm A s MeN cElIq SvQt :P `~
***Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място [!] ***
Въх, много обемна тема, само за обръщенията ще кажа.
Понеже съм ненадмината лигла им викам по всевъзможни начини, както ми дойде. Примери... няма да давам.
Най-странни - не, но най-противни са ми "мило" и "шуше"![]()
Съученичките ми си говорят на `гъзове`
Пример: ООО кво става ма гъз ?
сега са популярни и обръщения като : нз дали е уместно да цитирам дори чух две петокласники да се наричат така![]()
~` Az Se PrOmEnQm A s MeN cElIq SvQt :P `~
***Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място [!] ***
Evi az s moite fr po mn nachini se narichme e ne mn vulgarni de ama nqkaf pat kat sa razligaim minavame i na putko i takama teb nikoga nqma da te nareka taka mishe shot mn si te lofffkam i tqh gi lofq ama tfa e samo kat izdiveim
![]()
![]()
![]()
![]()
Наричам ги с имената им..
Най-странните обръщения.. Мишкотинчето(момичето се казва Михаела) и Нонишкотичето(момичето се казва Нора).. идеята идва от бишкота![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
По-скоро трябваше да напишеш към приятелите ви а не приятелКите ви. Може би има и момчета в тоя форум...
Ами обръщения... малий колко са много. "Ко стаа ве негър?" , "нерд" , " картоф", "нууб" или пък това направо като го чух за първи път направо съм се смял със сълзи " КВО СТАА ВЕ Панталеймоне" хахаха не немога. "Ко стаа ве черен?" това най-често в клас има и още де ама ако почна да ги изброявам ще флудна темата. А момичетата.... най-вече съм чувал "мило", което като го чуя и ми става лошо...
ами сред приятелките си каваме мило,овчи или Милке..
а момчетата ни измислиха нещо подоно на примерно се казваш Лили и те- Линджа а на мен незнам от къде ми дойте приякора... Йо ниггаи тва щтото често ми бъркат името
Аз вчера чух две шестокласнички да си викат:"А ма кучкоооо"![]()
![]()
...
зависи в кво настроение съм...
Обикновено по имена...
или
издод
идиот
...
с най-бли3ките ми приятели си говоря на (колкото и странно да 3вучи) пути , путе, путак хаха .... ахаха а с колегите ми на Гей .... хаха леле и шефовете ми ме ебават с тфа гей ... имам чувството че са некфи хомофоби хахах леле а а3 не съм гей ... се пак така си лафиме ... имах някога 1 съученик с който си говориме на лайнар до ден днешен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck me I'm famous
Е ние с 1фр. си викаме на кретен, идиот, копеУе (точно така, с РК акцент), умрял лебед и т.н
![]()
На повечето ми приятели не им викам по име а с някви прякори(смисъл всеки си има някакъв прякор) Чуки, Муши, Муци, Пиле абе сякакви лигни ги имаиначе като се разлигавиме се псуваме на поразия то не е кучко, курво, мухльо, задник и секви простотии измисляме
![]()
![]()
Еми ние с приятелките си викаме по странни начини и всеки си има своя история. Викаме си кифлички, тортички (един беше писал на едната, че е сладка тортичка ), кебапченце, патладжанче...и на една приятелка и викаме - мило, защото от както се познаваме тя ни вика така и ние започнахме нея да я наричаме така.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Еми аз на моите bfr. им казвам Слънчице,миличко,меченЦе..к вот дойде на момента,ама си викаме на галено![]()
Ами на една приятелка и викам "любов"...за други сега не мога да се сетя май,а преди много често изполвах обръщението "душата",ама го позабравям!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Моята най-добра приятелка ми вика "Йети" , "рошаф" , "коч" (това последното адски ме нерви .. ) една др моя приятелка ми вика: "жираф", "чи-хуа-хуа" .. Те с добри чувства ги казват деПък аз на всички им викам по име .. само по някога като се разлигавя и им викам "милооо"
![]()
Ми,аз най-различни обръщения използвам и така се наричаме всички,ама си ги казваме с любов.Ето:
кофа
коза
крава
кочина
каруца
коч
пръч
овца
патка
копелееее
брааааат
братле
пич
пичка
маце,мацка
пор
човек,човече
животно
Най-различни.Принципно...най-много използвам 'брат',но и някои от тези.Рядко говоря на имена или прякори.![]()
На име или на прякор се обръщат мойте тикви![]()
Зависи в какво настроение съм но в повечето случаи на "мъгел" си говорим![]()
Най често с имената им .. Някой път и 'дудо'![]()
"Ей, баце"
"Батка"
"Смотаняк"
Иначе съм чувала как едни момичета си казват:
"Ей, пача"
"Картоф" е запазено обръщение на гаджето ми.
А когато някой ми досажда просто му казвам:
"Аве, оправяйте се, бе!"
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥