- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниска съм и искам да порасна
Изпери се в пералнята на 40-50 градуса и се простри за ден-два![]()
и се закачи за 2 въжета за по-голям инфект.. или май беше ефект
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
аз съм на 13 и половина ставам на 14 на 1 март! Тежа 45 кг. и съм висока 160 от моя клас всички момичета са много високи
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Искам да питам,аз съм на 16 и съм 160-161 см. ,а искам да съм поне 175.Някакви идеи и препоръки? :/
Във "Табу" по НГ даваха една такава операция за издължаване на краката - разбиват ти костите на краката, разтягат ти краката и сами се удължават
П.П - това трае няколко месеца
Еми няма как за месец да порастнеш с 3 см, няма такв метод. Погледни майка си и баща си, ако те са ниски и ти няма да си много висока. И освен това не виждам какъв ти е проблема, височината ти е идеална за годините.
бтв аз съм на 18 и съм 161см, странно но никога не съм си мислела че това е проблем, даже е повече като предимство![]()
То, хубаво, че искате, ама се надявам, че се сещате, че всичко си е до ген. Или поне в 99% от случаите се опира до него.
*
Да, пробвай с плуване или баскетбол. Но не очаквай някаква фрапираща промяна. Максимум с 2 - 3 сантиметра да пораснеш.
Пък и тепърва се развивате, за къде сте се разбързали.
Не е особено яко да си висок, де. Особено за момичетата.
*
Аз също не съм от особено високите, ама си се харесвам такава.
Мога поне да си нося токчета на спокойствие. А не да се въздържам от тях, като някои мои високи приятелки.