Да ти кажа честно .. ти въобще не си виновна .. просто в такъв свят живеем, че и да имаш собствено мнение, което се различава от чуждото ще бъдеш игнорирана от всички .. незнам дали просто българите са си такива, но когато си малко или да кажем по-различен и всички гледат да странят от теб, продължавайки да се копират един друг .. лятото ходех с едно момиче, което харесваше и моя "най-добър" приятел .. той си е фешън и все още си лети високо .. дано сте разбрали какво имам предвид .. тя ме обичаше много заради самия мен .. не защото копирам някой друг или защото предавам важности .. и също така сестра и я отдалечаваше от мен .. защото съм си по-различен .. смисъл такъв, че правя това, което е добре за мен и не се водя по чуждите мнения, както някои по горе беше написал и аз бегло прочетох .. ако трябва да бъда честен (правя го само защото раздаваш благодарности за това) - по-добре го остави .. остави го на тези момичета, които наистина притежават собствено мнение .. не му натрупвай глупавите си проблеми .. не му причинявай и довличай глупавите шеги струпващи се наглавата му, идващи от устите на надутите ти "приятелки" ..