.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли Ви е от игли ?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 50,00%
  • Не

27 50,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Страхувате ли се от игли?

Страхувате ли се от игли ?

Мм..Аз нямам страх.Може би твърде много са ме боцкали (по болници) и нямам такъв страх

Мега фен
    Град
    SF

Хах.. 4естно - не. Но доста се лигавя и опищявам света, ако тръгнат да ме бодат.

Робинята на Quench

Имам панически страх от игли за ваксинации. Всеки път като ще ме ваксинират стискам зъби и съм със затворени очи. И треперя цялата. Последния път мислех да си дръпна ръката от сестрата, която ми биеше ваксината. Ужасно е. Цялата започвам да треперя, когато видя иглата със спринцовката готова. Иначе от обикновенни игли (за шиене) не ме е страх. Даже обожавам да си шия нещо.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Аз се страхувам от игли,каквито и да били.Ако се наложи да ме бодът почвам да треперя и направо полудявам!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не, гордо мога да заява, че не се страхувам от игли.При по-голяма част от хората, страха е изцяло на психическа основа, при други-прекалено обострена нервна система( и най-малкото нещо им причинява болка).
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Имам панически страх от игли за ваксинации. Всеки път като ще ме ваксинират стискам зъби и съм със затворени очи. И треперя цялата. Последния път мислех да си дръпна ръката от сестрата, която ми биеше ваксината. Ужасно е. Цялата започвам да треперя, когато видя иглата със спринцовката готова. Иначе от обикновенни игли (за шиене) не ме е страх. Даже обожавам да си шия нещо.
    +1

Мега фен
    Град
    София
    Не!
    Дори ми е яко ,като ме боцкат.
    [size=7][b][u]fosse cos

миии не изпадам в паника,обаче не ми е хич приятно...понякога мъъничко ме е страх

Град
    Враца
    Мразяяяя иглииииииии Просто ми става зле като ги видяяя Имам си страх от бебе от игличкитееее

Не. Е, разбира се не е приятно, но чак да ме е страх.

Мне хич. Болката е съвсем лека и нищо не се усеща. Една тънка игличка не може да ме изплаши

Не...

много.

Не съм на 5

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може би малко Като се наложи да ми бият инжекция никога не гледам спринцовката...Търпи се болката
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Да, умирам от страх щом видя игла.

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Otkakto prekarah edna sedmica v bolnica i mi izbodoha krakata nikakav strah nqmam, ama to kato te boli po-dobre da te bocnat malko i da mine, vmesto da opishtish sveta.Az i predi ne sum imala mn strah ama se pak nqkakvo gadno kato vidish iglata...

Град
    Враца
    после остават скапани белези писна ми

Като малък имах, сега не... Дори се сдобих наскоро след операция и със скалпелчето с което съм опериран (те се изхвърлят по принцип след това).

Мега фен Аватара на EarthShaker
    определено е на психическа основа при мен... като малък ме бодаха много... а сега не и това ми докарва паника

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не!
    Дори ми е яко ,като ме боцкат.
    дай да те бодна тогава

v zavisimost kakwo shte mi pravqt teq igli ) ako e nqkoq vaksina me e strah malko.... ama az imam 2 tattoo-ta ot tezi igli deto gi pravqt ne me e strah
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Няма какво да се лъжим, да горе-долу се страхувам.

Нем..Нямам страх,от малка ме бодът без проблем...Само като са биели инжекции на сестра ми,тогава съм ревала.Иначе гадното е,че инжекции понасям,амаа сиропи..

Страх ме е само от хероинови наркомани с игла в ръка
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си