- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниска съм и искам да порасна
Не се комплексирай от това, че си нисичка![]()
Ако родителите ти са високи, ще порастнеш, има време.
Иначе можеш да се запишеш на баскетбол, волейбол...![]()
Значи...Пиеш Нескуик,играеш баскетбол и се надяваш,че ще порасТнеш!![]()
![]()
Аз съм на 14 и съм 160-162см.
iskam da popitam tfa visene na lost stava li za momicheta .. i dali e efektno ?
имам една фр която също е на 14 и е 158мн се нерви че е дребна ама няма кво да се прай
пък и спокойно имаш още 4 години да разтеж предполагам че ще стигнеш поне 160
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Яж Нескуик.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
е и аз сам много нисък по4ти съм на 16 а сам о6те 162
Не искам да обиждам никого, ама вие сте пълни с комплекси бе хора...Първоначално написано от hawker
Как може да се смятате за ниски? Аз съм нисък - На 22 години съм и съм висок 1,58 и тега 55 килограма...
Сравнете вашите години и ръст с моя и тогава пишете че сте ниски.
Що се отнася до това, че зависи от родителите, не знам какво да кажа.
Някъде из интернет четох, че децата стават високи колкото е средното аритметично между височината на родителите (т.е. сбора от ръсста на майката и бащата разделен на 2). Звучи логично, но не мога да се съглася напълно с това твърдение. Имам сестра която е 15 годишна и е висока 155. (Само информативно - баща ми е висок 175 а майка ми 160 следователно ако това е вярно аз и сестра ми трябва да сме еднакво високи - 168 ???)
Просто майката му е съня. Хормона на растежа се произвежда докато човек спи. За сравнение аз или не спа, или спа по 5-6 часа, а сестра ми по 10-12 може и повече...
Лягай си преди 22:00 ,защото от 22:00 до 00:00 се отделя хормон,който влияе на растежа.Това ни го казаха по Биология...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Аз съм 156см висока, тежа 43кг и съм на 16, близо 17 години. Чувствам си се перфектно. Ръста никога не е бил проблем за мен. Какво като съм ниска-гледай от добрата страна (никога няма да съм по-висока от гаджето си, а ако ми се наложи да нося токчета няма да стърча 10см над него.) Джобните гаджета са съ върха. Ние имаме по-голям избор от мъже, изглеждаме по-сладки, мили и беззащитни и момчетата ни харесват. На мен лично ми предлагат през ден да ставам гадже с някой, а тия високите ми се чудят как ги омайвам мъжете и се оплакват, че с години не могат да си хванат някой какво остава да е сериозен.
Например ако сега бях 170см висока щеше да ми е много гадно, понеже гаджето ми е висок 166 и щях да съм по-висока от него. Щеше да е жалко, понеже той е най-милия, добар, грижовен и готин човек на този свят за мен.
Абе аз съм на 16 и съм 1,53![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ако ми намериш човек, който да те накара да дръпнеш с 3 санта за 1 месец, те признаваммии...за съжаление няма как да стане все още си в пубертета и имаш шанс да пораснеш, но ако родителите ти са ниски не се надявай
надеждата умира последна
![]()
Измери си височината сутрин, веднага след ставане, и после вечерта след като се прибереш от разходка да речем... Напиши тука резултатите, малко да поразсъждаваме![]()
Ми аз съм на 15 и съм 152см. висок ама воубще не ми пука...даже съм правил бойща с по високи от мен(170 някъде) само заради тва дето ме убижда и му ***** мамата![]()
Шш порасниш споко може да е ген
Задължително 1,56 ли трябва да си?Всеки трябва да се харесва такъв какъвто е :P
Аз пък съм висока.(за възрастта си) На 12 съм, висока съм 1,60 и тежа 46 кг. xD По-малка съм с една година от съучениците ми и съм една от най-високите в класа. xD На мен пък ми се иска да съм по-ниска.![]()
...
ох вие поне знете колко са високи родителите ви, пък аз като съм осиновена к'во да кажаПросто има да се чудя...
На 14 съм(след няколко месеца правя 15) и съм висока 166. Искам да порасна с около 7 см. дано да стане. Имам още години на растеж![]()
И дано това за хормоните и лягането преди 10 да е вярно. Ще го изпробвам....
Ти майтап си правиш,ама има нещо в НескуикаПървоначално написано от danI_boY
И аз се оплаквах че съм много ниска (на възрастта на авторката бях 1.49-50),после дръпнах от пубертета до 1.57-8,сега съм 1.63. И пия Нескуик кажи-речи всеки ден
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
178 см на 59 кг на 16 години![]()
Ами аз не се оплаквам, защото мисля че ще порасна, но съм адски ниска 147см 14г и не ми се тренира баскет или волейбол![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/