- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко от вас ходят да тичат ?
Всяка сутрин 45 мин на гладно,и после 2 часа фитнес![]()
vsqka sutrin kam 8:00 po 10 obikolki na stadiona
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
5 Години съм изкарал на ТИЧАФутболист бях преди да са трансферна в Спартак ВН изкарах там 1 год .... и пропаднах отказаха ма тотално от ФУТБОЛА ТЕЗ ЖАЛКИТЕ ТИПОВЕ !!! ИНАЧЕ ИМА ЛИ МАЧ НЕ ПРОПУСКАМ !!!
!! За бягане не ходя за момента съм МАШИНА мусколи не трябва да отслабвам
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Ми аз бягам вечерта кам 6 километра секи ден и бягам на плажа
аз не тичам, нито съм мазохист, нито имам нужда от тичане![]()
![]()
Тичам 4-5 пъти седмично по 12-13 километра
И отделно играем мач по час и половина пак 2 пъти седмично..
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
Тичам от време на време. Това лято почти не съм спортувала, а имах други планове... Обикновено тичам, ако нещо ме измъчва, имам някакви проблеми.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
то тичането не е само за отслабване беПървоначално написано от nasko_kaulitz
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Ахъм, на е лошо да се научиш да тичаш че като те гледам къв си емав ще ти се наложи някой пътПървоначално написано от baby_v_
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ако на аватара ти тези плочки са твои...даваш добър стимулПървоначално написано от fenc0re
![]()
♠ The Nuts! ♥
Не тичам,но правя упражнения всеки ден![]()
![]()
Ами аз когато съм в период за качване на мускулна маса не ходя естествено, когато чистя имам си кростренажор а когато съм преди състезание ходя няколко пъти на седмица да бягам 10 км на стадиона!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
На стадион. Вечер ако имам време след 9 часа през седмицата и в неделя. Правя 10 обиколки, като 4 в нормално бягане, другите 6 в бърз ход и приключвамСлед това 10-на лицеви на тревичката и на бегом в къщи
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”