- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чесно Немога Вече.....
Първоначално написано от besnicataa
НЕ ГО ПРИЕМАЙ КАТО ФИКС ИДЕЯ!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
И на мен да ми повтарят само МАЙНА и аз няма да ти вържа...
Нали бе... МАЙНА...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Братле недей да гледаш кво става по филмите,там всичко е нагласеноЖивей си живота и бъди себе си и някой ден ще се получи.Успех
![]()
и аз съм от Пловдив, кореняк , но нямам навика да употребявам думата : Ма...а , прави лошо впечатление, ма..а, разбираш ма..а, че не върви някак си май..а , но пък да не ти пука ма..на глей си кефа и си пий бири4ката, бъди с позитивна нагласа и нещата от само себе си ще си дойдат ма..на , така е ма..на!this is a life![]()
oh boje ot kvi ne6ta se vpe4atlqva6! spoko, tezi koito se interesuvat samo ot pari i koli nqma skoro da im se zbudnat me4tite i 6te im spadnat kriteriite! nevski4ki momi4eta sme tekiva, ima i svqstni taka 4e ne gubi nadejda![]()
Ае майна луд ли си майна .. , че как да те зема майна ?! ти само майна знаеш ве майна ..охх прав си майна жените са виновни ! ми майна то жени много и различни .. не всяка ти гледа колата .. е майна само ако не скачаш на некви 22-23 барбита .. дето майна ест. че пари и кола ше искат ! Ае майна знаиш кво .. намали тва Твойто "МАЙНА" .. пиши с В а не с "Ф" .. научи се да говориш т.е и да пишеш .. научи се да общуваш с хората .. и си подбирай зарибявките .. окай майна ???
Дааа и аз на 13 си мислех че няма по залухав от мене ...
Се тая , ако толкова се притесняваш няма да ти говоря за тва да се отпуснеш и етц.
Бъди мъж и поеми нещата в свой ръце
Ако искаш мацки най лесният начин - Фитнес братче , добавки тренировки за 6-7 месеца вадиш страшно тяло , лятото море , зимата солариум , бачкай 2-3 месеца земи пари , купи си я някое ланче я часовник хубав , нещо което ще ти отива на стила ( в зависимост от тва дали искаш да приличаш на дебеловрат чичко или на някой по изтънчен и 2та вида си имат почва )
Купи си хубави дрешки , иди на детска дискотека в плд ( нз как седят нещата , тряя да питам ) или на нощна , земи си кутия хубави цигари ( не е задължително ) поръчай си 1 водка с питбул и чакай
Се пак ходи на места на които знаеш че се навъртата 14ки 15ки за да е по лесно
Ефекта няма да закъснее
Тва е най лесният начин , макарче мене не ме кефи е най масовият и най харченият
ПС и кво кат има кола , някое рено , сутиен ... опс ситроен ...
Най голямата пичеловка според мен сред колите за мене е е39 черна с кожа .и ейджълайс .. лично мнение
ПС2 не виждам смисъл да се опакваш , мацките са ви мн лесни , една мн готина мацка само по скайп я забих ... наистина използвай си главата ма тая от горе
ето 1 човек които ме разбираПървоначално написано от tqnko
Lord Give Me A Sign
кат си говорим на майна и вече края на света...де*ба и тъпите селяни..майна та майна..като се преместите "у граду" да станете хора и да учете в ПУ и като земете да посвикнете с майна и с тва че тъпия акцент не важи в нашия град тогава ще се бъзикате.90 процента не могат да си кажат името правилно обаче майна та майна...еманация на тъпотията..някви от куртово конаре почнали да обясняват на пловдивчани как се говори и как не..аре ходете там до "супера" за хляб и олио и не се занимавайте с неясни за вас неща а .?!
..влюбен..
abe slance ti nared li si???ti si na 16 i ne mislq 4e mackite okolo teb o4akvat da ima6 kola i pari,za da im kupuva6 dre6ki...prosto qvno moi4etata,koito si sre6nal sa bili mn zle.a ti stiga si zatapqval pred komputara a se stqgai i izlizai navan...v kompa nqma da si nameri6 momi4e
Първоначално написано от snoopdogg
Ае дрисльо .. голям гражданин си .. така ли ? Ако беше много навътре .. със всички .. нямаше да се чидиш какво да правиш и защо не можеш да си намериш мацка ? ми засмисли се кое умно момиче ще ти върже, след като се имаш за някакъв какъвто не си .. а именно Голямия гаржданин .. и тва "майна" си го заври някъде .. заедно с лайняното си самочувствие ( където няма и на кво отгоре да е ) ..щото си пишлеме ******.. ! Как ще се завърже нормален разговор с теб, след като тръгваш да се правиш на много отворен ..
Аз лично с такъв като тебе няма да се занимавам ! не защото нямаш пари и кола, ами защото си смотан пикльо ...
П.С търси си пр. под 14 години .. там ти е бъдещетопоне ще ти се кефят, че си печен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майна че майна и аз съм така и напълно го разбирам и само искам да ви кажа последното място от каде ше искам да си търся приятелка това е диско !Първоначално написано от tqnko
Първоначално написано от Drogiranata_
я стига отчайл се бил.. момче за всеки влак си има пътници недей се притеснява и твоя ред ще дойде![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аз поне си имам причина порaди която в момента немога да си намеря приятелка (е ше я опраим причината в най скоро време {1god сиг.} ) ама ти като си майна и немаш проблеми ко се отчайваш беги зарибявай ше се намери се нещо
и недей ползва думата "майна" идиотско е..
Първоначално написано от Drogiranata_
abe kude gi namirate tez jeni beotkakto sums priqtelq mi-9/10 meseca,sig toi e platil smetkata 1-2 puti maximum! kola,li?
ta az iam pove4e pari ot nego i po skoro az da platq,ne toi. e ponqkoga mi se sika i toi da pla6ta,ne za drugo,a da se po4uvstvam dobre,no taka si go nau4ix,sq 6a surbam! taka 4e ne se pritesnqvai,ima gi i takiva kato mene!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
абе майна, много си задръстен!!! и не щото не можеш да си хванеш гадже, а щото според тебе ''без кола не ставало'' . омги то4но заради това ти мислене, не успяваш. толкова ли е трудно? харесваш си някоя нормална, запознаваш се , заприказвате се и така. гледай да си забавен, тва няма да спра да го казвам на вси4ки с теми като твоята, защото моми4етата оби4ат забавни ,весели мом4ета.просто се отпускаш и по4ваш, егатии ...кола му трябвала...
и не мисли постоянно, 4е няма да успееш, вси4ко е в главата ти! мисли положително, тва е.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ami spored men , ne momietata te otbluskvat , a ti otbluskva6 tqh1
Q se zmisli: za6to momi4etata ne te zaglejdat? Ami , MAINA, opravisi re4ta, povedenieto i moje bi pesimizma! Posle se vuvedi v 4ist i dobre oble4en tip ss leko oformeni muskuli... Otidi primerno subota sutrin na kafe i tam 6tese sre6ne6 s mn qki macki. Izmisli si nqkuv nomer , za da zaformi6 razgovor s edno ot momi4etata i tova e ! ne e trudno nali?
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
Абе, майна, тема от 6 месеца ли изкопахте бе, майна? Ей значи да му майнем майната...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ooo nemoje ei tka da nemoje6 da si nameri6 gadje..tfa ne e realno prosto..moje bi ne e do6ul to4niq moment..po dobre iz4akai malko de..to ne stava ei tka op i gotovo![]()
Ако седиш постоянно пред компютъра едва ли ще си намериш гадже!Стегни се![]()
Нямам какво друго да добавяПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Аз пък намерих приятеля си в интернет....и мога да кажа, че си е сериозна връзка.Първоначално написано от v3nDe77a
И с това съм съгласна.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
A.D.I.D.A.S.
Научи се да пишеш като за начало. МаИна... уж в Пловдив сте на "МАЙНА", а не знаеш как се пише!![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Дам и май не е чувал за буквата Щ...Първоначално написано от _CuCuTy_
Първоначално написано от Maja
A.D.I.D.A.S.