- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси предложения
Кое е най-секси предложението, което някога сте получавали за секс? На какво не можете да устоите? (Мъже и Жени)![]()
ще те скъсам![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Ще те скъсам от ***** цяла нощ!![]()
"4ukai me !"
kak da otkaje6 na edna hiper ciconesta i adski sexi momi4e .... promila si mozyka ot alkohol razbila sa 8 4asa w diskotekata ... i nadrusana![]()
"Iskam da me celunesh". Na takava molba kak moje da otkaje chovek.
Eating isn't cheating - Arnold
ем зависи от кого еПървоначално написано от amatorium
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Лесно..Първоначално написано от amatorium
На теб, ако ти дойде някоя дебелана и ти каже да я целунеш, ще го направиш ли ?
![]()
Изтощено, пияно, надрусано и абсолютно неадекватно момиче иска да правите секс. Повод за гордост, наистина...Първоначално написано от naze
Курвенски истории. Не разбирам защо на тая възраст (а може би и на други възрасти) младежите още не можете да развиете елементарно самоуважение.
По темата. Без думи - хваща ме, притиска ме с цялото си тяло към стената и ме целува страстно и продължително докато ръцете му се плъзгат по тялото ми (примерно).
Но едно нежно прошепнато "Желая те." върши почти същата работа.![]()
(Това, естествено, е валидно единствено за партньора ми. )
E vse pak momicheto trqbva da e gotino. Vse pak na sushtata logika sa i onezi gadni prstitutki v centura (grozni i debeli) deto vikat che shte te skusat ot sexПървоначално написано от TheRunaway
No ako e nqkoe simpatichno momiche bih se vuzbudil na miga napravo.
![]()
piqna komshika da te pokani vav 02:00 prez noshta na kafe vav tqh......
CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......
kfo ozna4ava gotino? spored mene vsqko momi4e trqbva da se udostoi s vnimanie... vsi4ki jeni sa krasivi stiga da se podarjat a i van6niq vid ne e opredelq6t nito za seksa nito za razbiratelstvoto pomejdu vi. a i poprincip ne bih ustoql na kakvoto i da e predlojenie za6toto jenite trqbva da badat zadovolqvani![]()
Не спадам към дебеланите,но определено съм от пълничките и всъщност мисля,че всяко момиче има нужда от внимание.
По темата....Едно нежно докосване ми е достатъчно.
май се чудите кви теми да пускате... това вече ако пък не е 4-5 тата подобна тема
Да ме докосне с възбудения си пенис по корема и да ми прошепне, че даже само като ме гледа му става....
ще те скъсамПървоначално написано от elitututu
![]()
![]()