.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на amatorium

Как отказвате на момче?

Sred nai-obichainite repliki za otrqzvane na momche ot momiche, koito sum chuval sa "Iskam da si ostanem samo priateli" i "Ama az ne te vuzpriemam taka". Koi sa tezi koito kazvate ili chuvate?
    Eating isn't cheating - Arnold

не че съм я чувал, но: "ах, ама ти наистина ли ? бих се възползвала, но си имам сериозен приятел и .." :}

еми аз сам редовно отрязвана с израза : "еми ...наскоро приклю4их серозна връзка и то4но сега не искам да се обвързвам"
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

ахаха .. апък аз често режа с това, но то донякъде си е истина така че .. ;]

Hah, sega se seshtam za edin priatel deto go otrqzali v diskotekata s lafa: "Не си падам по мом4ета" a posle vidql sushtata macka da se mlqska s nqkakuv

е да ама няма смисъл от тази фраза след кат ми я каза един и след няколко дена го гледам с някфа
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

.. добре де .. може да не си негов тип .. трябва да си благодарна, че той някак си вижда нещо в теб и не е искал да те "одреже" грубо :}

hottie
    Guest
    az kazvam "predpo4itam da si ostanem priqteli"
    Ina4e ne sa mi kazvali,za6toto nikoga ne "napadam" mom4eto direktno,osven s flirt. Ta ako e pri flirt to se podrazbira ako ne iska.Prosto se otdale4ava ili ne otvru6ta i toi s flirt.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hah, sega se seshtam za edin priatel deto go otrqzali v diskotekata s lafa: "Не си падам по мом4ета" a posle vidql sushtata macka da se mlqska s nqkakuv
    Oo i az sum go pravila tova.Mom4eto be6e tolkova lepkavo, 4e po nikakuv na4in ne uspiah da mu vtulpia 4e niama da ia bude.I nakraia mu kazah,4e ne si padam po mom4eto i toi me ostavi na mira

.. кой знае какво е сънувал след това .. ;]

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bolnoty
    .. кой знае какво е сънувал след това .. ;]
    uj se stresna mom4eto..

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Oo i az sum go pravila tova.Mom4eto be6e tolkova lepkavo, 4e po nikakuv na4in ne uspiah da mu vtulpia 4e niama da ia bude.I nakraia mu kazah,4e ne si padam po mom4eto i toi me ostavi na mira
    Nadqvam se da ne bil sushtiq sluchai

хахаха .. дано дано

hottie
    Guest
    hahaha, ne

Супер фен Аватара на Barbie
    Какво се очаква да кажа - "Съжалявам, не смятам, че ще се получи." И в зависимост дали държа на човека или не - "Ще се радвам ако успеем да останем приятели." (Това ако говорим за задълбочаване на отношенията, не за секс...)

Иначе (на случайни досадни предложения) - "Няма смисъл да си губиш времето с мене - виж там колко хубави момичета има, дето биха се навили."

Ами зависи от човека. Ако ми е много неприятен се държа пренебрежително, гледам да си говоря с други хора и да не му обръщам внимание. Ако все пак, реша че не заслужава да съм груба, просто го избягвам, а ако е по-настоятелен минавам с клишето - "нека си останем само приятели".
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

qsno prosto i otchetlivo HE!!!!!!!!!!

Град
    sofiq
    emi az nai-chesto izpolzvam -mi..nz sladak si no ne si moi tip..
    edva li shte se poluchi..
    i est kultovoto neka ostanem priqteli

една позната като и кажат "Но поне да си останем приятели" тя минава с номера "Аз приятели си имам много" - тфа е хитро...
    иначе ... "не мога повече така"
    просто не си пасваме
    абе като късам обикновено така извъртам нещата че накрая момчето ми звъни и ми се извинява че бил груб и тн...

Еееми... слаба ракия си

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Град
    Bikini Bottom

Re: Как отказвате на момче?

Sred nai-obichainite repliki za otrqzvane na momche ot momiche, koito sum chuval sa "Iskam da si ostanem samo priateli" i "Ama az ne te vuzpriemam taka". Koi sa tezi koito kazvate ili chuvate?
    Защо си мислиш, че само момичетата използват тези реплики???? Например "Нека си останем само приятели" се използва при раздяла, и тва е най-баналната фраза. Това означава, че нито един от двамата няма да се сварже с другия. Така, че не бади много сигурна. :P

Голям фен
    Аз сега като си имам пр,отказвам ест със "Сори заета съм" а преди като бях свободна според зависи -бтв и аз съм казвала,че си падам по момичета на една лепка

Голям фен

Re: Как отказвате на момче?

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Защо си мислиш, че само момичетата използват тези реплики???? Например "Нека си останем само приятели" се използва при раздяла, и тва е най-баналната фраза. Това означава, че нито един от двамата няма да се сварже с другия. Така, че не бади много сигурна. :P
    Да,така е.Две момчета са ме зарязвали с "Нека да останем само приятели." Но да не повярва човек,и с двамата останахме приятели наистина. :P

Еми аз съм момче и ако се стигне до отказване на момче тое следното : " педал гаден изезни ми от очите че ще те одавя в кенефа" илинещо пдообно
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

emi az naprao my kazvam ne smisal znam 4e naranqvam 4uvstvata my oba4e az vinagi sam direktna + tfa ne sam dlajna da my davam obqsneniq iam li si prietql ili ne kato nemoje na4i nemoje
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си