- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да отида ли?
Една моя приятелка има рд и на него 6те кани гаджето си,една на6а об6та фр, нейното гадже и мен.Проблема е,че аз на скоро се разделих с моя фр след 2 годи6на връзка и ми е кофти и не ме са гледа как се натискат+това и да не бях в такова състояние пак би ми било неудобно....Казаха ми да взема някой и единствения някой който може да се навие да дойде е една фр която те не харесват много много,а и да дойде на нас 6е ни е скучно.Ако не ида 6е ми са расърди.Нз какво да правя...кажете плс![]()
Можеш да отидеш за малко колкото да не обидиш приятелката ти.
♠ The Nuts! ♥
Ем че намери си някое момче и отивай![]()
Хммм намери някое момиче/момче с което да контактуваш и отиди.Докато те се "мляскат" , Вие с момчето/момичето , ще си контактувате(говорите) , но преди това я попитай дали може , да доиде(обесни и защо)
.Ако те са малко по-големи няма да се мляскат през 5мин. и да не си остават въздух , ще ви обръщат внимание , ще си лафите/веселите/забавлявате
.Айде успех !
![]()
ТочноПървоначално написано от Lub4o**
![]()
можеш да кажеш че си болна ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако ти е добра приятелка иди. Възможно е да обръщат и на теб внимание... ама не взимай някого, когото те не харесват. Все пак нейн рожден ден, нейни приятели.
Вярвам, че ще си направите купона!Но винаги щом поискаш, можеш да си тръгнеш, така че...
Ако ти е добра приятелка, трябва да отидеш, най-малкото от уважение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Отиди за малко,за да я уважиш.После се извини и си отиди.Не е лесно да гледаш как всички са с половинката,а ти не.Просто неминуемо предизвиква появата на стари спомени.А ако ти е много близка,можеш направо да и кажеш защо си отиваш.Ще те разбере.![]()