Има едно момиче с което преди ходехме ии много се обичахме всичко беше перфектно но тя ме мисли за супер голям женкар и курвар вика ми ти мн се промени само за момичета мислиш и само лъжеш.Това не е така аз искам само нея само че тя като ходи с други момчета и аз се зарибявам с други. Сега тръгнахме да се оправяме нещо с нея и тя вика дали да ти повярвам не мисля че си заслужавш много съм се надул и какво ли още не . Мисли че съм се променил но това въобще не е така аз съм същото глупаво момче което я обичаше преди това че почнах да тренирам футбол незначи нищо тя пък само с такива ходеше преди ам аз нищо дълго време след като се разделихме бяхме приятели и тя само ги сменяше и аз си траех въпреки че мн я обичах тя ми вика аз теб винаги ще те обичам но загубих доверието си в теб знам че я нараних и то много преди време бях я ударил бях и изневерил няколко пъти просто бях голям идиот но наистина я обичам и знам че тя ме обича и мисли за мен но искам да си я върна .. но тя ту е нон стоп с мен и ми показва колко ме обича гушка ме целува ме после ми вика "Хубавецо ти не си заслужаваш" това ми го казва през ден ;( немога да разбера какво иска толко мн съм тъгувал за това момиче правех какво ли не за да си я върна писма и писах хаха рисувах и подаръци цветя всичко на свети валентин и подарих един огромен букет цветя и тя тогава беше с мен Това беше най-хубавата ми вечер през целия живот бяхме само аз и тя най-хубавия ми секс но след това тя каза че неможе да ми вярва неиска пак да я боли въпреки че ме обича.Та как да я накарам да ми вярва отново и как да си я върна?