- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Страхувате ли се от игли?
Страхувате ли се от игли ?
Мм..Аз нямам страх.Може би твърде много са ме боцкали (по болници) и нямам такъв страх![]()
![]()
![]()
![]()
Хах.. 4естно - не. Но доста се лигавя и опищявам света, ако тръгнат да ме бодат.
![]()
Робинята на Quench
Имам панически страх от игли за ваксинации. Всеки път като ще ме ваксинират стискам зъби и съм със затворени очи. И треперя цялата. Последния път мислех да си дръпна ръката от сестрата, която ми биеше ваксината. Ужасно е. Цялата започвам да треперя, когато видя иглата със спринцовката готова. Иначе от обикновенни игли (за шиене) не ме е страх. Даже обожавам да си шия нещо.![]()
Аз се страхувам от игли,каквито и да били.Ако се наложи да ме бодът почвам да треперя и направо полудявам!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Не, гордо мога да заява, че не се страхувам от игли.При по-голяма част от хората, страха е изцяло на психическа основа, при други-прекалено обострена нервна система( и най-малкото нещо им причинява болка).![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от dan4ety
Не!
Дори ми е яко ,като ме боцкат.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
миии не изпадам в паника,обаче не ми е хич приятно...понякога мъъничко ме е страх![]()
Мразяяяя иглииииииииПросто ми става зле като ги видяяя
Имам си страх от бебе от игличкитееее
![]()
Мне хич. Болката е съвсем лека и нищо не се усеща. Една тънка игличка не може да ме изплаши![]()
Не...
много.![]()
Може би малкоКато се наложи да ми бият инжекция никога не гледам спринцовката...Търпи се болката
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да, умирам от страх щом видя игла.
Otkakto prekarah edna sedmica v bolnica i mi izbodoha krakata nikakav strah nqmam, ama to kato te boli po-dobre da te bocnat malko i da mine, vmesto da opishtish sveta.Az i predi ne sum imala mn strah ama se pak nqkakvo gadno kato vidish iglata...
после остават скапани белезиписна ми
Като малък имах, сега не... Дори се сдобих наскоро след операция и със скалпелчето с което съм опериран (те се изхвърлят по принцип след това).
определено е на психическа основа при мен... като малък ме бодаха много... а сега не и това ми докарва паника
дай да те бодна тогаваПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
v zavisimost kakwo shte mi pravqt teq igli) ako e nqkoq vaksina me e strah malko.... ama az imam 2 tattoo-ta ot tezi igli deto gi pravqt ne me e strah
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Няма какво да се лъжим, да горе-долу се страхувам.
Страх ме е само от хероинови наркомани с игла в ръка![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд