- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за....?
Какво мислите за момчетата които си бръснат краката? Смятате ли, че е гейско или е нормално? Питам защото наближава лято и не съм решил как да бъде тази година..
Лично на мен ми харесва повече момчетата да са без косми на краката......Или ако имат да са някви малки не гора....Въобще не е гейско даже е хубаво....
...
мен ако питаш е по-добре да отидеш на кола маска или да ти ги направят с епилатор.Малко ще те боли но красотата изисква жертви. Да ти кажа мн зависи дали да ги правиш или не.ако краката ти са мн окосмени-да,но ако не и примерно косъмчетата са по-светли не е задължително.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Въпрос на избор и предпочитания.. Аз нямам конкретно мение, но мисля, че ако не са мн космите няма никакява нужда да се махат, защото наистина ще изглежда гейскоНо съм виждала и такива момчета, които имат толкова много, че... Та само в такъв случай нямам нищо против, човек трябва да се чувства добрев в собствената си кожа, но не прекалявайте, момчета
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Много мразя като видя някакво момче,издокарано,големия гъзар,а не си обръснал тилилейските гори и да прилича на Мата космата![]()
Обръсни ги обезателно,ако са тъмни и дълги.А ако са светли и не си личат толкова много може да ги оставиш да си почиват
![]()
![]()
ne e geisko gaDno e da si kat gorila po skoro........
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Mi veche e absoliutno normalno tyi che ne se pritesnqvai edva li nqkoi shte te pomisli za geimakar che az sym protiv.To kakto e trygnalo ostana samo da zapochnete i da rajdate
![]()
Truth is only skin deep
А как ще ме посъветвате кола маска , епилатор или самобръсначка?
Когато са по-къси, боли по-малко с епилатор... може първо да ги обръснеш и като пораснат малко - махаш с епилатора. По-хубаво е така, защото се изтръгват космите с корена и после не стават още повече, както при бръсненето, а намаляват. С кола маска и аз не мога да се справя.. за момчета не знам.![]()
Иначе един от най-големите ми кошмари е мъж, който си маха космите по краката и ръцете.Единственото по-лошо е да е АДСКИ космат...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
проява на елеметарна хигиена и желание за поддържан външен вид.според мен няма значение какво си (мъж,жена или по средата) важно е да държиш на вида си.времето на битницити ала маугли мина преди края на миналия век!
По принцип не одобрявам обезкосмяването на мъжете, но щом така си решил, мисля, че е най-добре първо да се обръснеш, а след това да отидеш на кола маска.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az haresvam mom4eta/myje s obrysnati kraka, a ne kat nqkoi gora. Spored mene trqbva da gi obrysne6
Вече го направих![]()
Въпрос на личен избор е.Какво значение има нашето мнение.Ако те кефи ги махаш, ако ли не оставяш ги да виреят-It`s easy!=)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ЗИмайта ги оставяй да топлят ,ама лятото давайййййййй![]()
![]()
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
не се учудвам ,че ника ти е такъвПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
хахПървоначално написано от cunt
така е
![]()
...
нормално еПървоначално написано от dark-energy1
![]()
Lof YAaA..!
Не бе, аз си харесвам момчета с гора по краката.![]()
Естествено че предпочитам без косми, не е гейско спокойно.![]()
Не харесвам момчета с неизбриснати тела.
mi mom4etata s brasnati kra4eta s po-sexy.li4no men adsk mn me kefqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()