Цитирай Първоначално написано от Madness
Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Мечти.... Силно казано, не знам точно какво е мечта...
Но все пак това са нещата, за които мисля,когато заспивам, и заспивам усмихната, мислейки за тях... Значи са мечти.
Уличното осветление да са неонови лампи :P
Гола египетска котка- сфинкс, цялата изрисувана с татуси- биомеханика- на цялото тяло...
И плодове и зеленчуци с различни от нормалните цветове... Лилави портокали, сини ягодки... Салата от светло сини домати, розови краставици, цикламени чушки и оранжев лук...
Мечтая си учените да напреднат и когато забременея да може да побутнат гените на детето ми така,че да се роди с розова коса... :P
Или да бъда русалка... И да плувам заедно с шарените риби във светло-синята вода на тихоокеанските коралови рифове...
Или да имам опашка... Като на лъвче, много дълга и с пухче накрая... Розова опашка с лилаво пухче...
И така нататък, докато не ме вкарат в лудница...
Тези неща са неосъществими... затова са мечти... другите подобни неща ги наричам цели.
Лелеееееее
Даааа...
И да си вървиш,е така по пътя и сичко да е някво шарено...и блоковете и къщите...
Или,не,да няма блокове и къщи...ми да са триъгълни и кръгли.В различни цветове и големина,като по детските филмчета....
А небето да е винаги розово...или поне облаците.Няма как да не са розови...
И да има повече животинки.Искам като вървя по улицата да виждам много катерички,мишки,котета,пти ета...
е по улиците си е пълно с катерички