Значи незнам темата дали е за тук, но аз я сложих тук!Та искам да ви попитам за шампоан против пърхот който наистина да ви е помогнал?Аз ся си зех хеденшолдерс от новия-ако на вас той не ви е помогнел кой ви е помогнал?Моля ви помогнете ми-предварително благодаря
![]()
Абсурт.....този Head&Sholders е пълен боклук,аз го полвзвах с надеждата да се изчисти,но не се получи...минах на Пантен и спрях всякакви подхранващи маски и се изчисти!(това преди години да отбележа) Незнам дали от шампоана или от това че смених маската....
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Низорал. Когато бях на около 10 год. имах пърхот, мих се с него около 4 пъти ...или не помня точно колко... то си пише. Не е шампоан за редовна употреба, а трябва да седиш с него около половин час мисля и после да си измиеш косата.
Хед енд шолдърс е голям боклук, пърхота се маха само, докато го използваш, а прекратиш ли и смениш с друг... почвай отначало всичко!
Вземи си Низорал. Само, че май го има само в аптеките, а не в супермаркетите.
П.П. Аман от безполезни и неверни реклами!![]()
Да това е истината само Низорал помага.....Първо се измиваш с обикновен шампоан след това си слагаш Низорал стоиш 2-3 минути и измиваш и се маха пърхота!Първоначално написано от gorska
...
Ами сега съм с Евтерпа против пърхотмисля, че помага
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ами и аз съм използвала Низорал,но при мен ефекта беше плачевен...Аз използвам Head and shoulders - ментовия и ефекта е невероятен...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
А я кажете колко струва тоя низорал и колко милилитра е?![]()
Доколкото си спомнях беше около 10 лв, но ето тук пише, че е 9.![]()
http://neo.bgpharmacy.com/index.php?...7f0c70796e0cb2
НИЗОРАЛ е най-доброто решение!Първоначално написано от gorska
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!