.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

За клавиатурата?

Имам един въпрос. Тъй като нищичко не разбирам от компютри искам да ми обясните като на малоумна
    Значи..имам проблем с компютъра и по- точно с включването. Казаха ми че има специални клавиатури, които имат копче за включване на pc-то а после ми казаха че не ми е нужна такава клавиатура, а имало някакви настройки в control panela ли нз каде и мога да си направя клавиатурата така че да си включвам с нея pc-то. Аз как го обясних дано някои да е разбрал нещо Някой ако има идея как става това плс да ми обясни че вече издивявам с тоя компютър

Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Е за какво ти е да се включва от клавиатурата,тъпо е имаш си копче на компа.
    Нов човек съм

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg

Ако копчето ми работеше дали щях да пускам тема
    Просто зададах въпрос..може пък да ме мързи да се наведа и да искам да си пускам така копмютъра за да спестя излишни двиежения проблем Ако всеки смята да ме пита защо така искам по- добре не пишете;]
    Admin-Coki:

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg

Ако копчето ми работеше дали щях да пускам тема
    Просто зададах въпрос..може пък да ме мързи да се наведа и да искам да си пускам така копмютъра за да спестя излишни двиежения проблем Ако всеки смята да ме пита защо така искам по- добре не пишете;]
    Sry не видех .Ми от захранването не можеш ли
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз да задам 1 въпрос...
    От кога не си го спирала
    Както и да е Еми можеш от Power настрйките.В Control Panel-а да си нагласиш когато дадеш Shut Down да ти се спира все едно от копчето на ПЦ-то ти.
    А пък ако искаш си вземи клавиатура.ама някои път се случва да го натиснеш без да искаш (особено ако джъткаш ЦС )
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Абе вие наред ли сте ле ? Как с клавиатура ще си включваш компа
    Кви са тея измислици, кво е тва нещо.Обяснявам как върви тока в компа за да няма повече такива излагации, значи тока минава през захранването и отива към бутона за включване, от там се връща към захранването и то пуска ток първо към дъното, което пък пуска на всички компоненти по него и чак тогава към клавиатурата.Димек процесът става за секунди, но всъщност е толкова дълъг.Та да изясним, нестава с клавиатурата да се пуска компютъра Просто е невъзможно Неме питайте
    Към авторката момиче не знам кой те е излъгал, ама недей много много се връзвай, не става така Я по добре иди на някой, който разбира от жички да ти погледне копчето, дали може да се оправи или в краен случай да дадеш 2 лева за ново и да се реши проблема

Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
    когато най-малко ги очакваш...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Dosko
    Кви са тея измислици, кво е тва нещо.Обяснявам как върви тока в компа за да няма повече такива излагации, значи тока минава през захранването и отива към бутона за включване, от там се връща към захранването и то пуска ток първо към дъното, което пък пуска на всички компоненти по него и чак тогава към клавиатурата.Димек процесът става за секунди, но всъщност е толкова дълъг.Та да изясним, нестава с клавиатурата да се пуска компютъра Просто е невъзможно Неме питайте
    Към авторката момиче не знам кой те е излъгал, ама недей много много се връзвай, не става така Я по добре иди на някой, който разбира от жички да ти погледне копчето, дали може да се оправи или в краен случай да дадеш 2 лева за ново и да се реши проблема

Е това вече ми разби илюзиите ясно е че копчето ще се сменя, но просто исках да намеря някакво спасение до като баща ми се накани да занесе pc-то на ремонт мерси за разяснението, на тема компютри лесно могат да ме излъжат
    Admin-Coki:

Ще си занесеш компютъра на чичо доктор просто няма друг начин!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Такива клавиатури, от които може да си ПУСНЕШ компютъра НЯМА stock. Като гледам колко си наясно, не ти препоръчвам някой от ТУЕС да ти прави mod клавиатура

имаше една комбинация обаче не си спомням баш как беше ... или е алт+Ф1 или ктрл+Ф1, обаче не на всички пц-та става

Град
    Улицата
    abe lele kak moje da povqrvash che mojesh da si vlukchvash kompa ot klaviaturata moje da se izkluchi no ne i da se vkluchi

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    abe lele kak moje da povqrvash che mojesh da si vlukchvash kompa ot klaviaturata moje da se izkluchi no ne i da se vkluchi
    1.Пиши на кирилица. 2.До колкото аз знам ако даното позволява може да се включва от клавиатурата.

Град
    Улицата
    човека ти го е казал и го обяснил подробно кжо искаш и нз как мойе да си помислиш че може нз просто за сега немойе по нататак може и да направат но за сега

аре пробвай като викаш, че нестава

Може да се включва от клавиатурата.*
    На някои клавиатури има 3 копчета (обикновенно се намират около Print Screen, Scroll Lock, Page Up, Page Down) и те са :
    Wake Up - Буди компютъра, когато е в режим Stand By;
    Sleep -Включва режима Stand By;
    Power - изключва компютъра и съответно го ВКЛЮЧВА, когато е изключен.

*Не всички клавиатури имат тези копчета!!

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    На някои клавиатури има 3 копчета (обикновенно се намират около Print Screen, Scroll Lock, Page Up, Page Down) и те са :

Да прав си не всички клавиатури имат тези копчета. Аз например имам Sleep и Power,но от Power мога само да го изключа,но не и да го включа.

Цитирай Първоначално написано от Otka4eniq
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92

Да прав си не всички клавиатури имат тези копчета. Аз например имам Sleep и Power,но от Power мога само да го изключа,но не и да го включа.
    Деба, ей сега го пробвах с клавиатурата на сестра ми и наистина не стана...
    Помня как преди при един приятел ставашееееее...
    незнам..

Ама още ли не сте разбрали, че не става
    Мисля, че написах много ясно защо не може да стане така както си го мислите
    Какво още го коментирате не знам
    Може да се изключи, но не и да се включи
    Просто тока, не отива до клавиатурата, когато компа е изключен
    Не става стига спорете вече

Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
    когато най-малко ги очакваш...

Град
    Улицата
    10x

ако си изключил компа от контакта мн ясно че няма да го включиш с комбинация от клавиатурата(ctrl+f1)
    аре пробвайте като невервате де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си