.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Какво мислите за....?

Какво мислите за момчетата които си бръснат краката? Смятате ли, че е гейско или е нормално? Питам защото наближава лято и не съм решил как да бъде тази година..

Град
    Русе
    Лично на мен ми харесва повече момчетата да са без косми на краката......Или ако имат да са някви малки не гора....Въобще не е гейско даже е хубаво....
    ...

мен ако питаш е по-добре да отидеш на кола маска или да ти ги направят с епилатор.Малко ще те боли но красотата изисква жертви. Да ти кажа мн зависи дали да ги правиш или не.ако краката ти са мн окосмени-да,но ако не и примерно косъмчетата са по-светли не е задължително.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Въпрос на избор и предпочитания.. Аз нямам конкретно мение, но мисля, че ако не са мн космите няма никакява нужда да се махат, защото наистина ще изглежда гейско Но съм виждала и такива момчета, които имат толкова много, че... Та само в такъв случай нямам нищо против, човек трябва да се чувства добрев в собствената си кожа, но не прекалявайте, момчета
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Много мразя като видя някакво момче,издокарано,големия гъзар,а не си обръснал тилилейските гори и да прилича на Мата космата Обръсни ги обезателно,ако са тъмни и дълги.А ако са светли и не си личат толкова много може да ги оставиш да си почиват

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ne e geisko gaDno e da si kat gorila po skoro........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Mi veche e absoliutno normalno tyi che ne se pritesnqvai edva li nqkoi shte te pomisli za gei makar che az sym protiv.To kakto e trygnalo ostana samo da zapochnete i da rajdate
    Truth is only skin deep

А как ще ме посъветвате кола маска , епилатор или самобръсначка?

Когато са по-къси, боли по-малко с епилатор... може първо да ги обръснеш и като пораснат малко - махаш с епилатора. По-хубаво е така, защото се изтръгват космите с корена и после не стават още повече, както при бръсненето, а намаляват. С кола маска и аз не мога да се справя.. за момчета не знам.

Иначе един от най-големите ми кошмари е мъж, който си маха космите по краката и ръцете. Единственото по-лошо е да е АДСКИ космат...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Аз не мога да кажа, че ме интересува, определено е въпрос на избор..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на sapphirr
    проява на елеметарна хигиена и желание за поддържан външен вид.според мен няма значение какво си (мъж,жена или по средата) важно е да държиш на вида си.времето на битницити ала маугли мина преди края на миналия век!

По принцип не одобрявам обезкосмяването на мъжете, но щом така си решил, мисля, че е най-добре първо да се обръснеш, а след това да отидеш на кола маска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    az haresvam mom4eta/myje s obrysnati kraka, a ne kat nqkoi gora. Spored mene trqbva da gi obrysne6

Вече го направих

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Въпрос на личен избор е.Какво значение има нашето мнение.Ако те кефи ги махаш, ако ли не оставяш ги да виреят-It`s easy!=)
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Валхала
    ЗИмайта ги оставяй да топлят ,ама лятото давайййййййй
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от babylove
    az haresvam mom4eta/myje s obrysnati kraka, a ne kat nqkoi gora. Spored mene trqbva da gi obrysne6
    +1

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Лично на мен ми харесва повече момчетата да са без косми на краката......Или ако имат да са някви малки не гора....Въобще не е гейско даже е хубаво....
    не се учудвам ,че ника ти е такъв

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    ]Лично на мен ми харесва повече момчетата да са без косми на краката......Или ако имат да са някви малки не гора....Въобще не е гейско даже е хубаво....
    не се учудвам ,че ника ти е такъв
    хах така е
    ...

Re: Какво мислите за....?

Цитирай Първоначално написано от dark-energy1
    Какво мислите за момчетата които си бръснат краката? Смятате ли, че е гейско или е нормално? Питам защото наближава лято и не съм решил как да бъде тази година..
    нормално е
    Lof YAaA..!

Не е гейско

+1

Голям фен Аватара на o0ps
    Не бе, аз си харесвам момчета с гора по краката.
    Естествено че предпочитам без косми, не е гейско спокойно.

Не харесвам момчета с неизбриснати тела .

mi mom4etata s brasnati kra4eta s po-sexy.li4no men adsk mn me kefqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си