.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Как да се снимаме за да сме по-ефектни !

Хмм питам това , защото когато момичето ме е видяло примерно в сайт за запознанства , не ми пише ! Когато вече ме видяла някъде из града на живо тогава ми пише... И аз не се харесвам на снимките. Дайте някои съвет да се снимам по-ефектно. За съжаление нямам инфра,блуутууд , нито хубав телефон ,за да се снимам у нас. Затова от приятели и ще трябва да се снимам на вън или в даскало или в кафене ?

Дайте някой съвет или някоя ваша снимка в която сте направили нещо ефектно

OH boje mili gospodi boje .... razo4erovam sam ot razuma i misleneto na horata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Ахаххаха луд си ей

Таа по темата..........снимай се като "емо"
    В днешни дни е много "фйешън"

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    OH boje mili gospodi boje .... razo4erovam sam ot razuma i misleneto na horata
    Аз пък съм разочарована от правописа ти...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ti kat si grozen ili tam kaf si i hilqda pozi da naprish se sashtiq shte si xaxaxa pak i ne si 4uval photoshop i razni ei takia?!?!?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Пич, нали осъзна, че малко се изложи? Като те видят в сайта не ти пишат, като те видят навън, пишат ти...
    Малко странно, а? Явно разликата трябва да се доста голяма и се питам: Как разбират, че си точно ти и как те намират в сайта за запознанства?
    И кое му е странното? Има фотогенични хора, има и нефотогенични... това не означава задължително, че си грозен.
    Имам една позната, която излиза суууупер яко на снимки, без да позира, без нищо..., но иначе е едно такова малко невзрачно момиче, което с нищо не би могло да те плени, ако се разминете по улицата... както и обратното. Примерно сесиите 'фолк-дивите'... На снимки как са, и в действителност... Разлика от тук до небето и обратно.

Така че много е възможно авторът просто да не е фотогеничен.
    За тая цел трябва да знае как да застане и какво да му се снима... 3/4 от лицето...профил... с очила, без... да види к'ъв му е 'дефекта' и да го прикрива. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    няма нефотогенични хора просто има хора, които като видят апарат и се вцепеняват... правят 1 изцъклени очи... 1 искрена слънчева усмивка винаги става фотогенична поне при мен е така... полвината ми снимки са такива, в които не знам че ще ме снимат и съм фотогеничен.. другата просто съм се усмихнал и мн се нервя когато 'фотографът' полвин час ти се пули отпред преди да щракне... то ти се разваля физиономията.. да замръзнеш... айде пускам и 1 пример :

photoshop + прическа + цаки .. и гледай кво става ..

Град
    unknown
    snaimai se kato swastica
    vij prilicha na pendel
    i kvo si mi pokazal toq chesovnik bate v taq pedalska poza

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    snaimai se kato swastica
    vij prilicha na pendel
    Това е една от вариациите на "Quest Poter Sil", по - скоро варианта "честър - бриджаун", а теб явно не ти достига сиво в - во, нищо понякога се случва на бавноразвиващите се хора Ходи си виж чЕсовника, че май е време за обяд
    abe bate vij se kva utrepka si be
    vleznal si v toq forum kachil si si geiskite snimki
    i daje i SKYPE
    OOO DJIZAS
    gospodi priberi si tova momche pls

Град
    unknown
    snaimai se kato swastica
    vij prilicha na pendel
    Това е една от вариациите на "Quest Poter Sil", по - скоро варианта "честър - бриджаун", а теб явно не ти достига сиво в - во, нищо понякога се случва на бавноразвиващите се хора Ходи си виж чЕсовника, че май е време за обяд
    abe bate vij se kva utrepka si be
    vleznal si v toq forum kachil si si geiskite snimki
    i daje i SKYPE
    OOO DJIZAS
    gospodi priberi si tova momche pls
    Израза "бате" използвай някъде другаде, предпочитам ник
    Май конфабулациите ти идват в повече, при това доста "ограничени" ги съчиняваш... незнам дали знаеш, но отрепка се пише с "о", но както и да е. Единствената Утрепка в момента си ти, знаейки, че го наливат доста разностранно и знаейки, че става за смях пред хората, продължава... Това се нарича психически мазохист.
    Гейски или не, снимките са в няколко класации Това не е истинския ми скайп, това е скайп за въпроси и отговори, мисля, че трябва да си слагаш очилата, май недовиждаш нещо
    az predlagam da mlykvash i da ne mi chatish
    kloun skapan
    takiva kato teb sa mi qsni
    poziorcheta umreli
    neshto 'FESHYN' go davash ?
    ela malko da mi napraish edna-dve trabi
    she povtorim, she potretim
    she si trygnesh dovolen
    nekoi lev zel
    ela bate nema losho

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Гейски или не, снимките са в няколко класации
    гей класации?

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    По темата-И аз понякога не излизам добре на снимки,не се харесвам и ги трия,но понякога излизам токова добре,че се чудя на как така...
    Та снимай се по-често.

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Гейски или не, снимките са в няколко класации
    гей класации?
    По-скоро са в класаций с Photoshop съм много як

ае кефи се - http://fuckthenorm.blogspot.com/2007...g-post_25.html
    така трябва да изглеждаш...
    we give it all.

снимай се отзад

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Много думи,малко смисъл..

Хубав ъгъл + добра светлина + усмивка и това е най-лесният начин,но за мен най-хубавите снимки НЕ са нагласените,а непринудените-тези от купони,партита и тн,където даже не знаеш че те снимат.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Все повече се учудвам от "компетентността" на модераторите.
    Аз пък все повече се учудвам на твоята.
    Няма да обяснявам за хиляден път, че може да съм какво ли не, но съм И потребител и си изразявам мнението като такъв.
    За "модератор" не е задължително да имаш 7 висши и да си 'вся и всьо', така че спри да правиш хапливи необосновани забележки.

Както съм казал и пак ще кажа: Колкото повече мълчите, толкова по интелигентни изглеждате!
    Хубаво, че го знаеш, но защо не го спазваш поне и ти и не ни покажеш как трябва да 'изглеждаме' в действителност.

Искам да е попитам... Знаеш ли какво е снимката всъщност? Задай си въпроса: Какво е снимката?
    Фотогеничен и нефотогеничен човек НЯМА, нямало е и няма да има! Ако на снимката си грозен, значи и в действително си грозен, ако си красив в действителност ще си красив и на снимката, ЗАЩОТО снимката представлява запаметяване на даден момент/гледка в дадено време, запечатвайки го завинаги. Ако един човек стои с/у теб без да мърда, самата гледка може да се представи като снимка. Сега интересното е, че ти си мислиш, че като го гледаш на живо ще ти хареса, а като го гледаш на снимката, няма да ти хареса и обратното, нали? Направи си опит: Снимай някой без да мърда, запамети как изглежда без снимка, снимай го БЕЗ ДА ЗНАЕ и погледни пак, разлика няма да намериш! При снимането, няма нарушение на картината (изкривяване, обезцветяване, лошо качество и тн), няма и нарушения на вида на човека. Ти ми казваш, че ако снимаш котка на снимката ще излезне тигърче? СНИМКАТА НЕ ВЛИЯЕ НА ЗАПЕЧАТВАНЕТО НА МОМЕНТА, следователно - Ако си излезнал ЗЛЕ на снимката, значи си бил ЗЛЕ и в действителност, ако си излезнал ЯКО на снимката, значи изглеждаш ЯКО и в действителност.
    Тия работи "Магаре застанало, па магаре излезнало" върви да ги разправяш на баба си. Едно време може и да е било така... сега с тия технологии, програми... може на снимката да не се познаеш. Една снимка, за да стане хубава, зависи от толкова много неща... Не случайно на фотосесия се правят по 100-200-300 снимки и се избират измежду тях 2-3 най-добрите, за да са на корици на списания и т.н.
    А да не говорим и че за да си фотомодел примерно далеч не ти трябват само хубава визия и стройно тяло.
    Така че не се обаждай на слабо време само и само да влезеш в няк'ъв спор с някого.

Това не мисля, че може да го каже човек на, колко си години?
    Ужас...
    Уви, дърта съм за теб, съжалявам.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Снимай сам себе си в огледалото на някоя тоалетна с мобилният си телефон! Оригинално, красиво и забележимо!
    Левски шампион але але!

Сам си отряза клона, на който седя. Толерантност до едно време... ти се оля.

А ти какво не си бил всъщност? Фотомодел - рай. Сега кажи и че си професионален такъв и си много известен из вашия край и си снимал няколко реклами и си учавствал в поне 10тина фолк-клипа.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    unknown
    O BOJE GOSPODI... PRIBERI SI GO TOVA ZABLUDENO MOMCHE SWASTICA

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    Ахаххаха луд си ей

Таа по темата..........снимай се като "емо"
    В днешни дни е много "фйешън"
    аууУууу...шшштТттт

Супер фен
    Зависи от гледната точка. Ако ти си този който снима човека и след това направиш съпоставка със снимката и с това как е на живо много ясно че ще ти се струва едно и също, но ако трети човек погледне снимката то тогава ще може да изрази мнение дали му е харесала или не. Има фотогеничност - да ! Затова и не всеки човек може да бъде фотомодел. Айде дишайте.

Авторът за к'во се занимава със сайтчета,
    като е толко убаф на живо и му връзва?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Авторът за к'во се занимава със сайтчета,
    като е толко убаф на живо и му връзва?
    Да много уместен въпрос,нямам търпение да видя отговора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове