.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    искам да обикола целия свят и да има мир на Земята.. може да звучи банално,но напоследък често се замислям..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хаха...моята мечта...по-скоро,моята цел! Да се изградя като човек,да завърша висше и да стана журналистка ...Множко е...

Град
    Hard Rock Cafe
    1. da imam dohodi mejdu 3-15 miliona godi6no
    2. da imam prekrasna jena, koqto me razbira i haresva haraktera mi
    3. da imam mom4e, s koeto da se zanimavam prez svobodnoto si vreme
    4. da ne po4ina mlad

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да преплувам бургаския залив

Мечтата ми е всички да ми завиждат

Мечтата ми е всичките ми мечти да се изпълнят
    we give it all.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Самостоятелен живот в България...една от многото ми мечти.

Хм... доста са. Пари, работа... обичайните. Може би да нямам такова желание за секс - само вреди ми носи. Хм... абе, много неща са.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на rakiQ
    коя от всичките

Град
    unknown
    conquer the world

моята мечта е да играя във най-великия футболен отбор.. на света за всички времена - Реал Мадрид!!! И то да премине цялата ми кариера там.. и да стана идол на другите.. ! Ахх мечтии.......

Град
    Почакай есенните листа...
    Аз искам да стана балерина или космонавт....

Искам ... искам ВСИЧКО!!!

Искам да има едно по-добро място за живот където да можеш да се разхождаш спокойно и без страх ,че от отсрешния ъгъл те дебне някой.Искам да нямам ограничения и да мога да отида ня всякъде когато си пойскам =) Искам да мога да летя със балони с хелий из облаците ... искам да има само пролет и лято =) Искам да мога ако се ударя или си счупя нещо веднага да се оправя ... искам парите да растът по дърветата ,реките да са коя от натурален сок коя от мляко .. а асвалтът от шоколад =))))

И понеже нищо от това няма да стане продължавам да си живея в реалния свят

Да разбера какво искам.. да дойде моментът, в който ще си кажа "Наясно съм със себе си".
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

me4ta hmm ... ve4e nqmam ...

Град
    София
    Да стана безсмъртна.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мечти.... Силно казано, не знам точно какво е мечта...
    Но все пак това са нещата, за които мисля,когато заспивам, и заспивам усмихната, мислейки за тях... Значи са мечти.
    Уличното осветление да са неонови лампи :P
    Гола египетска котка- сфинкс, цялата изрисувана с татуси- биомеханика- на цялото тяло...
    И плодове и зеленчуци с различни от нормалните цветове... Лилави портокали, сини ягодки... Салата от светло сини домати, розови краставици, цикламени чушки и оранжев лук...
    Мечтая си учените да напреднат и когато забременея да може да побутнат гените на детето ми така,че да се роди с розова коса... :P
    Или да бъда русалка... И да плувам заедно с шарените риби във светло-синята вода на тихоокеанските коралови рифове...
    Или да имам опашка... Като на лъвче, много дълга и с пухче накрая... Розова опашка с лилаво пухче...
    И така нататък, докато не ме вкарат в лудница...
    Тези неща са неосъществими... затова са мечти... другите подобни неща ги наричам цели.
    Лелеееееее
    Даааа...
    И да си вървиш,е така по пътя и сичко да е някво шарено...и блоковете и къщите...
    Или,не,да няма блокове и къщи...ми да са триъгълни и кръгли.В различни цветове и големина,като по детските филмчета....
    А небето да е винаги розово...или поне облаците.Няма как да не са розови...
    И да има повече животинки.Искам като вървя по улицата да виждам много катерички,мишки,котета,пти ета...

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мечти.... Силно казано, не знам точно какво е мечта...
    Но все пак това са нещата, за които мисля,когато заспивам, и заспивам усмихната, мислейки за тях... Значи са мечти.
    Уличното осветление да са неонови лампи :P
    Гола египетска котка- сфинкс, цялата изрисувана с татуси- биомеханика- на цялото тяло...
    И плодове и зеленчуци с различни от нормалните цветове... Лилави портокали, сини ягодки... Салата от светло сини домати, розови краставици, цикламени чушки и оранжев лук...
    Мечтая си учените да напреднат и когато забременея да може да побутнат гените на детето ми така,че да се роди с розова коса... :P
    Или да бъда русалка... И да плувам заедно с шарените риби във светло-синята вода на тихоокеанските коралови рифове...
    Или да имам опашка... Като на лъвче, много дълга и с пухче накрая... Розова опашка с лилаво пухче...
    И така нататък, докато не ме вкарат в лудница...
    Тези неща са неосъществими... затова са мечти... другите подобни неща ги наричам цели.
    Лелеееееее
    Даааа...
    И да си вървиш,е така по пътя и сичко да е някво шарено...и блоковете и къщите...
    Или,не,да няма блокове и къщи...ми да са триъгълни и кръгли.В различни цветове и големина,като по детските филмчета....
    А небето да е винаги розово...или поне облаците.Няма как да не са розови...
    И да има повече животинки.Искам като вървя по улицата да виждам много катерички,мишки,котета,пти ета...
    е по улиците си е пълно с катерички

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Искам да видя Земята от Космоса.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Светът да е малко по-магичен и хората да се попроменят към добро...

Иначе са доста, няма смисъл всите да ги изреждам.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    С Алберт да си правим бийтовете и да направим мини студийце и да си правим траковете

Град
    Stara Zagora City
    Искам да имам апартамент в Амстердам и къща в Калифорния Също така частен самолет и достатъчно пари да си купувам квото ми скимне

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Искам скромна къщурка някъде из планината, само че да има нет Или да имам ферма за лъвове
    Абе все обикновенни неща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си