За Mclaren F1, Audi R8, Bugatti EB 116 Veyron и Peugeot 607 Feline(нищо, че е концепция само последното). Онзи мезонет с изглед към Южния, къща на морето, една на планината, околосвестко пътешествие, пълна финансова независимост и по възможност добре подплатена... хахаха. За мен това могат да бъдат цели, неща които, ако реша знам, че мога и ще постигна. Не и мечти. Мечтая за малко по съвършени неща от купчина ламарина, и въобще какви да е.. предмети!;]

Мечтая да мога да помагам на хората, но наистина. Не онлайн, може би и онлайн, но в друга степен. Имам нещо конкретно предвид, но ще го запазя за себе си. Да не разочаровам (повече) тези, които обичам, просто да помагам напук!.. На всичко. Ще стане твърде лично, но любима моя песен е “Ако си дал” на Емил Димитров. И да се получава. Не, не се изживявам като някакво псевдо-гуру, ако така му звучи на някого. Както и да е. За себе си... да Я срещна (може и вече да се е случило това,..), да Я позная, да Я спечеля и аз да съм Нейният Ян) и да съумея да Я задържа по-дълго! Да, хубаво е човек от време на време да може да си помечтае малко..