- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- мненеието ви за мюзик айдъл 2 и журито
ИВАН ФОРЕВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРРР!!!!!!! денислав спокойно може да се фака тайничко с фънки,мънки или с дамян(зъбясълия кон) или с който си пожелае,но победителят е един и той се казва ИВАН АНГЕЛОВ!!
6 точка от правилата
moderated by Coki
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тома е единствения кадърен там, а от журито само фънки стаа за нещо
Фънки става за нещо естествено... + ябълката в устата и зелето в корема..става за коледната трапеза...
да бе верно нещо поомекнаПървоначално написано от Taste the rainbow
хах мен денислав наи-мн ме кефи не толко на въмншен вид обаче пее страшно хах а от момичетата пламена и тая дет на 15 непомня как се казваше
![]()
Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
фънки е най-свестния в журитоПървоначално написано от Lust_for`Sk8ing
да тука си мн прав... верно е
моето скормно мнение,че този сезон е добър.Журито определено в началото беше ужасно,не им симпатизирам,Нооо за едно са прави,когато публиката изгони онова момиче металката и Ясен , това беше....супер тъпо.Тези хора имат страшен глас и си заминаха,защото някакви папчиви пубери гласуват само по визия!!!!!! Ииии аман от такива пубери недорасли.......
Изобщо не харесвам журито тази година.Нз според мен е мн зле,нищо лично ама не ме кефи,а иначе участниците нямам мн мнение,защото не го гледам редовно![]()
Мюзик идол кръв пикае ,че Пей с мен е по висок рейтинг.
След няколко дни селския боклук пълен с некъдърници които пеят фалшиво айдъла 2 ще се забрави.Лошо много лошо за bTV и Междинна станция.
Хайде да млъкнеш ЦЕНЗУРА.А?Не си интересна..Първоначално написано от atasa25
А иначе наистина Фънки поомекна..![]()
Те са му направили забележка..
Пък някой по едно време ме излъга,че били сменили Фънки с Ивана..щях да получа инфаркт..![]()
2 точка от правилата
moderated by Coki
Фънки дъ бест.
не са лоши, даже започнаха да ме кефат, щот яко им се бях издразнила кат бяха махнали Илиян от Плевен, но са печени .. Люси най ме кефи
![]()
Люси тъпата кобила..мани я тая къдрава патка ..Първоначално написано от evi_vd
фънки ЦЕНЗУРА и дебелия му шопар ЦЕНЗУРА тоз гаден
единствено вили казасян ми харесва
2 точка от правилата
moderated by Coki
фънки е единствения свестен там![]()
Тъпа работа...
мн ме кефи мюзик айдъл 2 ( не повече от първия сезон ) от журито всички са мн яки,от участниците също![]()