- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко от вас ходят да тичат ?
аз тичам сега като е хубаво времето около старото даскало защото ми е близо до нас,излизам сутринта към 8 и правя обиколки,събират ми се около 2 км
Не тичам и не бих тичал скоро време вече се чудя какви добавки да взимам за килограми![]()
![]()
и аз не тичам,но доста ми се омазни коремът и мисля да почвам.Както нямам релеф сега се изду като на бременна![]()
az bqh po4nala proletta da bqgam. purviq put kato otidoh na stadiona napravih 2 obikolko i izduhnah ama do sedmica ve4e si bqgah 3km (10 obikolki))))) oba4eeee si izkul4ih kraka i okolo 1-2 meseca ne mojeh da bqgam. daje o6te imam bolki ponqkoga (to mai taka te si ostane). sega nqmam vreme da hodq 6toto po4nah rabota i sum mn izmorena ve4er. puk sutrin da stavam rano da bqgam mn trudna rabota. esenta pak 6te po4na kato po4nem daskalo
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
dimanushka i az kato tebe burzo izduhvam.. ot 2 dena ti4am i edvam pravq 400m pochvam da se otchaivam chesno.. :[ spored vas kak shte e po dobre vseki den da bqgam do izduhvane 1 put ili izduhvam sqdam na nqkoi peika i sled 10 min pak.. ? abe kajete mi kak da navlqza nai burzo v forma pone 5km da gi ziam kato zakuska do kraq na avgust 4e sq smqtam da se zapisvam na trenirovki puk kato si gledam formata.. nadali shte uspeq da navlqza :[
Еми не е казано да тичаш бързо за да издъхнеш по важно е да тичаш повечко време 30-40 минути с почивки разбирасе.Не се стари да избягаш много правиш си леко кросче бес да бързаш умаряш се почиваш и така то неможеш да тичаш постоянно бес да се омаряш и бес да спираш
Както казах и в други теми тичането помага много и ефекта не е само докато тичаш ами ти забързва метаболизма и естествено ти обработва храната по бързо и сещате се
СПОРТУВАЙТЕ СПОРТА Е ЗДРАВЕ
Аз много рядко и то на патека, и при дадени обстоятелства с момичета
![]()
И аз тичам но рядко около веднъж годишно
защото ми е трудно качването на маса![]()
в южния (София) всеки ден по 1 време..от 10 дена не съм обаче..сега пак почвамда бягам
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
В колко часа ходите да тичате?..
от скоро тичам ама най-обичам рано сутринта към 6-7 много свежарско ,а и е некво спокойно![]()
ot utre sutrin zapochvam i az..kato za nachalo shte e leko ..no ne mislq da spiram.usporedno na tova hodq i na handbal![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Всеки ден по 10 обиколки на стадиона до нас![]()
хм да тичаш е яко.аз тичам горе долу често.принципно тренирам гребане и там ни карат да ти4аме между 2- 8 км ,а през ваканциите ходя с фр и така.Тъпо е да тичаш сам!Най-якото чувство при ти4ането, е 4е колкто пове4е се натоварваш системно ти е по-лесно да тичаш пове4е и пове4е...и постепенно се стягаш ,тренираш си сърцето,дишането ,и като цяло е полезно.и се чувстваш яко след по4ивката
![]()
![]()
![]()
1 път в седмицата, сутрин, на гребната, 2км
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ходя да бягам на стадиона.. по 2 3 км. всяка сутрин..и също карам колело![]()
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
аз хоа да тичам ама няа ефект даеба бягам сяка събота даеба и нищо 1 път даже ма обраха докат бягах в парка ма тва е др история ае карай важното е че няа ефект да еба
![]()
![]()
2-3 пъти в седмицата по 20 обиколки=10 км.
Всеки ден бягам(не правя обиколки,играя футбол за кеф).Поддържа ме в добра форма.![]()
Да... Почтии всяка сутрин или вечер.. зависи от плановете ми.. А колко.. зависи колко не съм уморена...
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
абе и те така... :S до преди 2 месеца вс вечер тичах по мин 3 км, а и до 6км съм стигала на един нов път до насПървоначално написано от m0rb1d
обикновенно тичах вечер по тъмно, НО сега пак започвам да тичам, че килцата...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Е хора как не ви мързи![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
попринцип тичам по време на училище,защото тогава ходя и с още една приятелка, сама ми е тъпо и през лятото по рядко.през лятото повече карам колело в зап.парк.![]()