.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нормално ли е ?

Здравейте!Аз съм на 14 години,висок съм 1.63 и тежа 51килограма Според вас това нормално ли е ?

Не не е ходи се хвърли от некъде. Дееба даже не ти прочетох данните АМА ДЕЕБА ХОРА ВСИчКО Е НОРМАЛНО К'вО САМО СЕ СДУХВАТЕ дееба ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА копеле!!!!!!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    Pays de la Loire
    Хмм...
    Ами първо, темата не е за раздел "Училище и приятели", но както и да е. И второ, пооо темата ( ) - как бихме могли да ти кажем нормално ли е, като при всеки човек тези пропорции са различни?! Мисълта ми е, че ти и момче със същите мерки и на същата възраст, един до друг ще изглеждате различно... Тоест това е строго индивидуално, зависи си от гените, пък и не виждам какво толкова те притеснява, при условие, че имаш оооще да растеш...

'Айде, жив и здрав!!

Голям фен
    А какво ще се промени, ако ти кажем че не е нормално?
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    А какво ще се промени, ако ти кажем че не е нормално?
    aHa ?
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Sliven
    sorry пич...жестоката истина...НЕ СИ НОРМАЛЕН!
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Вижте ся казвам ви го в смисал че като глеам в класа май съм от най-ниските,може би и най.Като гледам по ника ти монката и ти си колкото мен.Та твоите пропорции какви са

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Вижте ся казвам ви го в смисал че като глеам в класа май съм от най-ниските,може би и най.Като гледам по ника ти монката и ти си колкото мен.Та твоите пропорции какви са
    pxaxa 163 си си направ0 вис0к

Не, бе... сериозно... съвсем си е нормално, класа ти е ненормален ;}

остааа ся да ми каиш "гаджето ми е от моя клас и е висока 170 - не е ли прекален0 ниска, да я зарежа ли заради товаа"

Град
    in your sweet dreams
    не не е нормално ! някфа аномалия е !!! и сега кфо ше прайш ?!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Sliven
    NICEBOY аз съм висока 1.68 и тежа 50 кг...но просто ми писна от такива теми "нормален ли съм, ако..." ами spox има време да растеж нормално си е.На тази възраст започва да се расте, да се развива тялото...
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Пфф...колкото си висок,толкова.А за момче си си слаб.

ем според мене Е нормално, а твоите приятели може и да са по-високи... да, ама искам да ти кажа:
    1. Има далеч по-ниски от теб
    2. Много момичета си падат по ниски и сладки момчета... аз съм една от тяхх

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Има време да порастнеш спокойно :P

Имаш проблем със самовъзприятието и само-оценката.
    Сигурно си свестен в живота.

пс. Зависи какви са ти интересите.. ако те интересува само външния ти вид... никой не може да ти помогне.

Хах,аз какво да кажа,като съм на 15,1.61 съм и тежа(няма да казвам,щот ще ме помислиш за анорексичка,но нямам 45 кг. )
    Ти си си добре,има време да растеш.

Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    Хах,аз какво да кажа,като съм на 15,1.61 съм и тежа(няма да казвам,щот ще ме помислиш за анорексичка,но нямам 45 кг. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си