- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как отказвате на момче?
Sred nai-obichainite repliki za otrqzvane na momche ot momiche, koito sum chuval sa "Iskam da si ostanem samo priateli" i "Ama az ne te vuzpriemam taka". Koi sa tezi koito kazvate ili chuvate?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не че съм я чувал, но: "ах, ама ти наистина ли ? бих се възползвала, но си имам сериозен приятел и .." :}
еми аз сам редовно отрязвана с израза : "еми ...наскоро приклю4их серозна връзка и то4но сега не искам да се обвързвам"![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
ахаха .. апък аз често режа с това, но то донякъде си е истина така че .. ;]
Hah, sega se seshtam za edin priatel deto go otrqzali v diskotekata s lafa: "Не си падам по мом4ета" a posle vidql sushtata macka da se mlqska s nqkakuv![]()
е да ама няма смисъл от тази фраза след кат ми я каза един и след няколко дена го гледам с някфа![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
.. добре де .. може да не си негов тип .. трябва да си благодарна, че той някак си вижда нещо в теб и не е искал да те "одреже" грубо :}
az kazvam "predpo4itam da si ostanem priqteli"![]()
Ina4e ne sa mi kazvali,za6toto nikoga ne "napadam" mom4eto direktno,osven s flirt. Ta ako e pri flirt to se podrazbira ako ne iska.Prosto se otdale4ava ili ne otvru6ta i toi s flirt.
Oo i az sum go pravila tova.Mom4eto be6e tolkova lepkavo, 4e po nikakuv na4in ne uspiah da mu vtulpia 4e niama da ia bude.I nakraia mu kazah,4e ne si padam po mom4eto i toi me ostavi na miraПървоначално написано от amatorium
![]()
.. кой знае какво е сънувал след това .. ;]
Първоначално написано от bolnoty
uj se stresna mom4eto..
Nadqvam se da ne bil sushtiq sluchaiПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
хахаха .. дано дано![]()
hahaha, ne![]()
Какво се очаква да кажа - "Съжалявам, не смятам, че ще се получи." И в зависимост дали държа на човека или не - "Ще се радвам ако успеем да останем приятели." (Това ако говорим за задълбочаване на отношенията, не за секс...)
Иначе (на случайни досадни предложения) - "Няма смисъл да си губиш времето с мене - виж там колко хубави момичета има, дето биха се навили."
Ами зависи от човека. Ако ми е много неприятен се държа пренебрежително, гледам да си говоря с други хора и да не му обръщам внимание. Ако все пак, реша че не заслужава да съм груба, просто го избягвам, а ако е по-настоятелен минавам с клишето - "нека си останем само приятели".
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
emi az nai-chesto izpolzvam -mi..nz sladak si no ne si moi tip..
edva li shte se poluchi..
i est kultovoto neka ostanem priqteli
една позната като и кажат "Но поне да си останем приятели" тя минава с номера "Аз приятели си имам много"- тфа е хитро...
иначе ... "не мога повече така"
просто не си пасваме
абе като късам обикновено така извъртам нещата че накрая момчето ми звъни и ми се извинява че бил груб и тн...![]()
Еееми... слаба ракия си![]()
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
Защо си мислиш, че само момичетата използват тези реплики???? Например "Нека си останем само приятели" се използва при раздяла, и тва е най-баналната фраза. Това означава, че нито един от двамата няма да се сварже с другия. Така, че не бади много сигурна. :PПървоначално написано от amatorium
Аз сега като си имам пр,отказвам ест със "Сори заета съм"а преди като бях свободна според зависи -бтв и аз съм казвала,че си падам по момичета на една лепка
![]()
Да,така е.Две момчета са ме зарязвали с "Нека да останем само приятели."Първоначално написано от chipi_kaoo
Но да не повярва човек,и с двамата останахме приятели наистина. :P
Еми аз съм момче и ако се стигне до отказване на момче тое следното : " педал гаден изезни ми от очите че ще те одавя в кенефа" илинещо пдообно![]()
![]()
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
emi az naprao my kazvam ne smisal znam 4e naranqvam 4uvstvata my oba4e az vinagi sam direktna + tfa ne sam dlajna da my davam obqsneniq iam li si prietql ili ne kato nemoje na4i nemoje
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!