- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти живота;(
Хора..проблема ми е следния:лятото ходих с 1 момиче 2 месеца-най-красивият период от живота ми!И накрая тя ми каза,че ми е изневериела и се раделихме!!!След около 2,3 месеца след това ,тя вече си иаше приятел и ми сервира,че никога не ми е изневерявала,но е искала да се разделим,тей като и 2мата изпитвахме наистина силна любов и по-добре тогава отколкото след год.или 2 !Измина половин година от както сме били заедно и аз все още я обичам,както и тя,само,че тя си има приятел и преди 1 седмица се срещнахме, и тя ми каза,че все още и тя ме обича,но нз какво да прави и е объркана!Малко след това,ми каза,че може след 1месец,може след година,може след 5 даже,но ще бъде с мене и пак тръгна с него...Кажете ми какво да правя?Адски я обичам,но тя както мен е със супер-мега-хипер-странният харакер ;(
Мерси предварително..
Тя те е оставила като резервен вариант според мен не си заслужава такава любов тя ако те обича ще е с тебе а не с него!!!![]()
Според мен е по-добре да не тръгващ пак с нея,щом веднъж се е отнесла така с теб нищо не и пречи да го направи пак,а и щом не е сигурна в чувствата си....
Като станеш на 10 години я попитаи дали иска да станате пак гаджета
на същото мнение съм...няма логика да те остави като те обича и въпреки това да ти казва, че някой ден пак ще сте заедно...не се занимавай с нея по- добреПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Не иска да го наранява за това!!!А и тя скъса с мене,защото преди това,пр й е скъсал с нея и тя е страдала адски много и дълго и не иска да стане така пак с нея!Но толкова много обичам това момиче,че бих направил всичко!!!На 17 год съм,имал съм МНОГО приятелни и си мислих,че до сега съм се влюбвал 2 пъти ,но не ...СЕГА РАЗБИРАМ КАКВО Е ЛЮБОВТА ..Първоначално написано от CaSsIe
Понякога любовта има необесними перипети.. В момента нищо не можеш да направиш, само да чакаш..
Животът е адът описан в Библията!
Чакал съм я 1/2 година,нз какво да правя...тва отчаянието е бахти работатаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
za mene...moje bi e obyrkana i neznae kakvo to4no iska!a ti i pomogni da osyznae 4e ti si mom4eto za neq! dano da uspee6 mai e tvyrdoglava![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
По принцип може и да е объркана от жена сичко може да очакваш а това че жената незнае какво иска си е вярно никога неможе да огодиш на една жена и да е доволна винаги при жените има думата искам още![]()
Dobre obqsni ni kakvo e liubovta ... Gotov li si da jertva6 maika si, ba6ta si za neq. Gotov li si da imate deca, ili slu4aino ako imate (dano ne) na tezi godini nqma li da izperka6? Ili si gotov da zaebe6 vsi4kite si fr za neq?? Ili da si otreje6 prystite za neq. Mnogo se lyje6, bratle)Mnogo malko hora izpitvat taz liubov i to na 17 .. broqt se na prysti. 12392187391027% sigurna sym 4e ne q OBI4A6! I az si mislq 4e obi4ah biv6iq si, no ne e taka. V smisal az go obi4am no ne 4ak istinska liunov.
Aide malko se vyrni ot filma v koito u4astva6 i se vzemi v ryce. Spored men tq si igrae s teb i nqma smisal da i hodi6 sled gyza. Ako tq naistina iska6e da e s teb ve4e trqbva6e otdaaavna da ste zaedno. Ne sled mesec, godina, desitiletie iili tam kfoto ti e kazala. Nooo, ve4e stavam banalna. Aide nadqvam se da si razbral ne6to ot tova koeto napisah
) ... Uspehh!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
zaebia ia - se pak ne si i rob a tia ako e iskala naistina da bude s tebe sega niaa6e da e s drug. Ne se zanimavai s neia po dobreПървоначално написано от Ендо
![]()
Вземи се освести ти мъж ли си или п*тка ?Тая е отвеяна като останалите от `Нейния вид`
Е тва е мн точно мнение.Твърно заставам и аз зад негоПървоначално написано от CaSsIe
![]()
Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
![]()
![]()
+1
--------------------------------------------------------
q si pomisli ti ako obi4a6 nqkoi she go zareje6 li bez pri4ina ? vqvra6 li i izobshto ? shoto ako i vqvrash tfa ne govori dobre za teb..
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първо,че те разиграва.Второ,ти си и като резервен вариант,в случай,че нещо не се получи с другия.Че не можеш да спреш да я обичаш,не можеш,но пък ако пак тръгнете,тя ще ти разбие сърцето тотално.И не мисля,че тя те обича истински,защото ако беше така,нямаше никога да те остави с този предлог.Ако наистина те обичаше,щеше да иска да е стеб по всяко време.
Не се заслужава , тя си играе с теб .. пич повярвай разбираме те ка ксе чустваш и че и през ум не ти минава да я забравиш но ако това ще те оспокои и на мен ми се наложи на скоро принудително да забравя едно момиче .. просто ние сме МЪЖЕ и не трябва да позволяваме на никоя кучка да си играе с нас колкото и да ги обичаме![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Абе върти те на пръста си, а ти си се влюбил и ще направиш всичко за нея.
Мисля,че казах вече,че има странен характерПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Ей такава подкрепа очкавах!Брат..мерси за отг жив и здравПървоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
Айде Ендо.
Ще ни пееш ли "президент"
у варна яко лайвче направи.
A_JoLiE -явно ме познаваш,зада знаеш какво чувствам и изпитвам![]()
BlueFace - подигравай се ...скоро ще ти се върне![]()
оставия - нямаш никакво бъдеще с такова момиче което си правис теб каквото иска и псотоянно те разиграва.
намери си некое истинско и свястно, което да знаеш ,ч едържи на теб.