- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниска съм и искам да порасна
Оффф божкееее, имам една такава в моя клас. абе хора как да ви обясни, че всичко зависи от гените беее!!! Не може ваште да са ниски и ти да искасх да си висока. Пффф то и за тва се иска акъл! Иначе с някой спорт може да пораснеш, но ще е малко и изисква време. .... Аааа може и да си удължиш краката, прави се бързо при пластичен херург![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
приятелката ми е висока 1.52 а аз 1.75 грозно ли е. аз много я обичам но се комплексирам ужасно многокакво да правя
PLEESE HELP
мацка,в момента започваш точно тая възраст в която ще се развиеш най-много..имаш време,спококво да кажа аз като съм почти на 19 и съм висока 1,57
ама просто свикнах с тва,всеки си е индивидуален
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ами не искам да те отчайвам, но ще порастнеш колкото ти е зададено генетично тоест ако родителите ти не са от най-високите няма голяма вероятност ти да станеш висока. не мога да ти го обясня достатъчно добре, затова за да не те объркам допълнително ще ти кажа само че ако е имало високи в рода ти, може и ти да станеш висока. освен всичко това, има едно вещество- хормон на растежа, но не ти го препоръчвам. пък и освен това сега си във възрастта в която най-много се расте. дори и да не порастнеш 1. мъжете харесват ниски жени 2. винаги си има алтернатива наречена токчета :PP