- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?
По-голямата част от момчетата гледат външния вид и по-точно колко си слаба , и колко си надарена ! Това ме учудва ! Някой може ли да ми даде обяснение защо повечето момчета гледат външния вид , а не характера.
Епа за да те заговорят трябва да се впечетлят от нещо, а от характера не може, за тва гледаме красотата(поне аз)![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз например гледам външния вид да ми харесва и характера да ми допада да не е някоя лигла да немога да я търпя
Защото сме във възраст,в която хормоните си бушуват и ние не можем да ги контролираме (не съм момче,ама така си мисля)...съответно вмомента никой не се интересува от други качества,по-важен е външния вид...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
А , да верно ! Ама кой да се сети ?Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от st1ka
Хаха секи е различен не сам съгласен с твойто мнение
най - важна е вътрешната красота, а НЯКОИ момчета като не могат да измислят друг начин за заговаряне...
Защото преди да се запознаеш с някой ти можеш да го прецениш само визуално, и просто като видят някоя по-засукана и някоя по-невзрачна много ясно коя ще предпочетат да заговорят... В повечето случаи и при нас момичетата е така-първо си харесваме някой по външния вид,а след привличането вече идват по-задълбочените чувства
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
не ми пука особено.
смао не си падам по тип , хаус, парис хилтам и подобни лигли.
нека обясня за всички с изключени мозъци.
ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО ИЗБИРА ПАРТНЬОР С ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИ ГЕНИ!!!!
Боже гостподи образовайте се малко. Всеедно да си избереш майка на детето която има генетчен дефект.
"гостподи", а?![]()
Иначе си прав, но т'ва ста'а в подсъзнанието, вече съзнателната селекция си зависи от същността на човека.![]()
Нарича се техническа грешка. много добре съм си с правописа даже.Първоначално написано от be_true
Защото мислят сао за секс. Погледнете от хубавата страна има и свестни момчета
1/100000 но все пак има
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Защото първият поглед е винаги сексуален, а след това си преценяват дали момичето е свестно или просто млекодайна краваа.![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
еми повечето гледат жъншния вид защото пвечето мислят с главите си (долните) това е ...на наща жъзраст трудно се амира момче което да харесва характера ти а не жъншния вид ..жъпреки че наистина има и такива момчета..![]()
![]()
Първоначално написано от Screen
НЕ съществуват такива момчета.... пффф
Естествено,че само грозноватите пичове си фащат грозновати мацки. те много добре знаят,че нямат шанс по на високо. не си мислете,че има нещо общо с характер. Всичките жени имате гаден характер.
Момчетата, които искат забавление гледат външния вид;
Момчетата, които искат сериозна връзка гледат характер+външен вид
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
ето е моята теория аз съм едно гадно извратено но секси копеле което му е по приятно да ходи с яки мацки а не с момичета с вътрешна красота и всеки път се примирявам със собствената си пр(у)ст(у)тия
Абе де да знам по-хубаво е когато при предстоящ секс не ти се иска да си завържеш очите нали?Първоначално написано от 50cent
не ако тълкуваш по думата извратен имах го в друго предвидПървоначално написано от w0sh
Защото не случайно нещата в хубава опаковка,са винаги по-привлекателни,независимо съдържанието.Хайде не набеждавайте момчетата само,да не би момичетата да не сме така.На мен първо трябва да ми хареса на външен вид някой,за да искам нещо повече.Той може да не е красив,но нещо в него трябва да ме грабне,чар,усмивка,очи.....не ми казвайте,че като си харесвате някой,по 6ците в бележника му или,че е дал 1 лв на някой просещ на улицата...
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Например,аз като отида в магазина,и съм решила,че искам да си купя някви сладки,и гледам и виждам,че не съм ги опитвала до сега,избирам си най-лъскавата опаковка,тва си става автоматично,и то не само при сладките,а и при момчетата.Първоначално написано от snow__queen
Не че гледам само външният вид,ама той е първото,трябва да те грабне с визия,и после почва опознаването,и така на татака...