- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За клавиатурата?
Имам един въпрос. Тъй като нищичко не разбирам от компютри искам да ми обясните като на малоумна![]()
Значи..имам проблем с компютъра и по- точно с включването. Казаха ми че има специални клавиатури, които имат копче за включване на pc-то а после ми казаха че не ми е нужна такава клавиатура, а имало някакви настройки в control panela ли нз каде и мога да си направя клавиатурата така че да си включвам с нея pc-то. Аз как го обясних дано някои да е разбрал нещоНякой ако има идея как става това плс да ми обясни че вече издивявам с тоя компютър
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Е за какво ти е да се включва от клавиатурата,тъпо е имаш си копче на компа.
Нов човек съм
Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
Ако копчето ми работеше дали щях да пускам тема![]()
Просто зададах въпрос..може пък да ме мързи да се наведа и да искам да си пускам така копмютъра за да спестя излишни двиежения проблемАко всеки смята да ме пита защо така искам по- добре не пишете;]
Admin-Coki:
Sry не видехПървоначално написано от Butterfly^
![]()
![]()
.Ми от захранването не можеш ли
![]()
Нов човек съм
Аз да задам 1 въпрос...
От кога не си го спирала![]()
![]()
Както и да еЕми можеш от Power настрйките.В Control Panel-а да си нагласиш когато дадеш Shut Down да ти се спира все едно от копчето на ПЦ-то ти.
А пък ако искаш си вземи клавиатура.ама някои път се случва да го натиснеш без да искаш (особено ако джъткаш ЦС)
Първоначално написано от AnincetoSexy
Абе вие наред ли сте ле ? Как с клавиатура ще си включваш компа![]()
Кви са тея измислици, кво е тва нещо.Обяснявам как върви тока в компа за да няма повече такива излагации, значи тока минава през захранването и отива към бутона за включване, от там се връща към захранването и то пуска ток първо към дъното, което пък пуска на всички компоненти по него и чак тогава към клавиатурата.Димек процесът става за секунди, но всъщност е толкова дълъг.Та да изясним, нестава с клавиатурата да се пуска компютъраПросто е невъзможно
Неме питайте
Към авторката момиче не знам кой те е излъгал, ама недей много много се връзвай, не става такаЯ по добре иди на някой, който разбира от жички да ти погледне копчето, дали може да се оправи или в краен случай да дадеш 2 лева за ново и да се реши проблема
![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Първоначално написано от Dosko
Е това вече ми разби илюзиитеясно е че копчето ще се сменя, но просто исках да намеря някакво спасение до като баща ми се накани да занесе pc-то на ремонт
мерси за разяснението, на тема компютри лесно могат да ме излъжат
![]()
Admin-Coki:
Ще си занесеш компютъра на чичо доктор просто няма друг начин!
Такива клавиатури, от които може да си ПУСНЕШ компютъра НЯМА stock. Като гледам колко си наясно, не ти препоръчвам някой от ТУЕС да ти прави mod клавиатура
имаше една комбинация обаче не си спомням баш как беше ... или е алт+Ф1 или ктрл+Ф1, обаче не на всички пц-та става
abe lele kak moje da povqrvash che mojesh da si vlukchvash kompa ot klaviaturata moje da se izkluchi no ne i da se vkluchi
1.Пиши на кирилица. 2.До колкото аз знам ако даното позволява може да се включва от клавиатурата.Първоначално написано от ludia_s
![]()
човека ти го е казал и го обяснил подробно кжо искаш и нз как мойе да си помислиш че може нз просто за сега немойе по нататак може и да направат но за сегаПървоначално написано от Dosko
аре пробвай като викаш, че нестава
Може да се включва от клавиатурата.*
На някои клавиатури има 3 копчета (обикновенно се намират около Print Screen, Scroll Lock, Page Up, Page Down) и те са :
Wake Up - Буди компютъра, когато е в режим Stand By;
Sleep -Включва режима Stand By;
Power - изключва компютъра и съответно го ВКЛЮЧВА, когато е изключен.
*Не всички клавиатури имат тези копчета!!
Да прав си не всички клавиатури имат тези копчета. Аз например имам Sleep и Power,но от Power мога само да го изключа,но не и да го включа.Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Деба, ей сега го пробвах с клавиатурата на сестра ми и наистина не стана...Първоначално написано от Otka4eniq
Помня как преди при един приятел ставашееееее...
незнам..![]()
Ама още ли не сте разбрали, че не става
Мисля, че написах много ясно защо не може да стане така както си го мислите
Какво още го коментирате не знам
Може да се изключи, но не и да се включи
Просто тока, не отива до клавиатурата, когато компа е изключен
Не става стига спорете вече
![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
ако си изключил компа от контакта мн ясно че няма да го включиш с комбинация от клавиатурата(ctrl+f1)Първоначално написано от Dosko
аре пробвайте като невервате де![]()