- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- (Анкета за момичета) Бихте ли тръгнали с ниско момче?
Не ме разбирайте погрешно.Пак ме отрязаха заради това, без да го повдигам като въпрос даже.Ненужно е да споменавам колко ми е весело от това.
Искам да знам горе-долу какъв процент биха тръгнали с такива като мен , поне да знам с една от колко ще очаквам да стане нещо.
Анкетката я пише горе.
А , и между другото. Момичета , ако режете момче заради ръст , помислете си малко.
(Общо взето , според мен такива предразсъдъци са адски тъпи. Ама пак им станах жертва , егати...)
Всъщност наистина сме почнали да робуваме на някакви критерии че трябва да ходим непременно с някой баси готиния и супер якия иии .. нааистина ама наистина малко момичета биха тръгнали с по-ниско от тях момче .. мхмм .. Прав си предразсъдъците са тъпи ама ги има .. Жалко за жертвите .. Аз всъщност не съм мноого висока .. (165 някъде .. мейби .. ) ии ако е колкото мене няма проблем .. Амаа за да не си кривя душата ще кажа че с по-нисък едва ли бих тръгнала ..
just a kid۵
Ако чак толкова мнооооогоооо ми харесва, може и да тръгна...Аз съм 174см и предпочитам гаджето ми да е по-високо (всичките ми са били по-високи), защото като ме гушне се чувствам защитена и ми е хубаво. А не като го прегру6там неговата глава да ми е на раменете. А ти колко си висок? Не се притеснвай, има и ниски момичета и то повечето са.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Nikoga ne bih otrqzala nqkogo za6toto e po-nisyk ot men. Zavisi ot haraktera. Nekfi santimetri ne me interesuva. Vajnoto e da moje da me razsmiva))
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
не се отчайвайи да си висок не е много хубаво..мен ме отряза ено момиче щото за да ме прегарне трябва6е да се качи на стол
никога не се комплексираи от тфа по гадно няма..вярваи в себе си и варви винаги напред и направо
![]()
Приятелят ми е по-нисък от мен.А вече ходим от година и 2 месеца,е понякога се чуствам малко странно,но пук в леглото всички са равни :P Важно е,че се обичаме и ни е добре...размера няма значение![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Бе според мене неможе да си ниско момче и да ходиш с някоя кобила дето стърчи над тебе някакси смешно е![]()
Да,тъпо е да отрежеш някой заради височината му при положение,че неможе всички да са така както ние искаме.. Но все пак е доста смешно някфо ниско момче да ходи с момиче дет да стърчи над него.. Лично аз не бих тръгнала с по-нисък,айде там някакви малки сантиметри не са проблем,но все пак... предпочитам високите..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ами не бих тръгнала с по ниско момче по простата причина че за съм 150см представете си да е по нисък от тва направо ще е интересно![]()
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Az su6to ne bih trugnala s po nisuk :P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Отивай да висиш на лостове или се запиши на спорт, изискващ скачане и ще си оправиш проблема - гарантирам.
за любовта няма граници (ако е истинска)Първоначално написано от Vin Diesel
Е голяма работа,че ще е по нисък.Като го обичаш,за височината ли ще се откажеш?![]()
Пък и колко джобни гаджета има наоколоКакаво сте се завайкали, я се поогледайте, не налитайте непременно на по - високи от вас, вярно за любовта няма граници, но я търсете, където я има
Успех
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
az sym xodila s nisko mom4e, ama ne mi puka6e 6oto men mn me kefe6e xaraktera mu.![]()
Предвид, че съм само 1, 57 някой 1, 60 не ми е никакъв проблем![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Честно казано, не бих тръгнала с такова момче. Аз самата съм 168 см - не е толкова много, но най-често съм по-висока от повечето около мен, а се е случвало и от момчета. Когато си хващам приятел, искам да мога да усетя от него, че до себе си имам мъжко същество - по-силно, което ми дава сигурност, спокойствие и закрила.
Ако толкова ме кефи характерът на ниско момче, не виждам какво да ме спре да сме приятели. Много пъти съм казвала, че дори външният вид да не е най-важният, той все пак е много важен за взаимоотношенията между двама души, те все пак трябва да се харесват. Но пък всеки си има различен идеал за красота, затова онова, което не се харесва на едни, не се харесва на други и обратно.
Към автора: точно вчера вечерта, когато излязох, из града видях една двойка, момче и момиче, и двамата по-ниски от мен. Фактът, че бях на 2,5-сантимерово токче нищо не значи. Мисълта ми е, че има сума ти и по-нисички момичета, с които можете да си паснете на ръст. Все пак не върви и момичето да е 155 см, а момчето с половин метър по-голямо, нали?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не че не харесвам ниски момчета,ама аз съм си нормално висока,и като застана до някой нисък,и ще се чуствам като кобила.
А бе доста си е криво момичето да е по високо. И аз съм ходила с по ниско момче ама разликата беше 2-3 см.
Всъщност ако съм лудо влюбена няма да ме бърка ако ще и 1.20 да е...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ниските момчета не вдъхватет респект и сила=> не стават.
Тъпи женски предрасъдъци!Само това мога да кажа по този въпрос.И какво аз като съм на 21 години и съм 172см да не съм за убиване.А може би и мен веднъж ме резнаха заради ръста,колкото и момичето да не поиска да си признае.
общо взето не ме грее. Аз съм си 188
Знае ли човек?Може пък да си паднеш по някоя 190см или някоя 140см пък да те видим тогава зор.Първоначално написано от w0sh
![]()
Ми не бих била с такъв. Все пак аз съм висока и не се виждам с някои дето да е по нисък от мен.Най-малкото ще изглежда смешно отстрани. Ся ако е колкото мен на височина по става, ама да е по нисък нещо не ми допада.
аз пък бих !
к''во значение има ръста,ако харесваш/обичаш въпросното момче ...
имам един приятел,който е нисичък и все ми се жалва,че момичетата не искали да тръгнат с него ''щото бил нисък,а всъщнос като го опознаеш,забравяш за това колко е висок ..![]()
шОkолuзupaнаааа
√