- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ви е мечтата?
искам да обикола целия свят и да има мир на Земята.. може да звучи банално,но напоследък често се замислям..![]()
Хаха...моята мечта...по-скоро,моята цел!Да се изградя като човек,да завърша висше и да стана журналистка
...Множко е...
![]()
![]()
![]()
1. da imam dohodi mejdu 3-15 miliona godi6no
2. da imam prekrasna jena, koqto me razbira i haresva haraktera mi
3. da imam mom4e, s koeto da se zanimavam prez svobodnoto si vreme
4. da ne po4ina mlad
Мечтата ми е всички да ми завиждат![]()
Мечтата ми е всичките ми мечти да се изпълнят![]()
we give it all.
Самостоятелен живот в България...една от многото ми мечти.![]()
Хм... доста са. Пари, работа... обичайните. Може би да нямам такова желание за секс - само вреди ми носи. Хм... абе, много неща са.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
conquer the world![]()
моята мечта е да играя във най-великия футболен отбор.. на света за всички времена - Реал Мадрид!!! И то да премине цялата ми кариера там.. и да стана идол на другите.. ! Ахх мечтии.......
Аз искам да стана балерина или космонавт....![]()
![]()
![]()
Искам ... искам ВСИЧКО!!!![]()
Искам да има едно по-добро място за живот където да можеш да се разхождаш спокойно и без страх ,че от отсрешния ъгъл те дебне някой.Искам да нямам ограничения и да мога да отида ня всякъде когато си пойскам =) Искам да мога да летя със балони с хелий из облаците ... искам да има само пролет и лято =) Искам да мога ако се ударя или си счупя нещо веднага да се оправя ... искам парите да растът по дърветата ,реките да са коя от натурален сок коя от мляко .. а асвалтът от шоколад =))))
И понеже нищо от това няма да стане продължавам да си живея в реалния свят![]()
Да разбера какво искам.. да дойде моментът, в който ще си кажа "Наясно съм със себе си".
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ЛелеееееееПървоначално написано от Whisskas
![]()
Даааа...
И да си вървиш,е така по пътя и сичко да е някво шарено...и блоковете и къщите...
Или,не,да няма блокове и къщи...ми да са триъгълни и кръгли.В различни цветове и големина,като по детските филмчета....
А небето да е винаги розово...или поне облаците.Няма как да не са розови...
И да има повече животинки.Искам като вървя по улицата да виждам много катерички,мишки,котета,пти ета...
е по улиците си е пълно с катеричкиПървоначално написано от Madness
![]()
Искам да видя Земята от Космоса.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Светът да е малко по-магичен и хората да се попроменят към добро...
Иначе са доста, няма смисъл всите да ги изреждам.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
С Алберт да си правим бийтовете и да направим мини студийце и да си правим траковете![]()
Искам да имам апартамент в Амстердам и къща в КалифорнияСъщо така частен самолет и достатъчно пари да си купувам квото ми скимне
![]()
Искам скромна къщурка някъде из планината, само че да има нетИли да имам ферма за лъвове
![]()
Абе все обикновенни неща...