.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Темичка....

Темичка....

Ами аз съм момче на 17 години..значи моята история е ...вчера скъсах с поредната за което съжалявам...опитвам се да се влюбя в някоя,но без успех ...но към това да прибавя имам съседка съседния вход ...откакто се преместих тук сме мн добри приятели ...когато бях на 14 се сближихме повече...сега сме най добри приятели въпроса е че я харесвам,но не като приятелка а като нещо повече....а проблeма е че незнам дали тя ме харесва ..когато сме с наши приятели се държи студено с мен а иначе като сме само 2мата ме гушка...3-ма пр ми казват че тя ме хресва но нз.... хелп ме кажете какво мислите по въпроса

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Темичка....

Ами мисля да не питаш нас ,а нея .... Иди и и го кажи в очите !!!

питам защото спичам яко и нищо не мога да напрая а до сега никога не съм правил първа крачка..винаги момичетата ми казват че ме харесват ...не аз и ся за наказание аз не моа да напрая нищо...а и ако не ме харесва се надявам да останем приятели а не да се развали приятелството ни

Голям фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от coolkiss
    фърляй се смело в боя и прави първата стъпка...
    +1

Супер фен
    Град
    Панацея
    Аз да не съм Всевишния, че да знам точно как стоят нещата около теб и нея!?! Питаш я някой път докато те "гушка" дали иска да сте повече от приятели и ето...1!>.1.11.1 Нещо сложно има ли ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Govori s neq be 4ovek i kakto kazaha po-gore...........f1rlqi se smelo v boq! USPEH!!
    To love is easier than to prove your love!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Като останете насаме...като те гушне я питаш директно:"Ей,много ме кефиш и ме объркваш по този начин.Само приятелка ли си ми или искаш да сме нещо повече?!"Ако не те зашлеви...скачаш в боя
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си