- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ooooo Несподелена
i as sam imah nespodelena lubov.Trydno prosto ei taka da ti mine nemoje bas da popla4e6 malko no vse pak sled vreme se zabravq
Чакаш да ти мине, какво да правиш...
Точно там е проблема при несподелената любов, че нищо не можеш да направиш.
Несподелена?!? Заеби... намери си друг, живей си живота... това направих аз и повярвай ми чувстам се много добреХоди по дискотеки , на кафенца с приятелки не се затваряй в себе си, и не си блъскай главата! НИКОЕ МОМЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА СЪЛЗИТЕ ТИ !!!
i az sam taka,no spoko 6te zabravi6 s vremeto,6te haresa6 dryg i taka![]()
и аз съм така и наистина е повече от неприятно.ама няма каквода направим,освен да караме напред![]()
someone else...
Споко бе момиче и трите пъти в които съм била влюбена е било несподелено даже единия който най-много обичах дойде и ме разплака пред целия клас а после ме бутна в чина и ме ударитъйче споко има и по зле от теб
Спокойно....Знам,че ти е гадно,но преживей го!Все пак животът продължава,ще срещнеш и някой друг,който ще ти обърне внимание..и така!Айде,недей да тъжиш!Всичко ще се оправи
![]()
Обичам Ви!
Споко we, ще минат месец-два най-много и няма да ти пука. Даже на мен сега ми е смешно заради една такава, несподелена любов отпреди 2 години. xDDD
ОоОо а стига беПървоначално написано от tqnko
![]()
.!.
Първоначално написано от woshia_style
![]()
не може да бъде
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Nespodelena lubov,momi4e same i az kfo da naprava?Idi pak govori s nego
are... phahahahahahahah! ... stiga s taq ironiq 6te me ...apfffhahaha! umorite ot smqh!Първоначално написано от So unbelievable love..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Да, каква убийствена ирония. А досега не подозирах, че във форума има толкова духовити и забавни хора.Първоначално написано от soulja_girl4e
То дори не е ирония.
Ирония е като казваш нещо и то значи точно обратното от рода на:
Този форум е пълен с интелигентни хора
Ако сложа емотикони по-забавно ли ще изглежда... момент.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()