.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Аз съм на 13, а той - на 20.

Цитирай Първоначално написано от gabchencety
    az sum na 13 a toi na 20.vseki den si pi6em po skype.vijdali sme se po kuponi i subiraniq za6toto e mnogo mnogo dobur priqtel na vui4o mi.haresvam go ot edna godina i ne moga da spra.dali e redno-Nz.dali 6te stane ne6to su6to nz.da posmeq li da go popitam su6to nz.daite mi otgovor vie!!!!1plssss.....toi e prekrasen 4ovek super gotin i zabaven!haresvam go prekaleno mnogo!!!dali iska sex pi6ete kakvoto i da e po tazi tema plsss dali iska sex i kak da razbera tova molq vi pi6eteeeeeeee horaaaaaa haresvam go mnogogoooooooooooooooooooooooooooo

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Това не е добре ,защото могат да го обвинят в педофилия ,а и ти самата тряя си много тъпа ,че да си мислиш ,че може да имате нещо сериозно ... а и тоя пич да земе се стегне - дано не ти обърне внимание ... все пак е на 20 лол...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дори не е законно. Изчакай 3 години.

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

И да изчака 3 години пак ще си останат 7 години разлика.Той може да е станал по сериозен,а тя ще е загоряла за ч*кане ученичка в гимназията.....

п.п. И все пак да....може и да стане нещо.....да се е*нат

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    sry 4e pitam ama kuf e zakona?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    до 16 години е малолетен/а; от 16 до 18 непълнолетен/а. и попринцип е противозаконно пълнолетен да ходи с малолетна или да прави секс с нея. А ако е вече непълнолетна може но само с нейно съгласие.

Ох бе, боже господи, като видя такива глупости просто ми идва не знам къде да си хвърля компютъра...
    0-14 - малолетна
    14-18 - непълнолетна
    18 и повече - пълнолетна.

Глупости говорите ебати...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Оф, на къде върви тоя свят, днешното поколение е супер затъпяло и заблудено...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си