.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    ИВАН ФОРЕВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРРР!!!!!!! денислав спокойно може да се фака тайничко с фънки,мънки или с дамян(зъбясълия кон) или с който си пожелае,но победителят е един и той се казва ИВАН АНГЕЛОВ!!

6 точка от правилата
    moderated by Coki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Тома е единствения кадърен там, а от журито само фънки стаа за нещо

Фънки става за нещо естествено... + ябълката в устата и зелето в корема..става за коледната трапеза...

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Фънки нещо поомекна
    да бе верно нещо поомекна хах мен денислав наи-мн ме кефи не толко на въмншен вид обаче пее страшно хах а от момичетата пламена и тая дет на 15 непомня как се казваше

Цитирай Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
    Фънки става за нещо естествено... + ябълката в устата и зелето в корема..става за коледната трапеза...

фънки е най-свестния в журито

да тука си мн прав... верно е

моето скормно мнение,че този сезон е добър.Журито определено в началото беше ужасно,не им симпатизирам,Нооо за едно са прави,когато публиката изгони онова момиче металката и Ясен , това беше....супер тъпо.Тези хора имат страшен глас и си заминаха,защото някакви папчиви пубери гласуват само по визия!!!!!! Ииии аман от такива пубери недорасли.......

Изобщо не харесвам журито тази година.Нз според мен е мн зле,нищо лично ама не ме кефи,а иначе участниците нямам мн мнение,защото не го гледам редовно

Мюзик идол кръв пикае ,че Пей с мен е по висок рейтинг.
    След няколко дни селския боклук пълен с некъдърници които пеят фалшиво айдъла 2 ще се забрави.Лошо много лошо за bTV и Междинна станция.

Цитирай Първоначално написано от atasa25
    Мюзик идол кръв пикае ,че Пей с мен е по висок рейтинг.
    След няколко дни селския боклук пълен с некъдърници които пеят фалшиво айдъла 2 ще се забрави.Лошо много лошо за bTV и Междинна станция.
    Хайде да млъкнеш ЦЕНЗУРА.А?Не си интересна..

А иначе наистина Фънки поомекна..
    Те са му направили забележка..
    Пък някой по едно време ме излъга,че били сменили Фънки с Ивана..щях да получа инфаркт..

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Фънки дъ бест.

не са лоши, даже започнаха да ме кефат, щот яко им се бях издразнила кат бяха махнали Илиян от Плевен , но са печени .. Люси най ме кефи

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    не са лоши, даже започнаха да ме кефат, щот яко им се бях издразнила кат бяха махнали Илиян от Плевен , но са печени .. Люси най ме кефи
    Люси тъпата кобила..мани я тая къдрава патка ..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    фънки ЦЕНЗУРА и дебелия му шопар ЦЕНЗУРА тоз гаден
    единствено вили казасян ми харесва

2 точка от правилата
    moderated by Coki

фънки е единствения свестен там

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тъпа работа...

мн ме кефи мюзик айдъл 2 ( не повече от първия сезон ) от журито всички са мн яки,от участниците също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си