.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Защо ?

Защо ?

По-голямата част от момчетата гледат външния вид и по-точно колко си слаба , и колко си надарена ! Това ме учудва ! Някой може ли да ми даде обяснение защо повечето момчета гледат външния вид , а не характера.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа за да те заговорят трябва да се впечетлят от нещо, а от характера не може, за тва гледаме красотата(поне аз)
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    аз например гледам външния вид да ми харесва и характера да ми допада да не е някоя лигла да немога да я търпя

Супер фен
    Град
    Варна
    Защото сме във възраст,в която хормоните си бушуват и ние не можем да ги контролираме (не съм момче,ама така си мисля)...съответно вмомента никой не се интересува от други качества,по-важен е външния вид...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Епа за да те заговорят трябва да се впечетлят от нещо, а от характера не може, за тва гледаме красотата(поне аз)
    А , да верно ! Ама кой да се сети ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Защото сме във възраст,в която хормоните си бушуват и ние не можем да ги контролираме (не съм момче,ама така си мисля)...съответно вмомента никой не се интересува от други качества,по-важен е външния вид...

Хаха секи е различен не сам съгласен с твойто мнение

най - важна е вътрешната красота, а НЯКОИ момчета като не могат да измислят друг начин за заговаряне...

Град
    Там, където е сърцето...
    Защото преди да се запознаеш с някой ти можеш да го прецениш само визуално, и просто като видят някоя по-засукана и някоя по-невзрачна много ясно коя ще предпочетат да заговорят... В повечето случаи и при нас момичетата е така-първо си харесваме някой по външния вид,а след привличането вече идват по-задълбочените чувства
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Защото на тези години е нормално...

Град
    Dark Forest
    не ми пука особено.
    смао не си падам по тип , хаус, парис хилтам и подобни лигли.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    нека обясня за всички с изключени мозъци.

ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО ИЗБИРА ПАРТНЬОР С ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИ ГЕНИ!!!!
    Боже гостподи образовайте се малко. Всеедно да си избереш майка на детето която има генетчен дефект.

Мега фен Аватара на Blab
    "гостподи", а?

Иначе си прав, но т'ва ста'а в подсъзнанието, вече съзнателната селекция си зависи от същността на човека.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    "гостподи", а?
    Нарича се техническа грешка. много добре съм си с правописа даже.

Град
    Dark Forest
    господ нема.

Защото мислят сао за секс . Погледнете от хубавата страна има и свестни момчета 1/100000 но все пак има
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Защото първият поглед е винаги сексуален, а след това си преценяват дали момичето е свестно или просто млекодайна краваа.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    BaPHa
    еми повечето гледат жъншния вид защото пвечето мислят с главите си (долните) това е ...на наща жъзраст трудно се амира момче което да харесва характера ти а не жъншния вид ..жъпреки че наистина има и такива момчета..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Screen
    еми повечето гледат жъншния вид защото пвечето мислят с главите си (долните) това е ...на наща жъзраст трудно се амира момче което да харесва характера ти а не жъншния вид ..жъпреки че наистина има и такива момчета..

НЕ съществуват такива момчета.... пффф

Естествено,че само грозноватите пичове си фащат грозновати мацки. те много добре знаят,че нямат шанс по на високо. не си мислете,че има нещо общо с характер. Всичките жени имате гаден характер.

Момчетата, които искат забавление гледат външния вид;
    Момчетата, които искат сериозна връзка гледат характер+външен вид
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на 50cent
    ето е моята теория аз съм едно гадно извратено но секси копеле което му е по приятно да ходи с яки мацки а не с момичета с вътрешна красота и всеки път се примирявам със собствената си пр(у)ст(у)тия

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    ето е моята теория аз съм едно гадно извратено но секси копеле което му е по приятно да ходи с яки мацки а не с момичета с вътрешна красота и всеки път се примирявам със собствената си пр(у)ст(у)тия
    Абе де да знам по-хубаво е когато при предстоящ секс не ти се иска да си завържеш очите нали?

Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Абе де да знам по-хубаво е когато при предстоящ секс не ти се иска да си завържеш очите нали?
    не ако тълкуваш по думата извратен имах го в друго предвид

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Защото не случайно нещата в хубава опаковка,са винаги по-привлекателни,независимо съдържанието.Хайде не набеждавайте момчетата само,да не би момичетата да не сме така.На мен първо трябва да ми хареса на външен вид някой,за да искам нещо повече.Той може да не е красив,но нещо в него трябва да ме грабне,чар,усмивка,очи.....не ми казвайте,че като си харесвате някой,по 6ците в бележника му или,че е дал 1 лв на някой просещ на улицата...
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Защото не случайно нещата в хубава опаковка,са винаги по-привлекателни,независимо съдържанието.Хайде не набеждавайте момчетата само,да не би момичетата да не сме така.На мен първо трябва да ми хареса на външен вид някой,за да искам нещо повече.Той може да не е красив,но нещо в него трябва да ме грабне,чар,усмивка,очи.....не ми казвайте,че като си харесвате някой,по 6ците в бележника му или,че е дал 1 лв на някой просещ на улицата...
    Например,аз като отида в магазина,и съм решила,че искам да си купя някви сладки,и гледам и виждам,че не съм ги опитвала до сега,избирам си най-лъскавата опаковка,тва си става автоматично,и то не само при сладките,а и при момчетата.

Не че гледам само външният вид,ама той е първото,трябва да те грабне с визия,и после почва опознаването,и така на татака...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си