.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    az mislq 4e jurito e mn stoynostno i znaqt kvo iskat i kvo tirsqt v horata ne moji nqkva debelana da stani music IDOl na bg FUnky E pi4 super e

Те тия от журито все едно са на кафенце.. еми пък по-делово ще се държат... разбирам да се разсмееш на някой истински музикален инвалид(не, че бяха малко и тия), ама т'ва вече е простотия. Фънки е толкова прост, чеее.. еми понякога пък се налага да си по-толерантен с хората (особено по ТВ). И най-тъпо беше когато си запуши ушите с хартия... Момичето не беше зле, просто не си беше подбрало песен. Имаше хора, която бяха смешни в сравнение с нея, а тия все едноо.. и нищо не смеят на кажат на тоя дебелак

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Тоя Фънки е адски противен. Доста от хората имат някакви данни, вярно не за певци, но имат данни... И с подобно селско отношение направо ще ги смачка и до нервна криза може да ги докара.

Поредното потвърждение, че телевизията е тъпа и не трябва да я гледаме... дори сега като ги коментираме колко зле са постига целта си, защото на всички им е интересно какво е толкова гадното отношение към хората.

Иначе че в България няма реални таланти - няма. Според мен от миналият Мюзик Айдъл само победителката имаше някакви по-сериозни гласови данни, но това е друга тема.

Журито е под всякаква критика,адски много ме дразни като цяло...особено тоя Фънки ли е къф е не знам(не съм го чувала даже) ама той егати просташкото поведение дето го има и как се отнася с хората просто нямам думи(кретен отвсякъде ...мисли се за не знам си кой...то пък тфа на нищо не прилича...егати надутия екземпляр...запушва си ушите и обижда как му падне) трябва малко толерантност все пак.Music Idol 2 ще се превърне в пародия на Music Idol 1...от това което видях до тук просто нямам думи...
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Затова не се записвам в такива предавания където трябва да се съобразявам с простотията и лигавщината на журита или на участници като в Big Brother примерно.Такива предавания правят така,че да се смееш на тъпотията и сеира на хората:http://www.vbox7.com/play:f60f7f97.Засега такива формати не ми допадат единствено може би Surviver става защото там найстина се разбира кой е най-... от всички.(ма и то не е нещо особенно )засега най-добро е това и дано се появи в BG:http://www.youtube.com/watch?v=mWmXuW8lCno
    (все пак наградата е 1, 000 000 $) кандидат №1 ще съм аз,най-бързият печели или остава последен.
    А тея тука са не хора, отвсякъде:http://www.vbox7.com/play:3168cdfc
    Seeek:http://www.vbox7.com/play:3168cdfc
    http://www.vbox7.com/play:c66e9d95

Аве журито моа ви кажа че е точно такова квото трябва да бъде. Вие ако помислите малко с тия глави ще се сетите че тва шоу се казва МУЗИКАЛЕН ИДОЛ , че на тия дето се явяват им се дава наготово транспорт, участия, възможности за кариера и куп други неща! Второ, проайте вие да прослушате 2400 човека за 2 дни да ви видя после дали като влизат по 10 олигофрена един след друг да грачат няма да ви нервят на макс. Тия капути дето се пробват да грачат там най-малкото трябва да са запознати с условията, които са ВИЗИЯ и МУЗИКАЛНИ ДАННИ, вие кво искате идола на България да е некво кюфте... мене кво ме ебе че може да пее ако на нищо не мяза.

Град
    Blondeland
    Фънки е пич.
    Вярно , сарказмът му е прекален , държи се снобски и ругае , НО - такъв им трябва на тези които си мислят че МОГАТ ДА ПЕЯТ!!!
    Ааааа ми то иначе куцо и сакато ще отиде на 2 кръг.
    Много хубаво ги нарежда човека...Евала му

Есил - ммм след като беше гост в "Шоуто на Слави" и испя Natural Woman просто ми блесна в очите....

Люси - безлична ми е , това че е пяла в Ноу Ейнджълс не я перави богиня....

А за Казасян - шапка му свалям....
    дори се учудих че се е съгласил да води такова "шоу" ... класата му просто не позволява....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Провал
    От всякаде погледнато... развалиха добрия формат

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Бе журито си е добре,особено мъжката част! Какво,да не би само защото някакво циганче пее в механа,трябва да го допусне втори кръг? Или жена ,която пее " Can liiiiii to libidibi aut iuuuuuuuuuu" Айде пък сега! Пък и Фънки е прав,не може да искаш да станеш идол и да изглеждаш кат разпльокан парцал там! САркастичен,груб ,ироничен,всякакъв може да е,ама си поставя музикалните инвалиди на мястото.И така трябва да бъде !
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Иначе че в България няма реални таланти - няма. Според мен от миналият Мюзик Айдъл само победителката имаше някакви по-сериозни гласови данни, но това е друга тема.
    Ти май не си акал днес сутринта и се наака тук, а? Нямало таланти

Точно пък победителката имаше толкова неспецифичен глас,
    Тошко беше най - лудия и единствен ;p

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile

Неспецифичен, ама глас.. Глас ве, глас има момичето . А и да сме си честни - такива гласове правят пари. И аз бях за Тео - той просто си ми е душичка отвсякъде и многог хубав тембър има, но тя спечели (аз даже плаках на тоя финал ) и като се дообработи, ще стане нещо от Невенчето..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Нямам нищо против сегашното жури(въпреки, че предното беше мн по добро), ама тоя Фънки ли къф бил, ако не знае е там за да оценява гласовите данни, а не да гледа кой е дебел и кой не или кой с кфи ботуши е обут . Още не мога да повярвам как изгони момчето за дето било дебело. Той не стига, че е 5 пъти колкото онова момче, а и с придава важности. Е жури, жури, ама малко да се държи кат хората.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Абе къф е тоя Фънки да го еба? Певец ли е, чикиджия ли е .. къф е? Баси малоумника... жури ми бил божееее, да върви да се гръмне!
    Като цяло журито на Мюзик Айдъл 2 изобщо ама изобщо не ми харесва. Наистина преценяват хората не по певческите им възможности, а по това как изглеждат, как са облечени и т.н.
    Критикуват ги за сценично поведение ... че те от къде да знаят как да се държат на сцена?
    Пълен провал е... още от сега го виждам
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    есил-кефи ма най мн (то пък 1 конкуренция....сган)
    луси-ем стаа ни6то против
    казасян-малко е за пенсия ама стаа
    фънки-да му са издраифам у чорапите!!!!!!!!!ужас!кошмар!м ли мали..........
    журито с1м го ебала кат цяло в 1 беше по добре
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Ти май не си акал днес сутринта и се наака тук, а? Нямало таланти

А, баш! (за Тео)
    В България има адски много талантливи деца!
    'ма тука ни журито стува, ни масата участници...
    Шъ мъ извинявате, 'мъ те си ги приемат баш, как' дойде, въпрос на настроение... Едно, по-пеещи - отхвърлени, други ... на средно(и под) ниво - вътре...
    Ля, ля, ляяя... зле!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Преслава Пейчева пееше в пъти по-хубаво от Невена

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Точно тя ли, бре...

Аз Мая харесвах... не разбрах само, минала ли е сега на следващия кръг.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Гледах го тоя Тео на един концерт по телевизията (МСАТ). Ми то неговия глас е толкова спецефичен, че като пееше песен на Уайтснейк се мъчеше да докара стила на пеене на Ковърдейл, като пееше нещо друго се мъчеше да докара стилът на другия Тотална липса на спецефичен стил Да не говорим, че като се пробваше концерта да докара Фреди Мъркюри на моменти гласът му идваше фалшив...

Да ви имам и таланта.

Град
    Там, където е сърцето...
    Май май в този мюзик айдъл повечко гледат визията, а не таланта на участниците... което е тъпо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Точно тя ли, бре...

Аз Мая харесвах... не разбрах само, минала ли е сега на следващия кръг.
    ми мен ме кефеше

Фънки дразни адски много >.<
    Люси е яко красива ии... тя радва най - много
    Иначе големи изроди се явяват на тия кастинги бее xD
    Тая с КенЛий е най - великата xD
    Тулибуди будалчуууу
    Ама тоя с Шест Кокошки съм заклала си е класика, няма втори просто

Тва е ебахти бозата
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

фънки е пич!

мисля че поне малка разбирам от пеене и мога да пея защото съм хористка (не се фукам с това) и смятам че когато излезеш да покажеш таланта си неможе някой да седне да ти иска сметка защо си с дънки или че трябва да си по слаб особенно онова момиче-вокалистката на някаква група да вземе да и обяснява че не е излязла на пазар.Това не е сцена за да носиш сценично облекло а що се отнася до килограмите нека погледнем Ваня Костова-тежи колкото слон но е звезда и има прекласен глас и не е единствения пример за това
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Супер фен
    Град
    Варна
    Само Фънки нещо ми лази по-нервите,а иначе смятам че другите трима са достатъчно компетентни и не бъркат с оценките!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си