- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Star Wars/Междузвездни войни
Така...тъй като по Нова го дават,реших да попитам колко хора го харесват...Според мен това е един от най-великите филми!!!Гледала съм го толкова много пъти,че вече го знам наизуст...Смятам,че едва ли ще има филм,който да го засенчи...
А според вас?![]()
На мен винаги ми е бил адски тъп.
Аз съм от лагера на LOTR.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^и аз![]()
но и Междузвездни войни ме кефи
we give it all.
Star Wars и Lord of the rings са любимите ми филми.Ма повече ме кефи
Lord of the rings ,а на междузвездните войни любимите части са първа и втора .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Е да де...и Lord of the rings е много хубав филм...![]()
П.П.aka6a_sf,ако филма ти е наистина любим,нямаше да се дразниш,че го дават често,а щеше да се радваш...така мисля![]()
Na men ne mi haresva! Dosta mi e tupichyk!
Любимият ми филм е. Гледал съм епизодите средно по 20 пъти.
Радвам се,че има фенове...и знам за анимацийката,но мерси все пак...![]()
Филма е новаторсвто във Фантастиката... и който каже че е тапичак просто се на 13 и не го разбира. Първата част е стара колкото 3 тийна на едно място. Това че не е от новите холивудски филми с супер ефекти е мнение само на вас, за времето когато е излязло този филм е бил просто невероятен :P
LOTR - е много добър филм, от друг жанр Фентази правете разлика! А и Властелина е доста нов филм.
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Първоначално написано от Nekasa4a
Еее...един да се намери...радвам се,че мислиш така.
И аз съм на същото мнение...сега хората,и по скоро "тийновете" се палят само по новите холивудски продукции с много ефекти и кръв...![]()
SW рулира, уникална поредица..
The Spark
хубав филм е,чак любим-не,но винаги с удоволствие го гледам (4-5 пъти съм ги гледала епизодите)
кефят ме такива фантастики,даже тва ми е любимия жанр и харесвам стар уарс,но любим ми е СТАР ТРЕК
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Тоя филм е мн тъп и не ми тряя го гледам
Еми да, на теб ти трябват филмчета с хИларИтУУуУУуУУУУуУу.
Като бях по-малка ми харесваше, но вече не го намирам за нищо особено
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
т.е не си го гледала,но казваш,че е тъп?Първоначално написано от __hIlArY_dYfF__
![]()