.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Daite mi ideq po moq vupros

kakto vi kazah az sum na 13 a toi na 20.vseki den si pi6em po skype.vijdali sme se po kuponi i subiraniq za6toto e mnogo mnogo dobur priqtel na vui4o mi.haresvam go ot edna godina i ne moga da spra.dali e redno-Nz.dali 6te stane ne6to su6to nz.da posmeq li da go popitam su6to nz.daite mi otgovor vie!!!!1plssss.....toi e prekrasen 4ovek super gotin i zabaven!haresvam go prekaleno mnogo!!!dali iska sex pi6ete kakvoto i da e po tazi tema plsss

Мега фен
    Град
    София

Re: Daite mi ideq po moq vupros

Цитирай Първоначално написано от gabchencety
    kakto vi kazah az sum na 13 a toi na 20.
    Мнооого голяма ви е раэликата.Эабрави.И то не толкова годините,като цифри,а акълът.Няма как.Не эапочвай да ме убеждаваш,че сте на един акъл,эащото това е невъэможно.Огромна раэлика.Попринцип в тая насока не съм никак консервативна и не мисля,че годините са най-важни,но вашата раэлика е доста голяма.Нищо няма да иэлеэе,гарантирам ти.Пък и тоя да не е педофил,бе?Бегай..
    [size=7][b][u]fosse cos

Ми чи аз нз мисля че си тварде малка за човек които е на 20г. 7 години разлика нещо за мен ми са много ама вапреки това ако м/у вас има любов нямам нищо против се пак за любовта граници няма ,ама парво разбери неговите чувства

Град
    Sliven
    Големичък е май ...но все пак любовта няма граници
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monkata93
    Големичък е май ...но все пак любовта няма граници
    Клишетата също.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    nqmam protiv 4e toi e na 20,a 4e ti si na 13.........kakvoto i da iska ot teb,ne moje6 da mu go dade6-nito seks,nito 4isto priqtelstvo-takova,kakvoto na nego mu e nujno,prosto za6toto ne ste na edin akul,m/u vas moje da ima samo edno takova detinsko i naivno "priqtelstvo"-ti si hlutnala po golemiq i prevuzhoden batko,a toi se darji s teb ot uvajenie,4e si plemennica na fr mu!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не съм възмотена от разликата ви,а в това,че ти си на 13,аз на 13 играех пред блока на криеница,а ти харесваш батковци,моя брат е по-голям от мен с 7 години
    Недей толкова да изпреварваш събитията,малка си,изживей си детските години,защото те са много по-малко от тези който ще си възрастна.

Разликата в годините не е такъв проблем според мен ,наще имат разлика в точно 7 год.,имам и познати които са ходили с толкова по-големи мъже,ама както казаха и преди мен,просто сте на различен акъл.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Съмнявам се, че на тази възраст той си мечтае за любов, цветя в косите на любимата, семеен живот, каляски и т.н. Ще ти мине

а той има ли същите "чувства" като теб, или си пишете поскайпа като приятели само? По-добре го забрави, че ако му признаеш че го харесваш ще се изложиш и няма да можеш да го погледнеш в очите. просто си запази един мил спомен, ако мога така да кажа, за него и ...
    знам че тъпо и невъзножно ти се струва това, което ти написах, но повярвай ми, това е по-добрия вариянт
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си