С едно момче се познаваме от около четири месеца. Още в началото на запознанството ни погредът му беше прикован в мен. На 14-ти дойде до нас и ми каза, че много ме обича. Държи се много мило,романтичен е, много е забавно с него... Сякаш чете мислите ми.... Моето второ аз.... Когато за първи път ме прегърна се почувствах някак си странно, но ми беше хубаво.От няколко седмици мзех да гледам на него с други очи. Дори започнах да се увличам по него, а това прерастна в харесване.....
Дотук всичко звучи готино! Да сега всичките ми гаджета са били гъзари и това момче и напълно нетипично за вкуса ми. Приятелките ми и доста други хора не го възприемат като външност /а уж предимно трябвало да се гледа характера/. Той не е толкова зле, но за съжаление няма добър стил на обличане. Не е някой гнусар или нещо подобно. Просто е пълната противоположност на този тип момчета, с които съм била до сега. Просто... страхувам се да не падна в очите на другите като "момичето, което излиза с...."
Искам мда ме посъветвате как да постъпя в случая? Да му кажа, че го харесвам само като приятел /каквото ме съветват приятелките ми/ или да му разкрия какво чевствам към него... Знам ли, може пък да имаме тайна връзка.... На моменти чак като се замисля по въпроса и ми се насълзяват очите...