.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

изрисуване на дънки

молбата ми е ако можете да ми предложите някакви хубави картинкиграфити и т.н. или каквото и да е за рисунка върху изсулени дънки,защото са без нищо върху тях и искам да ги разнообразя а също така с какво мога да ги изрисувам,мислих с перманентни маркери ама нз,предложете моля ви
    мерси предварително на отзовалите се

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    moje s markeri da ... 1 fr gi naprai s korektor ama nz dali se otmiva kat gi izpere6
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Bikini Bottom
    На една бяла риза, направих натпис с на майка очната линия. Не се отмива. Киснях я няколко пъти с белина, но не става. Някъква идея, защото в неделя трябва да съм с бяла риза и черен панталон. Плс кажете как да го махне :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    На една бяла риза, направих натпис с на майка очната линия. Не се отмива. Киснях я няколко пъти с белина, но не става. Някъква идея, защото в неделя трябва да съм с бяла риза и черен панталон. Плс кажете как да го махне :P
    е, няма да стане...щом не се е махнало досега, след толкова накисвания много жалко
    по темата:ми има едни духащи флумастри, за рисуване по дрехи и тем подобни...

Колкото и тъпо да звучи пробвай с веро така бях си оклепала един ангуг с няква мазнина след 7-8 изпирания и опити за почистване с препарати не стана и накрая баба ми ми каза:
    взимаш верото,сипваш няколко капки на петното(2-3 зависимост от големината),разтъркваш го хубаво с нокти върху петното,изчакваш 1-2 мин и после отмиваш и воала :P при мен стана,за теб нз

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Колкото и тъпо да звучи пробвай с веро така бях си оклепала един ангуг с няква мазнина след 7-8 изпирания и опити за почистване с препарати не стана и накрая баба ми ми каза:
    взимаш верото,сипваш няколко капки на петното(2-3 зависимост от големината),разтъркваш го хубаво с нокти върху петното,изчакваш 1-2 мин и после отмиваш и воала :P при мен стана,за теб нз
    Колкото и невероятно да е и аз така съм чувал, и ще пробвам. Мисля да пробвам и с този белият прах с който се почиства мивката надявам се да стане

nedei probvai s nego,nito s cif ili domestos! az probvah na edni stari dynki ima neveroqtno "krasiv" efekt

Има си и такива специални боички за дрехи
    На бурканчета се продават ..
    Бягай питай в някоя книжарница
    Бтв-коректор?

Град
    Bikini Bottom
    nedei probvai s nego,nito s cif ili domestos! az probvah na edni stari dynki ima neveroqtno "krasiv" efekt
    Почти се махна, с помещта не теб, много веру и много търкане, сега накиснах петното защото има още малко Много ти благодаря.

пп. Сега ще пиша по-малко, щото ме заболяха ръцете от търкане

Град
    Варна
    kolkoto i typo da ti zvuchi..! mn qsnu 4e s vero maznoto se maha zashtoto veroto e USILVATEL..[nz taka go nari4at] aa proizvejdat spec usilvateli za premahvane a mazni petna..ii veroto e syshtat rabota i vinagi maha maznite petna..nZ ko sydyrja noo samo s vero se maha mazno.. nito sol prah ..nikfi takis prostotii ;]
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Побвай с кислородна вода,изгорено от ютия се махна с нея...което е мн по-трудно за махане...но я нанеси само на засегнатото място!

Изрисувай си дънките с перманентен маркер гледам че така ги правят ма е тъпо според мен

Град
    Враца

Re: изрисуване на дънки

молбата ми е ако можете да ми предложите някакви хубави картинкиграфити и т.н. или каквото и да е за рисунка върху изсулени дънки,защото са без нищо върху тях и искам да ги разнообразя а също така с какво мога да ги изрисувам,мислих с перманентни маркери ама нз,предложете моля ви
    мерси предварително на отзовалите се

с кале , не се маха
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ами аз си рисувам дрешките с едни боички за стъкла... мн са яки. попринцип едни такива можш да си купиш във всякаква по-голямшка книжарница за около 9 лева,мойте са 15,90 и има 12 цвята. (+една тубичка черен цвят в огромно количество)
    и ами с тях рисуваш там каквото и да е и за да не се изпере в пералнята веднага след като изсъхне боята на опаката страна гладиш с ютията и ето... на мен ми излизат много яки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си