Ай стига сте разтягали лукуми.. Стига с тоя баскет... Ще правя 13 и съм 157 см висока и съм 42 килограма. Тренирам баскетбол от 3 срещу 4 клас и няма абсолютно никакъв напредък, освен че от тогава съм пораснала естествено. В баскетбола ни карат да правиме упражнения за бързина на краката, за бързината на рефлекси, пасове, стрелби и т.н. Не ни карат да правиме забивки от което евентуално си мислите,че се расте. Тренерката също ни е казвала, че от баскетбола не се расте. От волейбол незнам, виждала съм много ниски момчета както и средно високи да играят. Има и хора които не тренират нищо,но пак са си 180. Всичко е до ГЕН.

А относно високите токове. Да, наистина е така. Подкрепям, но до някъде. Много потресаващо грозно ми изглежда като видя някоя кифла да се разхожда на токове 12 см като броим и платформата отдолу, обаче сaмите и крака са 60 см. А като сложи и една пола тип 'колан' и още повече се подчертава. На моменти направо изпитвам фобия към такива xopa. Моите крака всъщност са 81 см, като се има в предвид, че съм 157 висока. Майка ми е по-висока от мен, (камоли пък баща ми) но като съм до нея моите крака са по-дълги. За годините си аз се чуствам добре, като се има впредвид че за 1 календарна година аз пораствам около 5-6 см, ако раста до 15 години има реален шанс да порасна с 10 см, да чукна на дърво. А това твоето, авторке е невъзможно. Харесвай си се такава,каквато си. Важното е ти да се чустваш добре в тялото си, а не някой друг да те харесва.