Просто вече не се разбирам липсва ми момичето което обичам липсва ми повече от всичко незнам какво да правя без нея просто седа и се самосъжалявам промених се толкова много за няколко седмици че аз немога да е позная .. Все още я обичам и искам да е същата както преди .. много неща се промениха най-вече тя сега е с друг а аз немога да съм и само приятел толкова много я обичам .. искам да върна времето назад .. искам да оправя всичко дето направих обичам я много .. преди време я видях и седяхме двамата вечерта и аз съм я гушнал и тя само се обърна към мен и ми каза кажи ми какво за теб е любовта и аз и казах нямам представа все още не съм я изпитвал истински но искам да я изпитам с теб тогава за последен път говорих с нея .. виждам я тя само ми се усмихне и ме подмине ходи с друго момче и дедазнам сигурно е щастлива но мен ме боли толкова моменти сме преживели всичките ми приятели като тръгнах с нея ми казваха да се паза и да не и вярвам защото наранявала нейните приятелки и говореха същото за мен и така дори приятелите ни не искаха да сме заедно .. но ние бяхме напук на всичко и аз сгреших но я обичам по цял ден седя и си мисля за нея учим в едно училище спрях да хода на училище за да не я виждам немога да понеса това че ще я вида и няма да я прегърна и целуна .. незнам какво да правя никога не съм се чувствал така мислех че съм я забравил ноо ми липсва много искам пак да съм с нея та аз и носех цвете всеки ден написах и писмо .. и то не едно а няколко написах и стихове какво ли не промених се толкова много само и само да си я върна та аз съм тъп футболист кога ми е пукало толкова много за едно момиче .. незнам какво да правя ;(