- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се снимаме за да сме по-ефектни !
Хмм питам това , защото когато момичето ме е видяло примерно в сайт за запознанства , не ми пише ! Когато вече ме видяла някъде из града на живо тогава ми пише... И аз не се харесвам на снимките.Дайте някои съвет да се снимам по-ефектно. За съжаление нямам инфра,блуутууд , нито хубав телефон ,за да се снимам у нас. Затова от приятели и ще трябва да се снимам на вън или в даскало или в кафене ?
Дайте някой съвет или някоя ваша снимка в която сте направили нещо ефектно![]()
OH boje mili gospodi boje .... razo4erovam sam ot razuma i misleneto na horata![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ахаххаха луд си ей![]()
Таа по темата..........снимай се като "емо"![]()
![]()
![]()
В днешни дни е много "фйешън"![]()
Аз пък съм разочарована от правописа ти...Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
ti kat si grozen ili tam kaf si i hilqda pozi da naprish se sashtiq shte si xaxaxa pak i ne si 4uval photoshop i razni ei takia?!?!?!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И кое му е странното?Първоначално написано от SWASTICA
Има фотогенични хора, има и нефотогенични... това не означава задължително, че си грозен.
Имам една позната, която излиза суууупер яко на снимки, без да позира, без нищо..., но иначе е едно такова малко невзрачно момиче, което с нищо не би могло да те плени, ако се разминете по улицата... както и обратното. Примерно сесиите 'фолк-дивите'... На снимки как са, и в действителност... Разлика от тук до небето и обратно.
Така че много е възможно авторът просто да не е фотогеничен.![]()
За тая цел трябва да знае как да застане и какво да му се снима... 3/4 от лицето...профил... с очила, без...да види к'ъв му е 'дефекта' и да го прикрива. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
няма нефотогенични хорапросто има хора, които като видят апарат и се вцепеняват... правят 1 изцъклени очи... 1 искрена слънчева усмивка винаги става фотогенична
поне при мен е така... полвината ми снимки са такива, в които не знам че ще ме снимат и съм фотогеничен.. другата просто съм се усмихнал
и мн се нервя когато 'фотографът' полвин час ти се пули отпред преди да щракне... то ти се разваля физиономията.. да замръзнеш... айде пускам и 1 пример :
![]()
snaimai se kato swastica
vij prilicha na pendel![]()
i kvo si mi pokazal toq chesovnik bate v taq pedalska poza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe bate vij se kva utrepka si beПървоначално написано от SWASTICA
vleznal si v toq forum kachil si si geiskite snimki
i daje i SKYPE
OOO DJIZAS
gospodi priberi si tova momche pls![]()
az predlagam da mlykvash i da ne mi chatishПървоначално написано от SWASTICA
kloun skapan
takiva kato teb sa mi qsni
poziorcheta umreli
neshto 'FESHYN' go davash ?
ela malko da mi napraish edna-dve trabi
she povtorim, she potretim
she si trygnesh dovolen
nekoi lev zel
ela bate nema losho![]()
гей класации?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
По темата-И аз понякога не излизам добре на снимки,не се харесвам и ги трия,но понякога излизам токова добре,че се чудя на как така...
Та снимай се по-често.
По-скоро са в класаций с Photoshop съм много якПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
ае кефи се - http://fuckthenorm.blogspot.com/2007...g-post_25.html
така трябва да изглеждаш...
we give it all.
Много думи,малко смисъл..
Хубав ъгъл + добра светлина + усмивка и това е най-лесният начин,но за мен най-хубавите снимки НЕ са нагласените,а непринудените-тези от купони,партита и тн,където даже не знаеш че те снимат.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз пък все повече се учудвам на твоята.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Няма да обяснявам за хиляден път, че може да съм какво ли не, но съм И потребител и си изразявам мнението като такъв.
За "модератор" не е задължително да имаш 7 висши и да си 'вся и всьо', така че спри да правиш хапливи необосновани забележки.![]()
Хубаво, че го знаеш, но защо не го спазваш поне и ти и не ни покажеш как трябва да 'изглеждаме' в действителност.Първоначално написано от SWASTICA
Тия работи "Магаре застанало, па магаре излезнало" върви да ги разправяш на баба си.Първоначално написано от SWASTICA
Едно време може и да е било така... сега с тия технологии, програми... може на снимката да не се познаеш. Една снимка, за да стане хубава, зависи от толкова много неща... Не случайно на фотосесия се правят по 100-200-300 снимки и се избират измежду тях 2-3 най-добрите, за да са на корици на списания и т.н.
А да не говорим и че за да си фотомодел примерно далеч не ти трябват само хубава визия и стройно тяло.
Така че не се обаждай на слабо време само и само да влезеш в няк'ъв спор с някого.
Уви, дърта съм за теб, съжалявам.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Снимай сам себе си в огледалото на някоя тоалетна с мобилният си телефон! Оригинално, красиво и забележимо!![]()
Левски шампион але але!
Сам си отряза клона, на който седя.Толерантност до едно време... ти се оля.
А ти какво не си бил всъщност?Фотомодел - рай.
Сега кажи и че си професионален такъв и си много известен из вашия край и си снимал няколко реклами и си учавствал в поне 10тина фолк-клипа.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
O BOJE GOSPODI... PRIBERI SI GO TOVA ZABLUDENO MOMCHE SWASTICA
аууУууу...шшштТтттПървоначално написано от trittico
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от гледната точка. Ако ти си този който снима човека и след това направиш съпоставка със снимката и с това как е на живо много ясно че ще ти се струва едно и също, но ако трети човек погледне снимката то тогава ще може да изрази мнение дали му е харесала или не. Има фотогеничност - да ! Затова и не всеки човек може да бъде фотомодел. Айде дишайте.
Авторът за к'во се занимава със сайтчета,
като е толко убаф на живо и му връзва?
Да много уместен въпрос,нямам търпение да видя отговораПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()