.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Остана без приятели !

Останах без приятели , никой не ме търси да излезна последно време няма с кого да излезна по-цял ден вкъщи си седя !

Единствената ми утеха е: Максим - Пак съм жив.mp3

Мега фен Аватара на Blab
    Пубертетска фаза.
    И аз съм се чувствала така.
    Като не те търсят - ти им звъни.
    Натрисай се, ако щеш
    Всеки за себе си, нали се сещаш.

НЕ МЕ ИСКАТ ПРОСТО !

E..всеки си има такива моменти,в които си мисли,че няма приятели,1е никой не държи на него,че е сам и т.н.Ама в последствие ще видиш,че това е било нещо моментно и си има логично обяснение.И на мен ми се е случвало..след това всичко отминава...
    И да,излизай без да чакаш да те викат и си преценявай по реакциите им дали си желана компания...Излизай и с други хора,не е казано на всяка цена само с едни и съущи,нормално е да си омръзнете и да нямате нужда един от друг,тъй че...споко
    I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...! pPp

Мега фен Аватара на Blab
    Да го духат, бе!
    Такива хора не се наричат "приятели"!
    Запознай се с нови хора... да видиш после колко по-интересен ще им бъдеш(личен опит). Не ставай жалък! Запази достойнство!
    Бъди усмихнат.

В такива периоди от живота си човек осъзнава, че е сам на този свят. Че хората, които среща, отминават по своя път след време. Но оставят следа в сърцето.
    "Ще остареем заедно" е едно силно наивистично твърдение, присъщо само на болни романтици... или, както аз ги наричам, "истинските хора".

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    На всеки се случва... или поне на повечето, ама нещата се оправят
    The Spark

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Da ne ti puka... :] nameri si novi po qki priqteli ot tqh za da ti zavijdat i da razberat kogo sa zagubili.. :]

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    haH i az suM taka samo4e sam v ispaniq i sam (novak)

И аз са чуствам тъка. Но при мен защото моите фр са 1ва когат сам 2ра и са 2ра когат сам 1ва смяна. Иначе аз не секи познат с който имам общ език наричам приятел! Приятел е чоек на който моа да кажа сичко и мога да талк сичко и бих го питал " ко има за ко не ме тарсите не сам ви пориятен ли или нещо". Те не са ти изтински приятели, а просто познати с които ти е забавно. На мен с такива познати изобщо не ми е забавно да излизам!! Има разлика м/у приятел и познат приятел наричам човек поне 3 месеца да се познаваме а най добрите ги зная от как са помня!!

Е кат не те викат седи си във вас! Неможе ли да се събираш с други хора. Ебати бастуна си...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами и аз съм така , само че аз съм си виновна за това
    Обади им се , поговори с тях ... Не бъди толкова горд/а
    ПС: Не слушай тая песен, може би от нея ти става още по-кофти
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ти толкова ли неможеш да си намериш други приятели ?!?!? ако неможеш стой си във вас най добре

Всеки има такива моменти... не го мисли изобщо няма как да останеш без приятели. В живот ти постоянно ще влизат и излизат разни хора, така че не се отчайвай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

;]]]]]]]]

Потърси ги ти а не чакай те да ти эвъннат може да им е писнало ако искаш дай скайп да чаткаме

Град
    Smolian
    Абе,като не те търсят - зарежи ги! Ходи по дискотеките и си намери приятелка ако нямаш! И тя вече със сигурност няма да те зареже така!
    Незнам как го измислих това
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Цитирай Първоначално написано от danito_sm
    Абе,като не те търсят - зарежи ги! Ходи по дискотеките и си намери приятелка ако нямаш! И тя вече със сигурност няма да те зареже така!
    Незнам как го измислих това
    Ти ок ли си? Как сама ще ходи по дискотеки? Тва е най прецаканото нещо - да се разхождаш сам или да ходиш някаде сам кадето сички са заедно ;( зн го от личен опит адски гадно е...

тогава излез на пук на тях и се слей с тълпата все ще си намериш нова компания забавляваи се на макс и ще видиш после как като си в по добра компания от тяхната ще почнат да те търсят но ще е доста късно
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Ми и аз съм имала периоди, когато никой не ме иска... Гледам, едно момиче от класа ми си написало в Skype: "На кафе съм. Който иска, да ми звъни по GSM-а." А аз тоз телефон го нямах за почти никой освен за родителите ми (или гадже). Пфф, никой не ми звънеше, че и сега е така горе-долу, ама на мен не ми пука... Аз си казвам, че те губят, като не ми искат компанията (много съм самоуверена, нали ). Ако са истински приятели, няма да ме търсят само при алармата "Homework trouble".

Съветът на daisybaby е страхотен.

Град
    У дома пред компютъра
    И аз съм като теб
    Осъзнах, че ме ползват за резерва-когато ги няма техните приятели
    През ваканциите търсят мен, но...уфф отнесох се.

Зарежи ги, не си длъжен да вървиш след гз на някой, който знаеш, че не държи на теб. Гадно е да излизаш сам, когато всички са заедно, знам.

Не може да останеш без приятели, в ежедневието ти влизат нови хора, ще попаднеш в по-добра компания.

Град
    Where streets have no name

Re: Остана без приятели !

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Останах без приятели , никой не ме търси да излезна последно време няма с кого да излезна по-цял ден вкъщи си седя !

Единствената ми утеха е: Максим - Пак съм жив.mp3
    Е то па България да не е от 20 човека? Излез някъде,отиди на дискотека,огледай се-бъкано е с народ. Всеки си има някакъв кофти период в живота ама я се замисли-какво ти е ДЪРЖАНИЕТО към околните?

Ето втори ден , никой не ме потърси

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Пубертетска фаза.
    И аз съм се чувствала така.
    Като не те търсят - ти им звъни.
    Натрисай се, ако щеш
    Всеки за себе си, нали се сещаш.
    Може ли постоянно да се "натрисаш"?1,2,3 пъти да,ама то си е трудно и си личи,че не им трябваш.И аз останах без приятели като пича,това е много лошо,все едно си на границата между живота и смъртта...Търся ги напоследък и те само се оправдават и не искат да излизаме,не ме викат с тях като излизат,а в същото време ми е тъпо с тях,обаче самотата убива...За последния ти ред съм съгласен обаче-всеки за себе си....а някога не беше така,някога нямахме пари дори за ядене,нямахме гаджета,ходехме със съдрани дънки и стари якета и бяхме добри приятели и винаги си лафехме,смеехме се,помагахме си и се подкрепяхме.Сега всеки гледа да нацака другия,все едно не сме били приятели всичките тия години...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мен пък сам си ми е перфектно.
    Откакто осъзнаха, че мога да си правя почти всичко каквото прави тайфата им, не са спрели да ме търсят.

Мисълта ми е - няма да умреш , ако си без приятели. Гледай си интересите, търси си нови познати.
    ЕДИТ: Също така , колкото повече търсиш едни и същи хора, толкова повече възприемат,че имаш нужда от тях до момента, в който ставаш тяхна играчка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си