- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как си прайте купона на даскало?
ми.. изтрещяваме то сякъде .. бийм са с момчета
.. .. или са гониме .. днеска си бяхме купили балони с хелий и кат са нагълтахме после през часа така говорихме и яко смях от сякъде
.. само г-жата беше недоволна ..
иначе..голем кеф е кат ни изгонат от час и половината клас седнем на стълбите и си лафиме .. а гледаш с час има нема 5 човека ..
.. абе .. зависи от компанията и отъ хората, на нас се ни е голем купон в даскалото![]()
![]()
![]()
:P
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Как правя веселото ..
Ми , себе си съм , мисля за нещо приятно , и ми идва пауъра ..
Мога да говоря на квато и да е тема , да правя квото си искам , само да правя шоу , и всичко в мярките ..
Ако си правя всичко за мое удоволствие мога и да прекалявам , щот съм ненаситникВ смисъл , ако дразня някой , и мен тва ме радва прекалено много , си продължавам .. до предела му ..
Са .. ако за весело броим и изригвания .. леко ступване , ала-бала , не съм от тези хора , които правят такива неща , че да са атрактивни ..
Относно детайли какво правя .. няма да ми стигне идния ... час , да опиша всичко , и да му се посмея сам си![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки