Duh .. mina ujasno mnogo bveme a az samiq ne sum reshil kakvo da pravq.Poprincip sum strashen jenkar.Nikoga ne mi e lipsvala jenska laska.Ponqkoga dori s edin pogled uspqvah da spechelq tolkova mnogo kolkoto drugite mi kolegi nemojeha da postignat i sled cqla vecher svalki.Imam si spesifichno povedenie taktika i tq vinagi raboti.No eto beshe zimata nqkade.Premestih se da jiveq v drug grad.I ne sled dulgo vreme stanah izvesten sred poznatite si kato naistian golqm igrach.Za mnogo kratko vreme spechelih dosta jenski surca.No gi podminavah izpolzvah gi i produljavah.Ne se spirah predi nito edna dori za mig.Nqmaha shans da stanat neshto poveche ot priqtno zanimanie za vecherta.I eto mina se dosta vreme.I mi pisna otekchih se da da spq s razlichni fusti prosto za da pravq nqkakva broika.Chestno kazano povecheto ne bqha dori blizko do dumata dobri.I nqmashe kakvo da tursq v tqh.Imenata im ne znaeh.I taka na edin kupon na koito se ozovah suvsem sluchaino. Uj trqbvashe da minem samo da ostavim edno qke.. no ostanahme za malko se zapoznah s edno momiche na moite godini ot moq grad.Chudesno nali.Razmenihme si nqkolko repliki.Tuikato se bqh pocherpil a i nqmah jelanie za nishto poveche ot tova q ostavih.Produljih natatuka.. i sled mig veche bqh trugnal za edna ot mestni diskoteki za malko tanci.Imah nujda da razpusna ot napregnatiq den.Dokato se zabavlqvah s kolegite i tq iznikna pred men.Vednaga q zgrabchih i zapochnahme da tancuvame.V posledstvie razbrah che e trenirala latino tanci ili neshto takova.Mojete da si predstavite kolko dobre tancuvashe.Zabavlqvahme se i v edin moment se otekchih ot obstanovkata i precenih che e po dobre da hapna i da se prebiram kum vkushti.Usmihnah i se charovno i podadoh telefona si v rucete i.Ne be nujno da i kazvam kakvoto i da e.. napisa si nomera i az si zaminah.Nqmah namerenie da i se obajdam pone na onzi etap prosto iskah da imam nomera i.Minaha 2 sedmici moje bi i na edin drug kupon q sreshnah otnovo no togava podchti ne si govorihme.Az svalqh nqkakva neina priqtelka i se kaneh da otprashvam s neq.I sled moje bi 1-2 sedmici reshih che iskam da q vidq pak.Tuikata sme ot edin i sushti grad i se obadih i suvsem sluchaino se okaza che shte se prebirame zaedno na tam.Po put si govorihme a vecherta izleznahme.Durjah se normalno bez da q zatiskam bez da pravq kakvoto i da e za da q svalq.Dori ne si napravih druda da q vpechatlq.Taka se vijdahme 1-2 puti v meseca.Sled kato q opoznah vidqh che e izkluchitelno interesen chovek.Prekarvah po 4-5 chasa s neq i ne se otekchavah.I eto sega izlizame vsqka sedmica.Kogato svursha rabota petuk i se obajdam da se vidim.Naposleduk mi se iska da sum poveche ot poznat.Ne pravq nishto za da i go pokaja zashtoto ot tova koeto sme si govorili ne vijdam kak moga da se vpisha v neiniq svqt nito tq v moq.AZ mnogo trudno se obvurzvam s horata kakto i tq.Taka che edva li e vuzmojno da imame vruzka kato normalnite hora.No iska mi se pone malko da imame.Posledniq put kupneeh da q celuna no se strahuvah da ne se drupne.Shteshe da me razocharova.Do sega ne sum se strahuval ot tova.Dori kato maluk vinagi praveh tezi neshta na momenta i ne mi pukashe.Moje bi zashtoto ne sum durjal na horata..Imam opit vuv vruzkite v dosta neshta oshte ..no ne znam dali az moga da q nqkaram da me jelaee poveche.Vijdam che i dopadam..Dokosva me uj nebrejno.Dori posledniq put imah chustvoto che chaka da q celuna.Ponqkoga izpolzva slovosuchetanieto nie, zaedno, trqbva da otidem ...no znam che e blizka s dosta hora i samo tova.Moje da si igrae s tqh no bez da gi obicha kakto i az.Lubovta e neshto mnogo slojno i ne sum hlape za da se vlubvam na 3den. Specqlno na men mi trqbvat godini za tova.No iskam jena koqto shte e do men i shte mi e vqrna.Samo togava moga i az da sum veren.Tezi dni otnovo sum reshill da se vidim i se chudeh dali a q celuna ili prosto da izchakam oshte 1-2 sreshti za da precenq shansovete si.