.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от ANTI
    намери си некое истинско и свястно, което да знаеш ,ч едържи на теб.
    Пак казвам-имал съм много момичета,но в 90 % от случаите аз съм наранения...а мисля,че ми няма нищо ако някой каже как даже и снимка ше кача ..

Говори с ния и й кажи , да си говорите направо ! Ако иска да бъде с теб , да бъде сега , а не след 5 год ! Помоли я дъ бъде честна ! Или сега или никога !

Град
    Валхала
    След нея имах няколко момичета,но и те не ме накараха да я забравя
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И в двата случая ще те боли. Дали е защото не е до теб, или защото е скъсала отново с теб... Ти си избери варианта, с който ще се почувстваш малко по-добре.

spored mene po dobre e da ne trugva6 sus neq i da se opita6 da q zabravi6.tq ako naistina te obi4a 6te6e da e s tebe a ne da bude s drug.znam 4e 6te ti e malko trudno no trqbva da q zabravi6

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва момиче е гледала много сапунени сериали,дошли от Испания,и се прави на супер интересна.Абе просто си няма работа,и си избияа комплекси,намери си няква по-зема личност.

браааааат...заеби чесно!!Мацката(както каза един пич) си те е остайла за резервен вариант...просто си човек с който би искала да бъде ако не е с тоз който е сега...смешно но факт...карай напред ще се появят адски много хипер по яки...и доста по странни...се ще изкочи и нещо кат за твоята душа :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Остави я, тя просто те разиграва... Обичам те, не те обичам, изневерих ти, не съм ти изневерявала... Момичетата имаме такъв не точно навик, но често го правим, а именно да даваме празни надежди на момче, което ни харесва, само и само да имаме нещо сигурно... /лично аз не съм го правила и не смятам да го правя, но все пък съм момиче и не мога да говоря в друг род... /... Крайно време е да осъзнаеш, че тя не те заслужава и въобще нямаш повече да се занимавш с нея... Не си струва да страдаш за някого, на когото не му пука за теб и твоите чувства...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Град
    kadeto iskam
    Тая те върти както си иска бе

Бий й шута, да видиш как ще дотърчи при тебе бързо бързо.

Просто няма смисъл.. разиграва те.Като ти четех историята се сетих за мои фр на които му се случи подобно.. неговата приятелка го заряза заради некаФ тъпак.. и после постояно му казваше колко го обича колко иска да е с него как ще зареже оня и пак ще се съберат.. ала бала.. глупостиииииии пълни глупости .. така и така не се върна при него .. само му даваше празни надежди.. а той постояно говореше за нея колко е добра и т.н. обаче накрая тя просто се показа такава каквато е.. един ден той я пита ще стане ли нещо пак между тях .. а тя му се била изсмяла и казала некво тъпо от сорта "бе ти нормален ли си" .. направо егати простащината..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    приятелски съвет ... шута в Г*за и следващата ... когато някои почне така да си играе с тебе и не знае какво иска е най гадно и ако имаш сили направи го .. ако ли не ... ще дерзаеш 0ще дълго време
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

не ми се връзва ... няма логика ... CAN'T COMPUTE !

Ne sum pro4ela tema daje,no 6te ti kaja edno.S mrunkane ni6ot ne stava.Mrunkai si,oplakvai se,ama ne se nadqvai taka ne6tata da trugnat kum po-dobro.
    I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от b0nb0nka
    Ne sum pro4ela tema daje,no 6te ti kaja edno.S mrunkane ni6ot ne stava.Mrunkai si,oplakvai se,ama ne se nadqvai taka ne6tata da trugnat kum po-dobro.
    Не мрънкам,не се уплаквам,ПРОСТО ИСКАМ СЪВЕТ!

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от tisho21
    Бий й шута, да видиш как ще дотърчи при тебе бързо бързо.
    Че аз ся нито я търся,нито и пиша,нито нищо...

Само ще кажа , че ако обичаш някого се бориш на каквато и цена да си с него.След като тя е казала , че някои ден ще е с тебе значи ти си така наречения "втори" резервния и вариянт.Според мене я отрежи и кажи , че нямаш време да я чакаш тя сама ще те посика ако трябва да сте заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си