- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- e, да но го харесвам...........
emi ne znam kvo da praaaa haresvam go bili sme zaedno na kuponi i razni takiva i se poznavame a i toi e mnogo dobur priqtel na moq vui4o i nz ko da praaaaaaa horaaaaaaaa....................
1.На колко години сте?
2.Той харесва ли те като повече от обикновена позната или приятелка?
toi e na 20 a az na 13 no ot edna godina ne mi izliza ot uma i e mnogo mnogo dobur priqtel na vui4o mi ....................
ami ti moje i da go haresva6 no...mnogo ti e gadna situaciqta Da ti kaja 4esno nevqrvam da stane ne6to!
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
ti si hlape...a toi zrql muj!Q se zamisli logichno moje li da ima neshto kum teb?!Stiga si se samozalugvala.Na tozi etap pone e nevuzmojno.
p.s. i az na tvoite godini haresvah nai-dobriq fr na brat mi...a v posledstvie sled godini se poluchi,che az veche ne go haresvah,a toi haresa men.No v tozi moment e pedofiliq!
много е голям за тебе просто няма да стане работата според мене той може да си навреди ако ходи с тебе
Ами....определено нищо няма да се получи.Може би ти искаш да го имаш,защото не може да е твой.Ситуацията ти няма бъдеще![]()
ооо .. я си седни на дупето :} ти ако си с него любов няма да видиш ..
п.п. но честно казано незнам какво търсиш ..
na 20 ne e zrql myj ama ako ima pone malko akyl nqma da se zahvane s tebe... ta ti si na 13nameri si nqkoi na tvoite godini.Poslushai me i ne se zanimavai sled 1 mesec shte si haresash nqkoi drug i daje nqma da si spomnqsh za vyprosniq chovek
![]()
Truth is only skin deep
"вуйчо" май про4етох някъде...
и аз да съм и аз няма да знам кво да права.
може и 20 годишен да е,но след като движи с родата шанс нямаш
Emi.....vij samo kolko godini razlika imate i se zamisli.Vsichko e bezsmisleno
nameri si nqkoe momche na tvoqta vyzrast ...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
эа кво пускаш 2 теми,бе дете?
[size=7][b][u]fosse cos
Нямаш шансове ! Той няма да се хване с някво детенце и да си разбива нервите ! Повярвай ми ! По-добре го забрави !Първоначално написано от gabchencety
![]()