Цитирай Първоначално написано от Maja
Добър Вечер. Пиша тази тема със надеждата някои да ме утреши. От Пловдив Съм на 16 и половина години момче нормален ръст аколо 1.7/5.Просто в момента нз какво да напиша и напрао полудявам у нас на този шибан компютар,само някви шинаби филми гледам напрао съм се отчаял от живота, мъча се да си нямеря гадже но както знаете те само гледат да те измъчат да ти земат паричикитеи тва после те зарязват,а и без Кола нестава.Ето 1 Пример: 1 Мои приятел със оште 1 негов отишли на бар този мои приятел е на моита възраст, и както да е седнали на бара но до него имало 1 момиче и се заговорили и станало въпрос за пари а/у и тя го питала имашли Кола и тои естествено казал не и тои ми вика гледаш я как лека полекак започва да се отдалечава от. Е кажете ми това не е ли типичен пример за жената МАИНАААА мн съ ядосан мъча се тука от 1-2 месеца "Зарибявам" момиче маина ама аз като нямам опит и съм напълно отвеян нз кво да кажа притеснявам се номога маина някакси се стеснвам мълча като някъФ малумник, Другите ми приятели излизат на кафета,"мафета" и приятелки си имат маина аз сък като този филм "Животат на Браян" просто нз как ште си намеря приятелка просто напълно съм се отчаял нззз
Аве пич я се стегни и аз съм от Пловдив недей се излагай така.Тва е щото си на 16 г. и аз бях така като теб сега съм на 21 и мога да ти кажа ,че за 5 години съм видял толкова ,колкото за 100 някой няма да видят.. така ,че всичко с времето и не се измачвай толкова .. скии кво е яко времето излизай насам натам дори и да не си с приятели просто сам се разкарвай виж главната е пълна с пичоци .. ти 18 нямаш и ся по баровете може да ти праат проблеми ама надвечер си намери приятели и излизайте , и недей много да си го слагаш на сърцето ... зарибявай яко която ти хареса ,покажи и че си пич и че имаш нещо различно от пари ... има много красиви и яко момичета ,които са и по характер такива и не тарсят парите няма кво да те е срам 1/2/3 аре да те отрежат или дати се направят ... ама на 4-тата ще ти излезне късмета - и естествено - НЕ СЕ ПРАВИ НА ШУТ ,а бъди себе си ,гледай да изслушваш момичето и да го разбираш ...доколкото е възможно и да не си с нея за едното ебане щото така си вкарваш автогол сам

айде успех майна