Vijte davam napravo...Az sym biseksualen.No sma prikrit est z da ne me mrazi ob6testvoto i da me so4i s prast.Kazal sam samo na 2 best fr... No imam problem!Vlubih se ..za prav pat..Nz dali e za6toto mi e za prav pat e tolkova stranno 4uvstvoto ili za6toto taka se slu4i 4e da e v mom4e..vsi4ko e tolkova stranno... v edin moment me pra6ta na sedmoto nebe s miloto si li4ice i tipi4no gei darjanie...a v drug me obarkva i me kara da si mislq 4e e hetero i mi razbiva sarceto... Faktite sa tezi...imame prekaleno mnogo i specialni momenti nasame... No v razli4na kompaniq ot moqta stava poredniq tipi4en majkar.. prekaleno e misteriozen..i nito az znam vsi4ko za nego nito toi za men i e edna ka6a..nqmam dostatu4no dumi v re4nika da vi opi6a. No sas sigurnost sam vluben i tova me dokarva do sriv v sistemata i naposledak si zadavam prekaleno mnogo vaprosi na koito ne moga da si otgovorq sam! Vaprosat mi e : Kak da razbera dali ima razli4ni ot hetero naklonnosti bez da se izdavam ? I vaob6te kakvo mislite 4e moga da napravq za da doida na sebe si ot emocionalna gledna to4ka ...