- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ви е мечтата?
ei hora q kaje6e kakva vi e me4tata i za6to?![]()
Първо си сгрешила раздела. Второ ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!! Хората за удобство са ти направили във форума да си го смениш на кирилица. Там където пише KREDOR като кликнеш до него и сменяш латиница кирилица. Така, че ползвай тази опция
пп. По темата: Май вече имаше такава тема, но аз си мечтая за много неща. Не мога да определя точно, но в момента искам да завърша и да си подреда живота :P
Да стана баскетболистка...това е любимия ми спорт
...
Да карам като на шефа chairman-а и в момента Q7-чката ми да не е само служебна!
да отида на Луната с колата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
За едно по-добро и перспективно бъдеще, изпълнено с много любов, усмивки и щастие.За един приказен свят, в който да бъдем аз и любимия човек, нищо друго не искам.Хммм, мечтите са хубаво нещо...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Като малък мечтата ми беше да стана космонавт, ама като видях колко трябва да се учи и се отказах
da stana DJ kato za na4alo posle da si napravq zvykozapisna kompaniq i da stana prodycent na rapari
ob6to vzeto sam skromen. nali?![]()
Мен ме уреждаха за DJ ама аз отказах сега се чудя защо.., но по-добре стани един Timbaland 2Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
az sam o6te lape6takПървоначално написано от MG-X-Power
i imam vreme da se y4a za DJ sega na tam se yrientiram ama nz o6te...
timbarland nz..bogat![]()
kato nego da stana ama nqma da se nari4am taka
MC Mab sam si az
![]()
pp.pi4kata ot ava ti e mn gotina da ne e gadjeto?![]()
Ами не не е !
Ако ми беше жена едва ли в момента щях да съм във форума !
Не мислиш ли ?!![]()
![]()
![]()
mhm naistina nqma6e da si vav foruma...Първоначално написано от MG-X-Power
to i az da imah takava nqma6e da sam tyka...ne 4e sega6nata e po lo6a ama se nqmame vreme tq na rabota az na daskalo i posledno vreme se po lekari![]()
![]()
![]()
Аз обичам да слагам краен срок на мечтите - така те се превръщат в планове. Та планувам да скочка с парашут това лято и лед 2 години планирам да се науча да политирам самолет както и да получа свидетелство за пилот(тогава ще трябва да се пазите не само от колите по улиците : ))
Друго... абе мнго неща има ама всяко нещо с времето си...
С удоволствие бих се запознал със Силвестър Сталоун. Но едва ли някога ще стане.
Мечта ми е да си имам кола - Peugeot![]()
Мечта ми е да съм финансово подсигурена доооста добре, защото си падам материалистка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
me4tata mi e da obikolia sveta za 1 godina s priqtelq mi![]()
aide da me povozi6Първоначално написано от MG-X-Power
az v momenta si me4taq za edno bigal4e ama .. ins4 epoprincip 6te si imame ferma s kone kato porasna goooolqqqqqqqqqqqqqqqqqma i tuareg 6e si kuapa i bagi
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
да ида на луната с колата да *** жената
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да съм мъж за един ден, за да разбера какво е да имаш *лялялляля*.![]()
Ама не някой чикиджия, а активен плейбой.
Друго.., да завърша с отличен, класа всички да сме много добри приятели, а не да се цепим на групички (22 момичета и 3 момчета), да изпотроша топките на няколко момчета
и може би да си изкарам изпита по испански в края на годината.
Soy tu gitana, tu compa
Да мога да виждам нормално и това да е завинаги....а на въпроса "защо"- защото съм с -4 диоптъра и особено сутрин въобще не виждам, това много ми пречи.
Добро образование,стабилна добре платена работа в някой голям офис,приятна къща на морския бряг,малка практична спортна кола на алеята пред къщата,и мъжа мечта ест. ех мечти мечти![]()
![]()
на Луната, с колата, да возя жената![]()
За Mclaren F1, Audi R8, Bugatti EB 116 Veyron и Peugeot 607 Feline(нищо, че е концепция само последното). Онзи мезонет с изглед към Южния, къща на морето, една на планината, околосвестко пътешествие, пълна финансова независимост и по възможност добре подплатена... хахаха. За мен това могат да бъдат цели, неща които, ако реша знам, че мога и ще постигна. Не и мечти. Мечтая за малко по съвършени неща от купчина ламарина, и въобще какви да е.. предмети!;]
Мечтая да мога да помагам на хората, но наистина. Не онлайн, може би и онлайн, но в друга степен. Имам нещо конкретно предвид, но ще го запазя за себе си. Да не разочаровам (повече) тези, които обичам, просто да помагам напук!.. На всичко. Ще стане твърде лично, но любима моя песен е “Ако си дал” на Емил Димитров. И да се получава. Не, не се изживявам като някакво псевдо-гуру, ако така му звучи на някого. Както и да е. За себе си... да Я срещна (може и вече да се е случило това,..), да Я позная, да Я спечеля и аз да съм Нейният Ян) и да съумея да Я задържа по-дълго! Да, хубаво е човек от време на време да може да си помечтае малко..![]()